- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Bizimde balayı ramazana denk geliyor 16 sında gideceğiz nasipse ne yapalım 2-3 gün balayında yiyeceğiz orucu sonra tutacağız yerineAma ramazan
Oo süper olmuş o zamanAskerlik bitti sonra birlikte gittik:)
7 gün içinde getir demişti inşallah sözünün arkasında durur
Tatlım balayını erteleyin bence rahat rahat tatil yaparsın hem finallerin bitişini hem evliliği kutlarsınıx
Hımm banada çok söylediler erken yapın erken yapın ama işte tamda bu sebeplerden dolayı geç olsun güç olmasın demiştimAma ramazan
Bende çok merak ediyorum Şanlıurfa, Mardin, Gaziantep ah gitmek nasip olsun
Kesinlikle gidilmeli.Sırf et kebap ciğer için bile gidilir:)
Yazın gitmeyin ama nefes alamıyo insan.Biz urfada bayılıyoduk
Bornozu geri aldılar kızlar.Kullanmadım ama harika bi dokusu vardı.M giyebilen varsa tavsiye ederim.piyasadan 70 lira da altına verdiler.Direk oraya gitsin ihtiyacı olan.Adını yazamıyorum belki reklam oluyodur.
Bende aldım kuzucum hemde çok çok beğenerekBornozu geri aldılar kızlar.Kullanmadım ama harika bi dokusu vardı.M giyebilen varsa tavsiye ederim.piyasadan 70 lira da altına verdiler.Direk oraya gitsin ihtiyacı olan.Adını yazamıyorum belki reklam oluyodur.
Sen gittin biliyorsun yani ne güzel canımSonbahar ya da ilkbaharda gitmek sanırım inşallah bizlere de nasip olur özellikle balıklıgölü çok merak ediyorum ben ya bir de Gaziantep'in çarşısını ve baklavasını baklavası bize gelmişti kargoyla ama yine yemek istiyorum
Bende aldım kuzucum hemde çok çok beğenerek
Bi kaç kere gittim canım:)
İlkbahar süper olur
Güle güle kullan nerden aldın?nehirinkini gördüm seninkini hatırlayamadım
Günaydın canımm. İyidir senden naber?
Selam kızlaaar
Nasılsınız
Çeyiz topiğimde var kuzum. Özdilek markasıBi kaç kere gittim canım:)
İlkbahar süper olur
Güle güle kullan nerden aldın?nehirinkini gördüm seninkini hatırlayamadım
Evet bahar ayları zaten her yer süper canım inşallah hepimiz merak edip görmek istediğimiz yerleri görürüz
Aleykum selam canim iyiyim cok sukur sen nasilsin:)
Çeyiz topiğimde var kuzum. Özdilek markası
Amin
Ben de iyiyim canım
Yeni eklemedim kuzum önceki eklediklerimdeydi görmemişindirTakip de ediyorum halbuki
Bornozu geri aldılar kızlar.Kullanmadım ama harika bi dokusu vardı.M giyebilen varsa tavsiye ederim.piyasadan 70 lira da altına verdiler.Direk oraya gitsin ihtiyacı olan.Adını yazamıyorum belki reklam oluyodur.
Sen benim nişanimi anlattigim topige baktin mii
Yeni eklemedim kuzum önceki eklediklerimdeydi görmemişindirBembeyas terliklerimis bilem var
Canım erkene almamızın sebebi keyfi değildi. Yengem hamile. O tarihte doğum yapacak. Acele verilmiş bi karar değil. Mecburi.
Hayırrrr linkini atsana:)
Hımm bakayım hemen
Kuşum acele etmeseydiniz demedim ki ben zaten.Benim ne düşündüğümü biliyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?