• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Maraş Göksunluyuz ama kayseride yaşıyoruz ailemle En Büyük TÜRKİYE. Çerkeziz :KK16:. Kafkas ekibinin gelmesi çok güzel olur ya. Benim düğünüm kısmetse 2016 mayısta olacak. Bu arada ilk defa yazdığım alıntı yapmayı öğrenemedim zamanla öğrenicem umarım :rolleyes:

benden bir yıl sonra evleniyorsun :) kaç doğumlusun :)
ooo hemşerimi buldum yaaaa :)

Merhaba kızlar bende kendimi tanıtayım sizlere 23 yaşındayım evdeyim çalışmıyorum nişanlıydım ayrıldık benim ailem herşeyimi yaptılar erkek tarafına masraf zor geldi yinede sesimizi çıkarmadık üstüne birde evlilik sözleşmesi istediler benden bizde bu durumu kabullenmeyince onlarda ısrarcı olunca yüzüklerini verdik şu anda bu durumu atlatmaya çalışıyorum atlatmış değilim uzun süredir dışardan okuyordum sizdeki yardımlaşmayı gördüm bende sizlerle konuşmaya dertleşmeye geldim

nişanlınla kaç yıldır beraberdiniz
evlilik sözleşmesi filan tuhaf olmuş sanki bana fabrikatörler
çok zenginler fln mı?

İyi akşamlar bizim görücü usulu oldu sevgilim değildi zengin değiller bizede ters geldi evlilik sözleşmesi

Evet görücü usulu oldu mazimiz yoktu genede üzüldüm toparlıyorum kendimi benden böyle isteyip ısrarcı olması beni üzdü hayırlısı olsun hakkımızda cevabınız için teşekkür ederim sizinde düğününüze az kalmış sizede mutluluklar dilerim

Evet görücü usulu oldu mazimiz yoktu genede üzüldüm toparlıyorum kendimi benden böyle isteyip ısrarcı olması beni üzdü hayırlısı olsun hakkımızda cevabınız için teşekkür ederim sizinde düğününüze az kalmış sizede mutluluklar dilerim

teşekkür ederim tabi üzülürsün nişan yapıp nişan atmak kolay değil ki
yapamıyorum onsuz diyorsan onunla evlenmeliydim diyorsan durumu düzeltmeye çalış diyebilirim ama olmaz bu insanla diyorsan kabullenmekten başka yapacak b ir şey yok :(

Rica ederim ne demek hiç kolay değil nişan atmak dönüşümüz olamaz ben bitmesin diye uğraşırken o ailesinin sözüne baktı imzalamazsan ben yokum bu işte dedi

Evet sessiz kalamadım olanlar karşısında düşünmemeye çalışıyorum bizde bugün alışverişe cıktık gezdim geldim kendime kıyafet aldım halamın düğünü varda

Günaydın kızlaar :KK15:
Çok özledim sizlerii, her ne kadar tam iyileşmiş olmasam da iyi sayılırım. Moral olarak da maşallah iyiyim. Allahıma bin şükür her şey yoluna giriyor. :nazar::KK37:

Back