2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kızlar.

14 Mayıs'a az kaldı. Ne kıyafetim belli ne de nikah şekerim.

Bu akşamda provam var.

Gelin ayak.da alamadım hala

Ne kadan rahat bi gelinim

Günaydın Hanımlar

Şafak 6 Ankara

Sevdiceğim karakoldan çıktı. Şuan Bitlis merkezde. Yarın ise Muş'a geçecek

Hee öyle trippp

Çoook ama çok az kaldı. 6 gün sonra istediğin kadar konuş , sarıl, öp, trp at

boy kaç kilon kaç :)
1.60 anca boy kilo şuanda 54 ve benim 50 kilo olmam gerek basen bölgelerimde kilom özellikle bölgesel sporla zayıflamam gerek ee onada ne para ne zaman var
Günaydın kızlaar
Çok özledim sizlerii, her ne kadar tam iyileşmiş olmasam da iyi sayılırım. Moral olarak da maşallah iyiyim. Allahıma bin şükür her şey yoluna giriyor.
Günaydın Mutellam daha iyisin ama değilmi iyi olacağız elbet Rabbim evlenene ev kurana yardım eder
Günaydın Arkadaşlar Gününüz güzel geçsin inşallah.
Amin inşallah hoşgeldin aramıza
Günaydın kızlar.

14 Mayıs'a az kaldı. Ne kıyafetim belli ne de nikah şekerim.

Bu akşamda provam var.

Gelin ayak.da alamadım hala

Ne kadan rahat bi gelinim
Boncuk ne var onda kız 2 günlük iş sen büyük çoğunluğunu hallettin
Günaydın Hanımlar

Şafak 6 Ankara

Sevdiceğim karakoldan çıktı. Şuan Bitlis merkezde. Yarın ise Muş'a geçecek

Evett kuzum çok şükür

Paşamın dediğine baksana bu özlem beni sana 2. kez aşık ettirdi diyor

Oyyy kuzum Ankaramıza gelmişsiniz maşallah 1 haftadan az zaman kaldıEee ne demişler özlem küçük alevi söndürür büyük alevi dahada büyütürmüş

Evet kuzucum öyle cidden Ohh şükürler olsun bu günlerimize ya vallahi öyle rahatım ki anlatamam. Birde sevdiğim yanıma gelsin daha ne isterim

Evett kuzum çok şükür

Paşamın dediğine baksana bu özlem beni sana 2. kez aşık ettirdi diyor
wuhhuuuu

Aşk a gelmiişşşşş .

bitmeyince rahat edemiyorum nehiiiiirrrr.

En mantıklısı bu hareketinde heyecanından o kadar heyecan varki sakin bırakıyor seni bende de var ondan
Aman en iyisi. panik yapsak ne olacak elimize ne geccek. mecburen 5 e kadar calışıyoruz 5 den sonra yapabildiğimizi yapıyoruz başka caremiz yok , olduğu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…