- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- 133
Teşekkür ederim HoşbuldumAramıza hoşgeldin
Ayyyy 6 . Haftaya evde kahvaltıGünaydın Hanımlar
Şafak 6 Ankara
Sevdiceğim karakoldan çıktı. Şuan Bitlis merkezde. Yarın ise Muş'a geçecek
Ayyyy 6 . Haftaya evde kahvaltı
Maşallah maaaşşşşaaalllllaaaahhhh. bu hafta sana gecmez şiimmdiiiiii
Kız ne tribi du bismilllaaahhhhVallahi kuzum ya nasıl heyecanlıyım anlatamamTriplere başladım
Kız ne tribi du bismilllaaahhhh
Konuşamıyoruz kii
Mırç mırç olmanız lazım şuan
Hee öyle tripppKonuşamıyoruz kiiKarakoldan çıktı şuan Bitliste olduğu için çok rahat telefon kullanamıyor. Sesini duymadığımda alakasız bi şekilde triplere giriyorum Oda farkında birşey demiyo z o yüzden
Trip dediğim aslında naz
Hee öyle trippp
Çoook ama çok az kaldı. 6 gün sonra istediğin kadar konuş, sarıl , öp , trp at
1.60 anca boy kilo şuanda 54 ve benim 50 kilo olmam gerek basen bölgelerimde kilom özellikle bölgesel sporla zayıflamam gerek ee onada ne para ne zaman varboy kaç kilon kaç :)
Günaydın Mutellam daha iyisin ama değilmi iyi olacağız elbet Rabbim evlenene ev kurana yardım ederGünaydın kızlaar
Çok özledim sizlerii, her ne kadar tam iyileşmiş olmasam da iyi sayılırım. Moral olarak da maşallah iyiyim. Allahıma bin şükür her şey yoluna giriyor.
Amin inşallah hoşgeldin aramızaGünaydın ArkadaşlarGününüz güzel geçsin inşallah.
Boncuk ne var onda kız 2 günlük iş sen büyük çoğunluğunu hallettinGünaydın kızlar.
14 Mayıs'a az kaldı. Ne kıyafetim belli ne de nikah şekerim.
Bu akşamda provam var.
Gelin ayak.da alamadım hala
Ne kadan rahat bi gelinim
Günaydın Hanımlar
Şafak 6 Ankara
Sevdiceğim karakoldan çıktı. Şuan Bitlis merkezde. Yarın ise Muş'a geçecek
Evett kuzum çok şükür
Paşamın dediğine baksana bu özlem beni sana 2. kez aşık ettirdi diyor
1.60 anca boy kilo şuanda 54 ve benim 50 kilo olmam gerek basen bölgelerimde kilom özellikle bölgesel sporla zayıflamam gerek ee onada ne para ne zaman var
Günaydın Mutellam daha iyisin ama değilmi iyi olacağız elbet Rabbim evlenene ev kurana yardım eder
Amin inşallah hoşgeldin aramıza
Boncuk ne var onda kız 2 günlük iş sen büyük çoğunluğunu hallettin
Oyyy kuzum Ankaramıza gelmişsiniz maşallah 1 haftadan az zaman kaldıEee ne demişler özlem küçük alevi söndürür büyük alevi dahada büyütürmüş
Evet kuzucum öyle ciddenOhh şükürler olsun bu günlerimize ya vallahi öyle rahatım ki anlatamam. Birde sevdiğim yanıma gelsin daha ne isterim
Tabisi kuzum herşey çok güzel olacak inşallah
wuhhuuuuEvett kuzum çok şükür
Paşamın dediğine baksana bu özlem beni sana 2. kez aşık ettirdi diyor
1.60 anca boy kilo şuanda 54 ve benim 50 kilo olmam gerek basen bölgelerimde kilom özellikle bölgesel sporla zayıflamam gerek ee onada ne para ne zaman var
Günaydın Mutellam daha iyisin ama değilmi iyi olacağız elbet Rabbim evlenene ev kurana yardım eder
Amin inşallah hoşgeldin aramıza
Boncuk ne var onda kız 2 günlük iş sen büyük çoğunluğunu hallettin
Oyyy kuzum Ankaramıza gelmişsiniz maşallah 1 haftadan az zaman kaldıEee ne demişler özlem küçük alevi söndürür büyük alevi dahada büyütürmüş
Öyle stresi bitmiyor bir türlü kuzum ama sakin ol herşey çok güzel olacak ucuna geldiniz artıkbitmeyince rahat edemiyorum nehiiiiirrrr.
çok sakinim nehirim bende ki bu sakinlik sonunda nasıl olcak merak ediyorumÖyle stresi bitmiyor bir türlü kuzum ama sakin ol herşey çok güzel olacak ucuna geldiniz artık
En mantıklısı bu hareketinde heyecanından o kadar heyecan varki sakin bırakıyor seni bende de var ondançok sakinim nehirim bende ki bu sakinlik sonunda nasıl olcak merak ediyorumhepsi olcak nasılsa deyip sıkıntı etmiyorum hiç
Aman en iyisi. panik yapsak ne olacak elimize ne geccek. mecburen 5 e kadar calışıyoruz 5 den sonra yapabildiğimizi yapıyoruz başka caremiz yok , olduğu kadar :)En mantıklısı bu hareketinde heyecanından o kadar heyecan varki sakin bırakıyor seni bende de var ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?