• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın Kızçelerrr :KK54:

Ben geldimmm :KK22: Askerime, mis kokuluma kavuştum da geldim :nazar: Rabbim bir daha en kısası da olsa ayrılık göstermesin inşallahh :oops: Çok mutluyum çoookkk :nazar: Öğleden sonra izin aldım iş yerinden. Nişanlımla buluşucaz :oops:
Tekrar tekrar gözün aydın kuşEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Biraz hasret giderin sonra çeyiz alışverişine devammmmm :21:
Şimdi sıra düğün şafağında :KK9:

Günaydın herkesssseeee..
Lokumcuk gelin oldu gittiiiiii.
Sıra bizdeeeee :):)
Evet Rabbim bir ömür mutlu etsin hepimiz sıraya girdik sanki:KK61::KK36:

Ben geldimmm :KK22: Askerime, mis kokuluma kavuştum da geldim :nazar: Rabbim bir daha en kısası da olsa ayrılık göstermesin inşallahh :oops: Çok mutluyum çoookkk :nazar: Öğleden sonra izin aldım iş yerinden. Nişanlımla buluşucaz :oops:

Büşüm gözünaydın tekrar Rabbim bir ömür birbirinize yapışık gezmenizi nasip etsin:nazar:biraz tuhaf bir dua oldu ama:KK70:merakla bekliyorum hazırlıklarını:KK16:

Evet Rabbim bir ömür mutlu etsin hepimiz sıraya girdik sanki:KK61::KK36:

Büşüm gözünaydın tekrar Rabbim bir ömür birbirinize yapışık gezmenizi nasip etsin:nazar:biraz tuhaf bir dua oldu ama:KK70:merakla bekliyorum hazırlıklarını:KK16:
Olsun kuzumm. Allah razı olsun sizlerden çok güzel dualarınızı alıyorum, desteğinizi hiç esirgemediniz benden. Rabbim bu evlilik yolunda hepimizin yanında olsun inşallah. İşlerimizi kolaylaştırsın :oops:

Çok yakında başlıyorumm :rolleyes:

Olsun kuzumm. Allah razı olsun sizlerden çok güzel dualarınızı alıyorum, desteğinizi hiç esirgemediniz benden. Rabbim bu evlilik yolunda hepimizin yanında olsun inşallah. İşlerimizi kolaylaştırsın :oops:

Çok yakında başlıyorumm :rolleyes:
Amin kuzum inşallah:nazar:Bundan sonra herşeyimiz güzel mutlu olsun :KK19:Çeyizime ciciler ekledim beklerim:KK68:

Oo gez tabi gez bu sayede güzel yerler gör :21:

Otelden çıkmadım canım ama iyi geldi

Tatlıım gözün aydın çok sevindim
Allah ayırmasın hiç

Kızlar yaaa canım çok sıkkın
Bugün tesadüfen nilah için belediyeyi aradım bize hep 3 ay önceden açılıyo dediler ama bugün açılmış nikah tarihleri:KK42:Hiçbir evrağım hazır değil
Daha perşembe aradı nişanlım insan pazartesi açılıyo demez mi yaaa

Otelden çıkmadım canım ama iyi geldi

Kızlar yaaa canım çok sıkkın
Bugün tesadüfen nilah için belediyeyi aradım bize hep 3 ay önceden açılıyo dediler ama bugün açılmış nikah tarihleri:KK42:Hiçbir evrağım hazır değil
Daha perşembe aradı nişanlım insan pazartesi açılıyo demez mi yaaa
Neden çıkmadın canım ya hava falan alsaydın bak daha iyi gelirdi:KK8:Hemen panik yapma canım açılır açılmaz dolmuyor ki muhakkak istediğiniz tarihe bulursunuz 5-10 dakika oynar en kötü sakin ol öncelikle evraklarda birşey yok bir gün kan veriyorsunuz sonraki gün öğleden sonra sonucunu veriyorlar hemen akciğer filmi isterlerse özelden 15 dakika bile sürmüyor evlilik ehliyetide aynı şekilde ikiniz müdürlüğe gidiyorsunuz 5 dakikanızı almıyor inan bana bir akşam foto çekilin sonraki gün kan verin sonraki gün akşama doğru tarihinizi almış olursunuz maksimum 3 gün sürer:KK19:

Neden çıkmadın canım ya hava falan alsaydın bak daha iyi gelirdi:KK8:Hemen panik yapma canım açılır açılmaz dolmuyor ki muhakkak istediğiniz tarihe bulursunuz 5-10 dakika oynar en kötü sakin ol öncelikle evraklarda birşey yok bir gün kan veriyorsunuz sonraki gün öğleden sonra sonucunu veriyorlar hemen akciğer filmi isterlerse özelden 15 dakika bile sürmüyor evlilik ehliyetide aynı şekilde ikiniz müdürlüğe gidiyorsunuz 5 dakikanızı almıyor inan bana bir akşam foto çekilin sonraki gün kan verin sonraki gün akşama doğru tarihinizi almış olursunuz maksimum 3 gün sürer:KK19:
Katılıyorum biz gün içinde halletmiştik. 3 gün hatta 2 gün bile sürmez sKocum. bugün git aile hekiminden kayıt oluştur. yarın sabah hallet kan verme işini ve akciğer grafisini. 1 den sonra hepsini alabiliyosun:) Üzülme

Katılıyorum biz gün içinde halletmiştik. 3 gün hatta 2 gün bile sürmez sKocum. bugün git aile hekiminden kayıt oluştur. yarın sabah hallet kan verme işini ve akciğer grafisini. 1 den sonra hepsini alabiliyosun:) Üzülme
Nasılsın boncuk :KK8:

Aminn teşekkür ederim canımm :oops:
**

Günaydın Kızçeler :KK54:

Nasılsınız bakalım?

Dün herşey çok güzeldi :oops:

Büş şafak attırmana alışmıştım tuhaf geldi :KK53:Nasipse inşallah düğün şafağı sayarız ki :KK60::21:

Allah yuva kurana gerçekten yardım ediyormuş kızlar
Sabah karşıya geçtim tanıdık bi doktor vardı aile hekimim oldu bürün tahlilleri yaptırdık yarın çıkcak ve benim gitmeme bile gerek yok nişanlım halletcek.
Nikah memurlarıma da gittik durumu anlattık allah razı olsun bize cumaya kadar opsiyon verdiler sadece 20 dakika daha erkene almak zorunda kaldık çünkü istediğim saat dolmuştu.
Sonra annem hemşire olduğu için çalıştığı hastaneye gittik akciğer filmlerini hallettik 5 dakikaya hem de annem indirim yaptırdı :)
Nüfüs cüzdanım eskiydi onu da yeniledim.
Bir tek evrakları teslim etmek kaldı çok şükür

Back