• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aman en iyisi. panik yapsak ne olacak elimize ne geccek. mecburen 5 e kadar calışıyoruz 5 den sonra yapabildiğimizi yapıyoruz başka caremiz yok , olduğu kadar :)
Ben 6 buçukta anca dışarıda olmuş oluyorum birde beni düşün:KK53:Bazı eksikleri düğünden sonraya bırakacağım çeyizde belli bile olmaz tatilden sonra rahat kafayla alırız diyorum en iyisi:KK59:

1.60 anca boy kilo şuanda 54 ve benim 50 kilo olmam gerek basen bölgelerimde kilom özellikle bölgesel sporla zayıflamam gerek ee onada ne para ne zaman var :KK70:

Günaydın Mutellam daha iyisin ama değilmi iyi olacağız elbet Rabbim evlenene ev kurana yardım eder:nazar::KK68:

Amin inşallah hoşgeldin aramıza:KK68:

Boncuk ne var onda kız 2 günlük iş sen büyük çoğunluğunu hallettin:KK19::KK37:

Oyyy kuzum Ankaramıza gelmişsiniz maşallah 1 haftadan az zaman kaldı:nazar:En Büyük TÜRKİYEEee ne demişler özlem küçük alevi söndürür büyük alevi dahada büyütürmüş:KK74::rolleyes::KK60:

Boylarimiz ayni kilon iyi aslinda canim mekik ceksen yeterli olur herhalde:KK64:

Günaydın Hanımlar :KK54:

Şafak en en güzelinden 5 Amasya En Büyük TÜRKİYE

Bugün sevdiğim Muş'a gitti. Çok şükür ki yanıma gelmesine azıcık günler kaldı.

Ayrıca bugün sevdiğimin doğum günüsü :KK68: Rabbim onu başımdan eksik etmesin inşallah, bir ömür mutlu olalım :KK60:

hb_b_07150015_l-b.jpg

Günaydın Hanımlar :KK54:

Şafak en en güzelinden 5 Amasya En Büyük TÜRKİYE

Bugün sevdiğim Muş'a gitti. Çok şükür ki yanıma gelmesine azıcık günler kaldı.

Ayrıca bugün sevdiğimin doğum günüsü :KK68: Rabbim onu başımdan eksik etmesin inşallah, bir ömür mutlu olalım :KK60:

hb_b_07150015_l-b.jpg
Şafağın güzelliğine bakar mısın maşallah kuzum:nazar:En Büyük TÜRKİYENişanlının doğum günü kutlu olsun birlikte nice güzel yıllara inşallah:nazar::KK60:

Back