2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Gubaydin kizlar.
yarenlerize kavusmaya az kaldi
Allah yardimcimiz olsun.

Günaydın kızlaaar
Dün hiç uğrayamadım, doğum günümdü
Mutimm iyi ki doğdun ailenle eşinle sevdiklerinle nice mutlu yıllara kuzum

Gubaydin kizlar.
yarenlerize kavusmaya az kaldi
Allah yardimcimiz olsun.
Amin inşallah cümlemizin canım
Günaydın Hanımlar

Şafak 4 Ağrı

Günaydın Büşüm maşallah artık havanıda atarsın
Günaydın kızlar

Eksiklerimi baya tamamladım gibi

Günaydın boncuk neler aldın bakalım hayırlı olsun

kına malzemelerinden eksiğim vardı kuzu. halay medili,bel kuşağı,konfeti,volkan vs,gelinçiçeği,magnetler alındı.kuaför randevumu aldık.artık sadece nikah kıyafetim kaldı

kına malzemelerinden eksiğim vardı kuzu. halay medili,bel kuşağı,konfeti,volkan vs,gelinçiçeği,magnetler alındı.kuaför randevumu aldık.artık sadece nikah kıyafetim kaldı
Magnetlerine bayıldım kuzum ya maşallah herşeyin çok güzel oluyorHayırlı olsun herşeyin herşeyin bitti hadi bakalım sırada yaşamak görmek var

At tabi kuzum hakettiniz sonuna kadar

İyiyim bende canım çok şükür Cuma gelsin tatil yapayım diye bekliyorum inşallah cumarteside yarım gün çalışmayız pazartesiye kadar rahat uzatırız keyfimizi diye

Bizde hiç tatil olmaz malsefff.

Cumartesi yarım gün için çağırmazlar bence. Dolu dolu 3 günün olur. çok iyi değerlendirirsin

Iyiyim heyecanliyim :) son 3 gun Allah izin verirse :)
Gerçekten 3 gün Rabbim sorunsuz herşeyin güzel olmasını nasip etsin lokumum
Bizde hiç tatil olmaz malsefff.

Cumartesi yarım gün için çağırmazlar bence. Dolu dolu 3 günün olur. çok iyi değerlendirirsin

Keşke olsa ya sizde faydalansanızİnşallah ama uyuzluk yapıp 3 saat için çağırırlar kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…