• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kızlar.

14 Mayıs'a az kaldı. Ne kıyafetim belli ne de nikah şekerim.

Bu akşamda provam var.

Gelin ayak.da alamadım hala

Ne kadan rahat bi gelinim :KK59:

Günaydın Hanımlar :KK54:

Şafak 6 Ankara En Büyük TÜRKİYE :nazar:

Sevdiceğim karakoldan çıktı. Şuan Bitlis merkezde. Yarın ise Muş'a geçecek En Büyük TÜRKİYE

pet-taksi-ankara.jpg

Protect_Your_Republic_Protest_-_6_(2007-04-14)_edit.jpg

Konuşamıyoruz kii o_O Karakoldan çıktı şuan Bitliste olduğu için çok rahat telefon kullanamıyor. Sesini duymadığımda alakasız bi şekilde triplere giriyorum :KK53: Oda farkında birşey demiyo z o yüzden :oops:

Trip dediğim aslında naz :KK16::KK60:
Hee öyle trippp :D

Çoook ama çok az kaldı. 6 gün sonra istediğin kadar konuş :KK73:, sarıl:KK19:, öp:KK60:, trp at:KK12:

:KK53::KK53::KK53:

boy kaç kilon kaç :)
1.60 anca boy kilo şuanda 54 ve benim 50 kilo olmam gerek basen bölgelerimde kilom özellikle bölgesel sporla zayıflamam gerek ee onada ne para ne zaman var :KK70:
Günaydın kızlaar :KK15:
Çok özledim sizlerii, her ne kadar tam iyileşmiş olmasam da iyi sayılırım. Moral olarak da maşallah iyiyim. Allahıma bin şükür her şey yoluna giriyor. :nazar::KK37:
Günaydın Mutellam daha iyisin ama değilmi iyi olacağız elbet Rabbim evlenene ev kurana yardım eder:nazar::KK68:
Günaydın Arkadaşlar :KK28: Gününüz güzel geçsin inşallah.
Amin inşallah hoşgeldin aramıza:KK68:
Günaydın kızlar.

14 Mayıs'a az kaldı. Ne kıyafetim belli ne de nikah şekerim.

Bu akşamda provam var.

Gelin ayak.da alamadım hala

Ne kadan rahat bi gelinim :KK59:
Boncuk ne var onda kız 2 günlük iş sen büyük çoğunluğunu hallettin:KK19::KK37:
Günaydın Hanımlar :KK54:

Şafak 6 Ankara En Büyük TÜRKİYE :nazar:

Sevdiceğim karakoldan çıktı. Şuan Bitlis merkezde. Yarın ise Muş'a geçecek En Büyük TÜRKİYE

pet-taksi-ankara.jpg

Protect_Your_Republic_Protest_-_6_(2007-04-14)_edit.jpg

Evett kuzum çok şükür :oops:

Paşamın dediğine baksana bu özlem beni sana 2. kez aşık ettirdi diyor :oops: :KK22: :KK60:

Oyyy kuzum Ankaramıza gelmişsiniz maşallah 1 haftadan az zaman kaldı:nazar:En Büyük TÜRKİYEEee ne demişler özlem küçük alevi söndürür büyük alevi dahada büyütürmüş:KK74::rolleyes::KK60:

1.60 anca boy kilo şuanda 54 ve benim 50 kilo olmam gerek basen bölgelerimde kilom özellikle bölgesel sporla zayıflamam gerek ee onada ne para ne zaman var :KK70:

Günaydın Mutellam daha iyisin ama değilmi iyi olacağız elbet Rabbim evlenene ev kurana yardım eder:nazar::KK68:

Oyyy kuzum Ankaramıza gelmişsiniz maşallah 1 haftadan az zaman kaldı:nazar:En Büyük TÜRKİYEEee ne demişler özlem küçük alevi söndürür büyük alevi dahada büyütürmüş:KK74::rolleyes::KK60:

Evet kuzucum öyle cidden :oops: Ohh şükürler olsun bu günlerimize ya vallahi öyle rahatım ki anlatamam. Birde sevdiğim yanıma gelsin daha ne isterim :KK68:

Evett kuzum çok şükür :oops:

Paşamın dediğine baksana bu özlem beni sana 2. kez aşık ettirdi diyor :oops: :KK22: :KK60:
wuhhuuuu :KK8:

Aşk a gelmiişşşşş . :KK68:

bitmeyince rahat edemiyorum nehiiiiirrrr. :mad:

En mantıklısı bu hareketinde heyecanından o kadar heyecan varki sakin bırakıyor seni bende de var ondan:KK53:
Aman en iyisi. panik yapsak ne olacak elimize ne geccek. mecburen 5 e kadar calışıyoruz 5 den sonra yapabildiğimizi yapıyoruz başka caremiz yok , olduğu kadar :)

Back