2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Mikser yani canım normalde mikser diye geçiyor ya ben nedense ilk olarak çırpıcı yazmışım

Etek ucu olarak 4. canım. Üst olarak da 2. yi beğendim

Benim sözlüm urfada yaptı askerliğini

Selam kızlaaar
Nasılsınız

Günaydın canım. Cumartesi eşya bakmaya gitcektik, pedagojik formasyon derslerim başlıyor cumartesiye
Yine stres ve yine ben
Yarın da staj başlıyor. Öğretmedikleri şeyin stajını nasıl yapacaklar acaba?

Ve asıl bomba!
Balayına gideceğimiz günün ertesi günü finaller var!
Ya finallere girip balayını erteleyeceğiz ya da bütünlemelere gireceğim balayından döndüğümüzün ertesi günü.

Kuzum yazdıklarında sana tek söyleyebileceğim şey şu: Finallere girip öyle balayına gidin. Hem stresten kurtulursun. Hemde balayında sınav gerginliğini yaşamazsın

Aa ne güzel gitme imkanın oldu mu?

Askerlik bitti sonra birlikte gittik:)

İade almazlar kuzum büyük ihtimal sadece değişime izin verirler diye düşünüyorum

7 gün içinde getir demişti inşallah sözünün arkasında durur

Tatlım balayını erteleyin bence rahat rahat tatil yaparsın hem finallerin bitişini hem evliliği kutlarsınıx

Kızlar ağustosta dugunum oldu gelinligim nisanligim kinaligimi satıyorum dusunursenizzzz :)

İyi canım
Şu bornozu da iade edebilirsem daha iyi olcam
İnşallah halledersin canım

Çok kötü denk gelmiş canım ya nasıl ders çalışacaksın peki en kötüsü o koşuşturmada

Kuzum yazdıklarında sana tek söyleyebileceğim şey şu: Finallere girip öyle balayına gidin. Hem stresten kurtulursun. Hemde balayında sınav gerginliğini yaşamazsın

Ne oldu canım ya

Ama ramazan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…