- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorun yok benim için alıştım 2 yıldır ama ne zaman izne cıkcam onu merakla bekliyorumGerçekten 3 gün Rabbim sorunsuz herşeyin güzel olmasını nasip etsin lokumum
Keşke olsa ya sizde faydalansanızİnşallah ama uyuzluk yapıp 3 saat için çağırırlar kesin
Ayyy iki güncüüükkk. heyecan tavandır şimdi tüm duygular karışmıştırrrr. ben bile öyleyim şimdiden değişik duygular içindeyim. Sabah bi uyanıyorum 1 gün daha geçmiş diyorum bi yandan sevinip bi yandan gözlerim doluyoKızlar düğüne son iki gün ve ben ahan da böyleyim
InsaAllah canim benim cok sagol aklına gelirse dua et
Gercekten 3 gun
Dualarım seninle canımNasıl karışmaz duygular benim bile şimdiden her hale giriyorKızlar düğüne son iki gün ve ben ahan da böyleyim
sorun yok benim için alıştım 2 yıldır ama ne zaman izne cıkcam onu merakla bekliyorum
Düğün balayı için 10 günmü alacaksın kuzumHayırlı olsun canım güle güle kullanın merakla bekliyorum ama evinin resimlerini ben Büş görüyor bak kıskandımGünaydın kızlar,nasılsınız?
Yatak odam da geldi. Sadece yatak odası halım kaldı, bir de antredekini değiştircem kısa geldi .Onun dışında herşey yolunda
Amin inşallahSen nasılsın canımYarenlerin biricik asiklari gunaydin.
Allah yarenler ve sevdiklerimize kavustursun
Günaydın Hanımlar
Son 3 e geldik inanması çok güç ama askerlikte bitti
Şafak 3 Afyon
**
Zerence kuzummm yatak odana bayıldım. Nasılda güzel olmuş
Dualarım seninle canımNasıl karışmaz duygular benim bile şimdiden her hale giriyor
Düğün balayı için 10 günmü alacaksın kuzumHayırlı olsun canım güle güle kullanın merakla bekliyorum ama evinin resimlerini ben Büş görüyor bak kıskandım
Amin inşallahSen nasılsın canım
Kuzum son 3 yatcaz kalkcazı söylemen gerek bugün bol bol
Özelden atsın bari kkda paylaşmak istememesi normalde kıskanırım çok kıskanırım benKızz kıskanma bakim Evi tam olarak yerleşmediği için paylaşmıyor. Çeyizi falan gittikten sonra bi ihtimal paylaşmayı düşünüyor
Özelden atsın bari kkda paylaşmak istememesi normalde kıskanırım çok kıskanırım ben
Gördün mü gelin hanımmmDualarım seninle canımNasıl karışmaz duygular benim bile şimdiden her hale giriyor
Düğün balayı için 10 günmü alacaksın kuzumHayırlı olsun canım güle güle kullanın merakla bekliyorum ama evinin resimlerini ben Büş görüyor bak kıskandım
Amin inşallahSen nasılsın canım
Kuzum son 3 yatcaz kalkcazı söylemen gerek bugün bol bol
Yesinler senin güzelliklerini gördüm aşkla kullanın oturun kuzucum herşeyin harikaGördün mü gelin hanımmm
senin tarzın değiller pek ama beğenmene sevindimYesinler senin güzelliklerini gördüm aşkla kullanın oturun kuzucum herşeyin harika
Niye tarzım olmasın kuzu sade şıklar abartı değiller bunlarıda severim bensenin tarzın değiller pek ama beğenmene sevindim
Sıra ceyiz serme de
Teşekkürler canım takmıyorum bazı şeyleri oluruna bırakmak gerek hayırlı zamanı vardır diye düşünüyorum
İyiyim canım sen nasılsın yoğunsun sanırım
Nerdesin kız sen nişanlanmayı bırak artık evleneceğiz inşallah
Bardağın dolu tarafını görmeliyiz değilmi yıllardır bugünleri bekliyorduk
Şafağını gördüm içim açıldı kuzum maşallahNasılsın
canlar nasılsınız geçen geldim ama kimse yazmayınca çıktım ben sevgilimle ayrıldım çok zor dönemlerden geçtim ne olcak nasıl olcak bilmiyorum artık hayırlısı maşallahh sizinde çok azcık kalmış dügünlere ne kadar güzel kavuşup musmutlu olursunuz inşallah
evetttt nehirim siz evleniyosunuz ben sonda yazdımk durumları hayırlısı olsun canım benim sediceklerinizle inşallah musmutlu olursunuz
Canım ne oldu özel değilse çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah
canım ailesi istemiyodu zaten her zamanki sorunlar bende dedim yeter çok sıkıldım diye olucaksa olsun olmucaksa olmasın oda ikna edemiyorum dedi bende sen nasıl bir erkeksin anlamadım zaten ben dedim baya bi uzun konuşma yaptık ve bitirdik kuzum hayırlısı herşeyin canım