2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Gerçekten 3 gün Rabbim sorunsuz herşeyin güzel olmasını nasip etsin lokumum

Keşke olsa ya sizde faydalansanızİnşallah ama uyuzluk yapıp 3 saat için çağırırlar kesin
sorun yok benim için alıştım 2 yıldır ama ne zaman izne cıkcam onu merakla bekliyorum

Kızlar düğüne son iki gün ve ben ahan da böyleyim
Ayyy iki güncüüükkk. heyecan tavandır şimdi tüm duygular karışmıştırrrr. ben bile öyleyim şimdiden değişik duygular içindeyim. Sabah bi uyanıyorum 1 gün daha geçmiş diyorum bi yandan sevinip bi yandan gözlerim doluyo

Yarenlerin biricik asiklari gunaydin.
Allah yarenler ve sevdiklerimize kavustursun

InsaAllah canim benim cok sagol aklına gelirse dua et
Gercekten 3 gun

Kızlar düğüne son iki gün ve ben ahan da böyleyim
Dualarım seninle canımNasıl karışmaz duygular benim bile şimdiden her hale giriyor
sorun yok benim için alıştım 2 yıldır ama ne zaman izne cıkcam onu merakla bekliyorum

Günaydın kızlar,nasılsınız?

Yatak odam da geldi. Sadece yatak odası halım kaldı, bir de antredekini değiştircem kısa geldi .Onun dışında herşey yolunda
Düğün balayı için 10 günmü alacaksın kuzumHayırlı olsun canım güle güle kullanın merakla bekliyorum ama evinin resimlerini ben Büş görüyor bak kıskandım
Yarenlerin biricik asiklari gunaydin.
Allah yarenler ve sevdiklerimize kavustursun
Amin inşallahSen nasılsın canım
Günaydın Hanımlar

Son 3 e geldik inanması çok güç ama askerlikte bitti

Şafak 3 Afyon

**

Zerence kuzummm yatak odana bayıldım. Nasılda güzel olmuş

Kuzum son 3 yatcaz kalkcazı söylemen gerek bugün bol bol

Kızz kıskanma bakim Evi tam olarak yerleşmediği için paylaşmıyor. Çeyizi falan gittikten sonra bi ihtimal paylaşmayı düşünüyor

Gördün mü gelin hanımmm

canlar nasılsınız geçen geldim ama kimse yazmayınca çıktım ben sevgilimle ayrıldım çok zor dönemlerden geçtim ne olcak nasıl olcak bilmiyorum artık hayırlısı maşallahh sizinde çok azcık kalmış dügünlere ne kadar güzel kavuşup musmutlu olursunuz inşallah

evetttt nehirim siz evleniyosunuz ben sonda yazdımk durumları hayırlısı olsun canım benim sediceklerinizle inşallah musmutlu olursunuz

evetttt nehirim siz evleniyosunuz ben sonda yazdımk durumları hayırlısı olsun canım benim sediceklerinizle inşallah musmutlu olursunuz

Canım ne oldu özel değilse çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canım ne oldu özel değilse çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah

canım ailesi istemiyodu zaten her zamanki sorunlar bende dedim yeter çok sıkıldım diye olucaksa olsun olmucaksa olmasın oda ikna edemiyorum dedi bende sen nasıl bir erkeksin anlamadım zaten ben dedim baya bi uzun konuşma yaptık ve bitirdik kuzum hayırlısı herşeyin canım

Hayırlısını dile canım her zaman. Hayırlı değilmiş demekki senin için. Şükret her zaman. Bak biz bile nişanlıyız evlilik arefesindeyiz ama yinede dilimizden düşmüyor hayırlısı olsun kelimesi. Boşuna dememişler "Gelin ata binmiş ya nasip demiş". O kadar doğru ki. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…