- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Ben 6 buçukta anca dışarıda olmuş oluyorum birde beni düşünAman en iyisi. panik yapsak ne olacak elimize ne geccek. mecburen 5 e kadar calışıyoruz 5 den sonra yapabildiğimizi yapıyoruz başka caremiz yok , olduğu kadar :)
wuhhuuuu
Aşk a gelmiişşşşş .
bitmeyince rahat edemiyorum nehiiiiirrrr.
1.60 anca boy kilo şuanda 54 ve benim 50 kilo olmam gerek basen bölgelerimde kilom özellikle bölgesel sporla zayıflamam gerek ee onada ne para ne zaman var
Günaydın Mutellam daha iyisin ama değilmi iyi olacağız elbet Rabbim evlenene ev kurana yardım eder
Amin inşallah hoşgeldin aramıza
Boncuk ne var onda kız 2 günlük iş sen büyük çoğunluğunu hallettin
Oyyy kuzum Ankaramıza gelmişsiniz maşallah 1 haftadan az zaman kaldıEee ne demişler özlem küçük alevi söndürür büyük alevi dahada büyütürmüş
Mekik pek beceremiyorum canım o basen bölgesinden işe yarıyormuBoylarimiz ayni kilon iyi aslinda canim mekik ceksen yeterli olur herhalde
Teşekkür ederim tatlımm
Şafağın güzelliğine bakar mısın maşallah kuzumGünaydın Hanımlar
Şafak en en güzelinden 5 Amasya
Bugün sevdiğim Muş'a gitti. Çok şükür ki yanıma gelmesine azıcık günler kaldı.
Ayrıca bugün sevdiğimin doğum günüsüRabbim onu başımdan eksik etmesin inşallah, bir ömür mutlu olalım
Teşekkür ederim kuzusuuŞafağın güzelliğine bakar mısın maşallah kuzumNişanlının doğum günü kutlu olsun birlikte nice güzel yıllara inşallah
Artmazmı son 5e girdiniz 3 gün kala yatcaz kalkcazı söyleyeceksin ve ayakların yere basmayacakTeşekkür ederim kuzusuu
Şafak azaldıkça bendeki heyecan artıyor
Ayyy evetArtmazmı son 5e girdiniz 3 gün kala yatcaz kalkcazı söyleyeceksin ve ayakların yere basmayacak
Hayal gibi ama gerçekAyyy evetİnanması çok güç birşey ya
EvetttHayal gibi ama gerçek
Mekik pek beceremiyorum canım o basen bölgesinden işe yarıyormu
Bir araştırayım onu canım sağolBasende en iyi squat sanirim canim mekik karında iyi
mutlu yaşların olsun canım sevdiğin ve sevdiklerinle birlikteGünaydın kızlaaar
Dün hiç uğrayamadım, doğum günümdü
mutlu yaşların olsun canım sevdiğin ve sevdiklerinle birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?