Bak gördünmü hallettiniz canım çok sevindim olsun o saatler o kadar önemli değil bizde mesela 8 istiyorduk dolmamıştı ama memur ikna etti bizi millet yazın toplanmıyor hemen gelin 8:30 yapalım benim nikahım biter bitmez gelirim zaten diye bizde yarım saat daha geçe aldık yani nasip bu işler herkesin nikah tarihi saati belli işte oynamıyorAllah yuva kurana gerçekten yardım ediyormuş kızlar
Sabah karşıya geçtim tanıdık bi doktor vardı aile hekimim oldu bürün tahlilleri yaptırdık yarın çıkcak ve benim gitmeme bile gerek yok nişanlım halletcek.
Nikah memurlarıma da gittik durumu anlattık allah razı olsun bize cumaya kadar opsiyon verdiler sadece 20 dakika daha erkene almak zorunda kaldık çünkü istediğim saat dolmuştu.
Sonra annem hemşire olduğu için çalıştığı hastaneye gittik akciğer filmlerini hallettik 5 dakikaya hem de annem indirim yaptırdı :)
Nüfüs cüzdanım eskiydi onu da yeniledim.
Bir tek evrakları teslim etmek kaldı çok şükür
Kızlaaaar yardım edin bana nooolursunuz
Şimdi düğün fotoğrafçısı araştırmalarındayım, lakin aklımda bir soru.. Bazı fotoğrafçıların fotoğrafları çok güzel, ama ofisleri yok. Belirli bir yerleri yok, yine de fotoğraflarını çok beğendiğim yerler. Sizce güvenilir midir? Ya da genelde ofisleri var mı bu meşhur fotoğrafçıların yok mu? Bilmiyorum yardım ediiiin
Günaydın Hanımlar
13 Eylül'de kısmetse canımgünaydın eylül gelini :) kaçında gelin oluyon fıstık
Hoşgeldin canım Amin inşallahgunaydın kuzucuklar :) nasılsınız bakimmm gerçi artık gelin hanımsınız hepiniz :) lokumum o kadar güzel olmuş ki allah nazarlardan saklasın inşallah sizleride gelinlikle beyazlar içinde görmeyi nasip eder rabbim
Nasılsın kuzumGünaydın Hanımlar
Stresten canım Rabbimin iziyle hayırlı olacak inşallah evliliklerimizGünaydın kızlar çok yoğun, koşturmacalı bol ödevli günler, üstüne sol elimin yüzük parmağı davul gibi şişti ve oynatamıyorum. Hayırlı mı değil bu düğün anlamıyorum ki
İyiyim kuzucum sen nasılsın bakalımHoşgeldin canım Amin inşallahİyiyim çok şükür sen nasılsın canım
Nasılsın kuzum
Stresten canım Rabbimin iziyle hayırlı olacak inşallah evliliklerimiz
İyiyim kuzucum özele bakar mısınİyiyim kuzucum sen nasılsın bakalımNasıl gidiyor hazırlıklar
Bakıyoreİyiyim kuzucum özele bakar mısın
peki bişi sorcam fiyat konusunda bilginiz var mı??benim begendigim iki fotografcı var birisi ümraniyede digeri yeri karşıdaydı galiba tam hatırlamıyorum ve heryere gidiyolar çekimleride harika
çok sevindim Allah daim etsin inşallahh..dış çekimm mi yaptınız tatlım?Kizlar selammm sizleri çok özledim yaa
nasilsiniz bakayim ?? kimin safagi yakinnn ??
Ben süper keyifliyim, çok huzurluyum çok sükür hersey güzel gidiyorDaha bi kaç evin eksiklerini tamamlaya çalisiyoruz esimle, bitmiyor vallah ama onunla almakta zevkli oluyor Dügün fotoraf ve videolarida bu hafta alacagiz insaAllah, sabirsizlikla bekliyorummm
Böyle iste benim haberler ...
Evet canim, ama ben Belçika 'da yaptim , burda yasadigim içinçok sevindim Allah daim etsin inşallahh..dış çekimm mi yaptınız tatlım?
tekrar mutluluklarrEvet canim, ama ben Belçika 'da yaptim , burda yasadigim için
Kizlar selammm sizleri çok özledim yaa
nasilsiniz bakayim ?? kimin safagi yakinnn ??
Ben süper keyifliyim, çok huzurluyum çok sükür hersey güzel gidiyorDaha bi kaç evin eksiklerini tamamlaya çalisiyoruz esimle, bitmiyor vallah ama onunla almakta zevkli oluyor Dügün fotoraf ve videolarida bu hafta alacagiz insaAllah, sabirsizlikla bekliyorummm
Böyle iste benim haberler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?