- 20 Mart 2015
- 320
- 144
- 18
- 29
mutlu yillar canimGünaydın kızlaaar
Dün hiç uğrayamadım, doğum günümdü
muTiiiiişşş doğum günün kutlu olsun beybiiiii. İyi ki doğmuşsun iyi ki tanımışım seni. Sevdiceğinle nice yaşlaraaSağol canım çok teşekkürler
muTiiiiişşş doğum günün kutlu olsun beybiiiii. İyi ki doğmuşsun iyi ki tanımışım seni. Sevdiceğinle nice yaşlaraa
geç olsun güç olmmasın dedimSağol canım geç kaldın amma neyse
Mutimm iyi ki doğdun ailenle eşinle sevdiklerinle nice mutlu yıllara kuzumGünaydın kızlaaar
Dün hiç uğrayamadım, doğum günümdü
Amin inşallah cümlemizin canımGubaydin kizlar.
yarenlerize kavusmaya az kaldi
Allah yardimcimiz olsun.
Günaydın Büşüm maşallah artık havanıda atarsınGünaydın Hanımlar
Şafak 4 Ağrı
Günaydın kızlar
Eksiklerimi baya tamamladım gibi
kına malzemelerinden eksiğim vardı kuzu. halay medili,bel kuşağı,konfeti,volkan vs,gelinçiçeği,magnetler alındı.kuaför randevumu aldık.artık sadece nikah kıyafetim kaldıMutimm iyi ki doğdun ailenle eşinle sevdiklerinle nice mutlu yıllara kuzum
Eki Görüntüle 1511575
Amin inşallah cümlemizin canım
Günaydın Büşüm maşallah artık havanıda atarsın
Günaydın boncuk neler aldın bakalım hayırlı olsun
Magnetlerine bayıldım kuzum ya maşallah herşeyin çok güzel oluyorkına malzemelerinden eksiğim vardı kuzu. halay medili,bel kuşağı,konfeti,volkan vs,gelinçiçeği,magnetler alındı.kuaför randevumu aldık.artık sadece nikah kıyafetim kaldı
bende çok sevdimMagnetlerine bayıldım kuzum ya maşallah herşeyin çok güzel oluyorHayırlı olsun herşeyin herşeyin bitti hadi bakalım sırada yaşamak görmek var
Çok az kaldı canım Rabbim herşeyinizi sorunsuz atlatmanızı nasip etsin inşallahbende çok sevdim
nikaha 16 gün
Mutimm iyi ki doğdun ailenle eşinle sevdiklerinle nice mutlu yıllara kuzum
Eki Görüntüle 1511575
Amin inşallah cümlemizin canım
Günaydın Büşüm maşallah artık havanıda atarsın
Günaydın boncuk neler aldın bakalım hayırlı olsun
amin canım, sen neler yapıyosun?Çok az kaldı canım Rabbim herşeyinizi sorunsuz atlatmanızı nasip etsin inşallah
At tabi kuzum hakettiniz sonuna kadar
Evet kuzum atıyım azıcık havamı
İyiyim bende canım çok şüküramin canım, sen neler yapıyosun?
Bir araştırayım onu canım sağolSenin nasıl gidiyor hazırlıklar nasılsın
At tabi kuzum hakettiniz sonuna kadar
İyiyim bende canım çok şükürCuma gelsin tatil yapayım diye bekliyorum inşallah cumarteside yarım gün çalışmayız pazartesiye kadar rahat uzatırız keyfimizi diye
Gerçekten 3 günIyiyim heyecanliyim :) son 3 gun Allah izin verirse :)
Bizde hiç tatil olmaz malsefff.
Cumartesi yarım gün için çağırmazlar bence.Dolu dolu 3 günün olur. çok iyi değerlendirirsin
Gerçekten 3 günRabbim sorunsuz herşeyin güzel olmasını nasip etsin lokumum
Keşke olsa ya sizde faydalansanızİnşallah ama uyuzluk yapıp 3 saat için çağırırlar kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?