• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

canım ailesi istemiyodu zaten her zamanki sorunlar bende dedim yeter çok sıkıldım diye olucaksa olsun olmucaksa olmasın oda ikna edemiyorum dedi bende sen nasıl bir erkeksin anlamadım zaten ben dedim baya bi uzun konuşma yaptık ve bitirdik kuzum hayırlısı herşeyin canım
Hakkında hayırlısı olsun canım aile tabi ki önemli evet sevdiğin kişiyle evleniyorsun ama aileyide atamıyorsun tabi ki ailesini ikna edemeyen sevdiğinin yanında duramayan insandan sonrada birşeyler çıkardı inşallah bundan sonra herşey güzel olur senin için canım:KK68:

Hayırlısını dile canım her zaman. Hayırlı değilmiş demekki senin için. Şükret her zaman. Bak biz bile nişanlıyız evlilik arefesindeyiz ama yinede dilimizden düşmüyor hayırlısı olsun kelimesi. Boşuna dememişler "Gelin ata binmiş ya nasip demiş". O kadar doğru ki. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bizi inşallah

aynen öyle canım hep hayırlısını diliyorum kuzum rabbim hayırlısıysa olsun degilse olmasın diye demekki degilmiş olmadı öyle zaten şükretmek gerekiyo balım

Hakkında hayırlısı olsun canım aile tabi ki önemli evet sevdiğin kişiyle evleniyorsun ama aileyide atamıyorsun tabi ki ailesini ikna edemeyen sevdiğinin yanında duramayan insandan sonrada birşeyler çıkardı inşallah bundan sonra herşey güzel olur senin için canım:KK68:

saolll kuzummm inşalllahh bitanem saolll cümlemiz için herşey inşallahh çok güzel olur ya bişey degil kuzum yaşlandım :=)

saolll kuzummm inşalllahh bitanem saolll cümlemiz için herşey inşallahh çok güzel olur ya bişey degil kuzum yaşlandım :=)
Amin canım inşallah:KK68:herşey nasip inan bana demek ki hayırlısı böyleymiş bazı şeyleri çekmeden yaşamadan öğrenilmiyor yaşadığımız herşey tecrübe iyi kötüHoppa

Amin canım inşallah:KK68:herşey nasip inan bana demek ki hayırlısı böyleymiş bazı şeyleri çekmeden yaşamadan öğrenilmiyor yaşadığımız herşey tecrübe iyi kötüHoppa

aynen öyle canım evlenipte boşanmaktansa ailesi yüzünden bekarım ayrılırım daha iyi kuzum

aynen öyle canım evlenipte boşanmaktansa ailesi yüzünden bekarım ayrılırım daha iyi kuzum
Aynen canım tabi ki boşanmakta hak ama sonuçta sevgiliyken nişanlıyken ayrılmak zor olsada evliyken ayrılmak 2 kat zordur o yüzden neresinden dönersen hayrına eğer sonunda ayrılık olacaksa:KK51:Çiftler aileler arasında dengeyi bulmak zorunda kapıyı kapattığında aileler dışarıda kalmalıdır başka türlü zor :KK14:

Aynen canım tabi ki boşanmakta hak ama sonuçta sevgiliyken nişanlıyken ayrılmak zor olsada evliyken ayrılmak 2 kat zordur o yüzden neresinden dönersen hayrına eğer sonunda ayrılık olacaksa:KK51:Çiftler aileler arasında dengeyi bulmak zorunda kapıyı kapattığında aileler dışarıda kalmalıdır başka türlü zor :KK14:

aynen öyle fıstığım hayırlısı artık bakalım ne olcaksa bahtımızda onu görücez kuzum

canlar ben çıkıyorum inşallahh daha sonralarda görüşmek üzere kendinize iyi bakın allaha emanet şimdiden evleniceklere bol bol mutluluk diliyorum hepinizi çok seviyorum

aynen öyle fıstığım hayırlısı artık bakalım ne olcaksa bahtımızda onu görücez kuzum

canlar ben çıkıyorum inşallahh daha sonralarda görüşmek üzere kendinize iyi bakın allaha emanet şimdiden evleniceklere bol bol mutluluk diliyorum hepinizi çok seviyorum
Sağol canım sende kendine çok iyi bak :KK68:

Dualarım seninle canım:KK68:Nasıl karışmaz duygular benim bile şimdiden her hale giriyor:KK51:

Düğün balayı için 10 günmü alacaksın kuzumo_OHayırlı olsun canım güle güle kullanın merakla bekliyorum ama evinin resimlerini ben Büş görüyor bak kıskandım:KK12::KK16:

Amin inşallah:nazar:Sen nasılsın canım:KK68:

Kuzum son 3 yatcaz kalkcazı söylemen gerek bugün bol bol:rolleyes::nazar:En Büyük TÜRKİYE

Valla karmakarisigim su an heleee :)

Ayyy iki güncüüükkk. heyecan tavandır şimdi tüm duygular karışmıştırrrr. ben bile öyleyim şimdiden değişik duygular içindeyim. Sabah bi uyanıyorum 1 gün daha geçmiş diyorum bi yandan sevinip bi yandan gözlerim doluyo :cry:

Dusunun evlenmeye en cok can atan ben bile ayy son gun vaz mi gecsem diyorum baba evinden ayrilmak zor geliyor su an :)

Valla karmakarisigim su an heleee :)
Çok normal canım insan herşeyi düşünüyor bugün senin günün sizin gününüz mis gibi bir hava var dışarıda Rabbim yardımcınız olsun mutluluklar dilerim herşey gönlünce olsun inşallah lokumum:nazar::KK60::KK68:
Kızlaaar nasılsınız
Çok özledim siz
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın:KK68:
günaydın kızlar
Günaydın canım :KK54:

Çok normal canım insan herşeyi düşünüyor bugün senin günün sizin gününüz mis gibi bir hava var dışarıda Rabbim yardımcınız olsun mutluluklar dilerim herşey gönlünce olsun inşallah lokumum:nazar::KK60::KK68:

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın:KK68:

Günaydın canım :KK54:

Ben de iyiyim
Şirket toplantısı var antalyadayım
Hava mis

Kizlar gunaydin
yarenlere kavusabildiniz mi
nasil dugun hazirliklari

Günaydın Kızçelerrr :KK54:

Ben geldimmm :KK22: Askerime, mis kokuluma kavuştum da geldim :nazar: Rabbim bir daha en kısası da olsa ayrılık göstermesin inşallahh :oops: Çok mutluyum çoookkk :nazar: Öğleden sonra izin aldım iş yerinden. Nişanlımla buluşucaz :oops:

Back