- 4 Kasım 2013
- 7.673
- 2.426
- 198
800 ile 1500 hatta daha fazlasına kadar gidiyor canım. Ben araştırdım ve çok fazla fiyat aldım. Ama genel ortalamaya bakarsak 1000 tl diyebilirimpeki bişi sorcam fiyat konusunda bilginiz var mı??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
800 ile 1500 hatta daha fazlasına kadar gidiyor canım. Ben araştırdım ve çok fazla fiyat aldım. Ama genel ortalamaya bakarsak 1000 tl diyebilirimpeki bişi sorcam fiyat konusunda bilginiz var mı??
Hoşgeldin canım Amin inşallah İyiyim çok şükür sen nasılsın canım
Nasılsın kuzum
Stresten canım Rabbimin iziyle hayırlı olacak inşallah evliliklerimiz
Stresten parmağımı çıkarmışım kuzum
Günaydın kızlaar, çeyizlerimi evime götürdük dün akşam. Ufaktan odamı topluyorum artık, eşyalar yarın gelecek sözde bakalım. Bu arada parmağım çıkmış hiç bi iş yapamıyorum 4 gün sarılı kalacak tek elle yazı yazmak bile zor
Canım çok geçmiş olsun ağrın varmı nasıl oldu ki ya çok üzüldüm dikkatli ol ters hareketler yapma hemen toparlarsın inşallah
Ahh kuzum kıyamam ya çok geçmiş olsun stresten koşuşturmadan farketmedin demek ki şuanda toparlamasına çok sevindim hafta sonuna geldik zaten Salıya kadar birşeyin kalmaz inşallahÇok güçlüymüşsün gerçektenSağol canım nasıl olduğu konusunda hiç fikrim yok valla. 15-20 ay önce falan ağrımaya başladı sol yüzük parmağım gittikçe şiddetlendi şişti falan, geçti 1-2 gün sonra üstünde durmadım. Bu arada ben biraz sakarımdır elimi ayağımı kolumu sürekli çarparım bi yerlere o yüzden hiç farkında değilim çarptıysam da. Neyse bi ara aynı parmağıma sıcak kahve döktüm hatta dalga geçtik yüzük takamıcam sol elime diye 3-4 gün önce yine acımaya başladı parmağım dün sabah hareket ettiremiyordum ağladım ağrısından. Doktora da gitmedim ödevlerim vardı onları yapacaktım. Akşam 5'e kadar hem ödevlerimi yaptım hem de evim temizleniyordu oraya gittim sağ elimle dolap falan sildim ağrı eşiğine bak sen Temizlikçi abla birinden bahsetti çıkmış senin parmağın o yerine takar dedi. Baştan tırstım biraz ama akşam 7 gibi gittik çok yaşlı bi teyzeye, bu çıkalı çok olmuş kireç bile bağlamış dedi Neyse biraz ovdu eliyle sonra ayağıyla bi bastırdı 'tık' sesini duydum Anında inmeye başladı şişliği. Şimdi üzüm-tuz karışımı sarılı elimde 4 gün hiç oynatmayacağım. Şu an çok az ağrıyor, belki de çoktur ama maşallah dediğim gibi ağrı eşiğimin ne kadar yüksek olduğunu görmüş olduk hepimiz Annem diyor ki nasıl çektin o ağrıyı, başa gelen çekiliyor demek ki
Ahh kuzum kıyamam ya çok geçmiş olsun stresten koşuşturmadan farketmedin demek ki şuanda toparlamasına çok sevindim hafta sonuna geldik zaten Salıya kadar birşeyin kalmaz inşallahÇok güçlüymüşsün gerçekten
Amin canım dikkatli ol şuanda 4 gün bayağı dikkat etSağol canım benim, çok dinlemiyorum kendimi bi de bi ara grip olmuştum onunla karıştı herhalde. Allah kimseye vermesin ama
Günaydın hayırlı cumalar kuzum iyiyim çok şükür çeyizime yine ciciler ekledim sen nasılsınGünaydın Hanımlar
Nasılsınız bakalım?
