• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlaaaar yardım edin bana nooolursunuz
Şimdi düğün fotoğrafçısı araştırmalarındayım, lakin aklımda bir soru.. Bazı fotoğrafçıların fotoğrafları çok güzel, ama ofisleri yok. Belirli bir yerleri yok, yine de fotoğraflarını çok beğendiğim yerler. Sizce güvenilir midir? Ya da genelde ofisleri var mı bu meşhur fotoğrafçıların yok mu? Bilmiyorum yardım ediiiin

Allah yuva kurana gerçekten yardım ediyormuş kızlar
Sabah karşıya geçtim tanıdık bi doktor vardı aile hekimim oldu bürün tahlilleri yaptırdık yarın çıkcak ve benim gitmeme bile gerek yok nişanlım halletcek.
Nikah memurlarıma da gittik durumu anlattık allah razı olsun bize cumaya kadar opsiyon verdiler sadece 20 dakika daha erkene almak zorunda kaldık çünkü istediğim saat dolmuştu.
Sonra annem hemşire olduğu için çalıştığı hastaneye gittik akciğer filmlerini hallettik 5 dakikaya hem de annem indirim yaptırdı :)
Nüfüs cüzdanım eskiydi onu da yeniledim.
Bir tek evrakları teslim etmek kaldı çok şükür
Bak gördünmü hallettiniz canım çok sevindim olsun o saatler o kadar önemli değil bizde mesela 8 istiyorduk dolmamıştı ama memur ikna etti bizi millet yazın toplanmıyor hemen gelin 8:30 yapalım benim nikahım biter bitmez gelirim zaten diye bizde yarım saat daha geçe aldık yani nasip bu işler herkesin nikah tarihi saati belli işte oynamıyor :KK16:

gunaydın kuzucuklar :) nasılsınız bakimmm gerçi artık gelin hanımsınız hepiniz :) lokumum o kadar güzel olmuş ki allah nazarlardan saklasın inşallah sizleride gelinlikle beyazlar içinde görmeyi nasip eder rabbim

Kızlaaaar yardım edin bana nooolursunuz
Şimdi düğün fotoğrafçısı araştırmalarındayım, lakin aklımda bir soru.. Bazı fotoğrafçıların fotoğrafları çok güzel, ama ofisleri yok. Belirli bir yerleri yok, yine de fotoğraflarını çok beğendiğim yerler. Sizce güvenilir midir? Ya da genelde ofisleri var mı bu meşhur fotoğrafçıların yok mu? Bilmiyorum yardım ediiiin

benim begendigim iki fotografcı var birisi ümraniyede digeri yeri karşıdaydı galiba tam hatırlamıyorum ve heryere gidiyolar çekimleride harika

Günaydın kızlar çok yoğun, koşturmacalı bol ödevli günler, üstüne sol elimin yüzük parmağı davul gibi şişti ve oynatamıyorum. Hayırlı mı değil bu düğün anlamıyorum ki :D

gunaydın kuzucuklar :) nasılsınız bakimmm gerçi artık gelin hanımsınız hepiniz :) lokumum o kadar güzel olmuş ki allah nazarlardan saklasın inşallah sizleride gelinlikle beyazlar içinde görmeyi nasip eder rabbim
Hoşgeldin canım Amin inşallah :nazar::KK68:İyiyim çok şükür sen nasılsın canım:KK49:
Günaydın Hanımlar :KK25:
Nasılsın kuzum:KK16:
Günaydın kızlar çok yoğun, koşturmacalı bol ödevli günler, üstüne sol elimin yüzük parmağı davul gibi şişti ve oynatamıyorum. Hayırlı mı değil bu düğün anlamıyorum ki :KK70:
Stresten canım Rabbimin iziyle hayırlı olacak inşallah evliliklerimiz:nazar::KK68:

Hoşgeldin canım Amin inşallah :nazar::KK68:İyiyim çok şükür sen nasılsın canım:KK49:

Nasılsın kuzum:KK16:

Stresten canım Rabbimin iziyle hayırlı olacak inşallah evliliklerimiz:nazar::KK68:
İyiyim kuzucum sen nasılsın bakalım :KK19: Nasıl gidiyor hazırlıklar :KK8:

Kizlar selammm sizleri çok özledim yaa:KK74:
nasilsiniz bakayim ?? kimin safagi yakinnn ?? :KK37:
Ben süper keyifliyim, çok huzurluyum çok sükür hersey güzel gidiyor :21: Daha bi kaç evin eksiklerini tamamlaya çalisiyoruz esimle, bitmiyor vallah ama onunla almakta zevkli oluyor :KK36: Dügün fotoraf ve videolarida bu hafta alacagiz insaAllah, sabirsizlikla bekliyorummm :KK6:
Böyle iste benim haberler ... :KK60:

Ben süper keyifliyim, çok huzurluyum çok sükür hersey güzel gidiyor :21: Daha bi kaç evin eksiklerini tamamlaya çalisiyoruz esimle, bitmiyor vallah ama onunla almakta zevkli oluyor :KK36: Dügün fotoraf ve videolarida bu hafta alacagiz insaAllah, sabirsizlikla bekliyorummm :KK6:
çok sevindim Allah daim etsin inşallahh..dış çekimm mi yaptınız tatlım?

Canım herşeyin güzel devam etmesine keyifli alışverişlerinize fotoğaflarınıza da kocaman bir maşallah çok sevindim canım:nazar::KK68:

Back