Mikser yani canım normalde mikser diye geçiyor ya ben nedense ilk olarak çırpıcı yazmışımSagol canim cevabin için, ben zaten bunu çirpicisi için almiyor, ben ikili çirpicilardan alacam fazla pahali olmayanlardan. Annemin var senelerdir kullaniyor pasta yapiminda felan , çok daha pratik oluyor. Ama mikser ucu derken neyden bahsediyorsun ? onu anlamadim canim , açar misin ?
Naber canım
Günaydınlar herkese
günaydınlarr kızlar
Günaydııın
günaaayyydııın
çok para yani dış çekim onu anlamış oldum :)
inşallah aksilikler çıkmazda 2günde hallederiz işlemleri çok zor evlenmek :):)
Aileden ayrılma konusuna gelince en iyisi şimdiden düşünmemek heralde . Sen şanslısın yakına gidiyosun negüzel :):)
gelinlik konusundada fikir almak istiyorum
sence hangi gelinlik
1.
2.
3.
4.
Etek ucu olarak 4. canım. Üst olarak da 2. yi beğendim
İyiyim canım sen nasılsınSelam kızlaaar
Nasılsınız
Günaydın Hanımlar
Şafak 63
Yemeklerini ayrı bir sevdiğim, gitmeyi çok çok istediğim şehirdeyiz bugün Şanlıurfa
Şanlıurfa dendin mi akla gelen yerlerden biri de tabiki Balıklı Göl oluyor
İyiyim canım sen nasılsın
Aa ne güzel gitme imkanın oldu mu?Benim sözlüm urfada yaptı askerliğini
İade almazlar kuzum büyük ihtimal sadece değişime izin verirler diye düşünüyorumİyi canım
Şu bornozu da iade edebilirsem daha iyi olcam
Selam kızlaaar
Nasılsınız
Kuzum yazdıklarında sana tek söyleyebileceğim şey şu: Finallere girip öyle balayına gidin. Hem stresten kurtulursun. Hemde balayında sınav gerginliğini yaşamazsınGünaydın canım. Cumartesi eşya bakmaya gitcektik, pedagojik formasyon derslerim başlıyor cumartesiye
Yine stres ve yine ben
Yarın da staj başlıyor. Öğretmedikleri şeyin stajını nasıl yapacaklar acaba?
Ve asıl bomba!
Balayına gideceğimiz günün ertesi günü finaller var!
Ya finallere girip balayını erteleyeceğiz ya da bütünlemelere gireceğim balayından döndüğümüzün ertesi günü.
Bende çok merak ediyorum Şanlıurfa, Mardin, Gaziantep ah gitmek nasip olsunGünaydın Hanımlar
Şafak 63
Yemeklerini ayrı bir sevdiğim, gitmeyi çok çok istediğim şehirdeyiz bugün Şanlıurfa
Şanlıurfa dendin mi akla gelen yerlerden biri de tabiki Balıklı Göl oluyor
Ne oldu canım yaYa lütfen biri beni sakinleştirsin
İnşallah kuzucumBende çok merak ediyorum Şanlıurfa, Mardin, Gaziantep ah gitmek nasip olsun
Aa ne güzel gitme imkanın oldu mu?
İade almazlar kuzum büyük ihtimal sadece değişime izin verirler diye düşünüyorum
Günaydın canım. Cumartesi eşya bakmaya gitcektik, pedagojik formasyon derslerim başlıyor cumartesiye
Yine stres ve yine ben
Ve asıl bomba!
Ya finallere girip balayını erteleyeceğiz ya da bütünlemelere gireceğim balayından döndüğümüzün ertesi günü.
İnşallah halledersin canımİyi canım
Şu bornozu da iade edebilirsem daha iyi olcam
Günaydın canım. Cumartesi eşya bakmaya gitcektik, pedagojik formasyon derslerim başlıyor cumartesiye
Yine stres ve yine ben
Ve asıl bomba!
Yine stres ve yine ben
Ve asıl bomba!
Kuzum yazdıklarında sana tek söyleyebileceğim şey şu: Finallere girip öyle balayına gidin. Hem stresten kurtulursun. Hemde balayında sınav gerginliğini yaşamazsın
Ne oldu canım ya
Askerlik bitti sonra birlikte gittik:)
7 gün içinde getir demişti inşallah sözünün arkasında durur
Tatlım balayını erteleyin bence rahat rahat tatil yaparsın hem finallerin bitişini hem evliliği kutlarsınıx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?