Bakim bakimmGünaydın hayırlı cumalar kuzum iyiyim çok şükür çeyizime yine ciciler ekledim sen nasılsın
Bakim bakimm
Bende iyiyim kuzucum çok şükür huzurluyum mutluyum
Ben bu aralar ara verdim çeyize
Rabbim dahada mutluluk versin kuzumOlsun biraz gezeceksiniz bakacaksınız sonra bir anda alıyor insan bende biliyorsun aylardır araştırıyorum şuanda kafamda yatak var sence hangi marka olmalı hiç anlamam yatak işinden sadece çıkarılabilir kılıf olsun kolay yıkansın onu düşünüyorum çok yüksekte olmasın dedim bir de istikbal yataşa baktım hangisi iyidir netten bakıyorum tabi
Herşeyin bir sırası var tabisi büyük parçalar önceden hallediliyor kuzum önce onlara odaklanacaksınız anladımÇok sağol kuzum istikbal önermiyor musun öğrendiğim iyi oldu yataş hep aklımdaydı bellonayada bakayım olmadıyazlık kışlık hiç aklıma gelmemişti
Aynen kuzucum şuanlık bekliyoruz öncelikler var onları halledicez sanırım
İstikbale nazaran kesinlikle yataş diyorum. Çok iyi bir marka ama çok uygun olacağını sanmıyorum. İşbir yatak var birde bildiğim. Onun dışında bellona, mondi buralarda da var. Yazlık kışlık tarafının olmasına bakabilirsin kuzum. Benim bildiklerim böyle henüz araştırma yapmadım
Bilmiyorum kuzum istikbalde iyidir belki birebir inceleme fırsatım pek olmadı ama muhakkak bak sen. Hepsini incele. Evet kuzu yazlık kışlık çok iyi oluyo. Yazın serin, kışın sıcak tutuyorHerşeyin bir sırası var tabisi büyük parçalar önceden hallediliyor kuzum önce onlara odaklanacaksınız anladımÇok sağol kuzum istikbal önermiyor musun öğrendiğim iyi oldu yataş hep aklımdaydı bellonayada bakayım olmadıyazlık kışlık hiç aklıma gelmemişti
Yatağı mı diktirdin kız o nasıl oluyor Bi yaşıma daha girdimselam kızlarr nasılsınız? hayırlı cumalar bol yağışlar
nehircim istibal ve bellona aynı fabrikasyon ama tercih dersen bellona derim nedense onlarınki daha kaliteli geliyor bana onun dışında yataş canım ben özel diktirdim yoksa ikisi arasında kalmıştım canım
Oo çok iyiymiş kuzu birde yaylı yaysız viscon sistem varmış visco öneriyorlar genelde bak buda bir seçenek hepsine bakmak gerek akşam bir yataşa istikbale bellonaya uğrayalım soralım ne kadar zamanda getiriyorlar acaba bizimkide 160-200 bazalı oldu onunki değiştiyse bilmiyorum bir daha sorarızBilmiyorum kuzum istikbalde iyidir belki birebir inceleme fırsatım pek olmadı ama muhakkak bak sen. Hepsini incele. Evet kuzu yazlık kışlık çok iyi oluyo. Yazın serin, kışın sıcak tutuyor
Bak hatta şimdi yataşın sitesine baktım yazlık kışlık dediğim bir ürün buldum. Hemde ortopetik yatak. İndimde varmış. Yatak boyunu bilmiyoruma ama genelde standart 160*200 oluyor. 932 tl den 745 tl ye düşmüş. Çok çok iyi fiyatı. Annemlerde düşünüyor değiştirmeyi onlara da söyleyeyim
Amin canım cümlemizi inşallahHayırlı olsun senin içinde 2015 seninde yılın olacak o zamanSelam Kızlar :)
Fırsat buldukça girip muhabbetlerinize tanık olmak mutluluğunuzu görmek iyi geliyordu.
Buraya girip bakınmaktan kendimden bir şeyler bulmak güzeldi.
Belki 2015 gelini olamayacağım ama ilk adımı atıyoruz çok şükür ramazandan önce aileler tanışmaya gelecek:)
Allah kimseyi utandırmasın.. :)
selam kızlarr nasılsınız? hayırlı cumalar bol yağışlar
nehircim istibal ve bellona aynı fabrikasyon ama tercih dersen bellona derim nedense onlarınki daha kaliteli geliyor bana onun dışında yataş canım ben özel diktirdim yoksa ikisi arasında kalmıştım canım