• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Gubaydin kizlar.
yarenlerize kavusmaya az kaldi
Allah yardimcimiz olsun.

Günaydın Hanımlar :KK54:

Şafak 4 Ağrı :nazar:En Büyük TÜRKİYE :cool:

En-G%C3%BCzel-A%C4%9Fr%C4%B1-Foto%C4%9Fraflar%C4%B1-bilelimmi-11.jpg

Günaydın kızlaaar :KK15:
Dün hiç uğrayamadım, doğum günümdü :KK23:
Mutimm iyi ki doğdun ailenle eşinle sevdiklerinle nice mutlu yıllara kuzum :KK68::KK68:
br001093.jpg

Gubaydin kizlar.
yarenlerize kavusmaya az kaldi
Allah yardimcimiz olsun.
Amin inşallah cümlemizin canım:nazar::KK68:
Günaydın Hanımlar :KK54:

Şafak 4 Ağrı :nazar:En Büyük TÜRKİYE :cool:

En-G%C3%BCzel-A%C4%9Fr%C4%B1-Foto%C4%9Fraflar%C4%B1-bilelimmi-11.jpg
Günaydın Büşüm maşallah artık havanıda atarsın:nazar::cool::KK53:
Günaydın kızlar :KK68:

Eksiklerimi baya tamamladım gibi :KK48:

Günaydın boncuk neler aldın bakalım hayırlı olsun:21:

Mutimm iyi ki doğdun ailenle eşinle sevdiklerinle nice mutlu yıllara kuzum :KK68::KK68:
Eki Görüntüle 1511575

Amin inşallah cümlemizin canım:nazar::KK68:

Günaydın Büşüm maşallah artık havanıda atarsın:nazar::cool::KK53:

Günaydın boncuk neler aldın bakalım hayırlı olsun:21:
kına malzemelerinden eksiğim vardı kuzu. halay medili,bel kuşağı,konfeti,volkan vs,gelinçiçeği,magnetler alındı.kuaför randevumu aldık.artık sadece nikah kıyafetim kaldı:KK9:

kına malzemelerinden eksiğim vardı kuzu. halay medili,bel kuşağı,konfeti,volkan vs,gelinçiçeği,magnetler alındı.kuaför randevumu aldık.artık sadece nikah kıyafetim kaldı:KK9:
Magnetlerine bayıldım kuzum ya maşallah herşeyin çok güzel oluyor:nazar:Hayırlı olsun herşeyin herşeyin bitti hadi bakalım sırada yaşamak görmek var :21:

At tabi kuzum hakettiniz sonuna kadar En Büyük TÜRKİYE:KK9:

İyiyim bende canım çok şükür :KK36:Cuma gelsin tatil yapayım diye bekliyorum inşallah cumarteside yarım gün çalışmayız pazartesiye kadar rahat uzatırız keyfimizi diye :KK70:

Bizde hiç tatil olmaz malsefff.

Cumartesi yarım gün için çağırmazlar bence. :KK9:Dolu dolu 3 günün olur. çok iyi değerlendirirsin:KK73:

Iyiyim heyecanliyim :) son 3 gun Allah izin verirse :)
Gerçekten 3 gün :KK57:Rabbim sorunsuz herşeyin güzel olmasını nasip etsin lokumum:nazar::KK68:
Bizde hiç tatil olmaz malsefff.

Cumartesi yarım gün için çağırmazlar bence. :KK9:Dolu dolu 3 günün olur. çok iyi değerlendirirsin:KK73:

Keşke olsa ya sizde faydalansanız:KK51:İnşallah ama uyuzluk yapıp 3 saat için çağırırlar kesin:KK53:

Back