• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Sagol canim cevabin için, ben zaten bunu çirpicisi için almiyor, ben ikili çirpicilardan alacam fazla pahali olmayanlardan. Annemin var senelerdir kullaniyor pasta yapiminda felan , çok daha pratik oluyor. Ama mikser ucu derken neyden bahsediyorsun ? onu anlamadim canim , açar misin ? :KK60:
Mikser yani canım normalde mikser diye geçiyor ya ben nedense ilk olarak çırpıcı yazmışım :KK53:

çok para yani dış çekim onu anlamış oldum :)
inşallah aksilikler çıkmazda 2günde hallederiz işlemleri çok zor evlenmek :):)

Aileden ayrılma konusuna gelince en iyisi şimdiden düşünmemek heralde . Sen şanslısın yakına gidiyosun negüzel :):)

gelinlik konusundada fikir almak istiyorum
sence hangi gelinlik
1.
2.
3.
4.

Etek ucu olarak 4. canım. Üst olarak da 2. yi beğendim :KK16:

Günaydın Hanımlar :KK54:

Şafak 63 En Büyük TÜRKİYE

Yemeklerini ayrı bir sevdiğim, gitmeyi çok çok istediğim şehirdeyiz bugün Şanlıurfa En Büyük TÜRKİYE

0805C6E1079D66F3.jpg

Şanlıurfa dendin mi akla gelen yerlerden biri de tabiki Balıklı Göl oluyor :KK16:

6732-karacacihan-balikligol-984-950px.jpg

Günaydın Hanımlar :KK54:

Şafak 63 En Büyük TÜRKİYE

Yemeklerini ayrı bir sevdiğim, gitmeyi çok çok istediğim şehirdeyiz bugün Şanlıurfa En Büyük TÜRKİYE

0805C6E1079D66F3.jpg

Şanlıurfa dendin mi akla gelen yerlerden biri de tabiki Balıklı Göl oluyor :KK16:

6732-karacacihan-balikligol-984-950px.jpg

Benim sözlüm urfada yaptı askerliğini

Selam kızlaaar
Nasılsınız

Günaydın canım. Cumartesi eşya bakmaya gitcektik, pedagojik formasyon derslerim başlıyor cumartesiye :KK43:
Yine stres ve yine ben:KK62:
Yarın da staj başlıyor. Öğretmedikleri şeyin stajını nasıl yapacaklar acaba?

Ve asıl bomba!
Balayına gideceğimiz günün ertesi günü finaller var!:KK61:
Ya finallere girip balayını erteleyeceğiz ya da bütünlemelere gireceğim balayından döndüğümüzün ertesi günü.

Günaydın canım. Cumartesi eşya bakmaya gitcektik, pedagojik formasyon derslerim başlıyor cumartesiye :KK43:

Ve asıl bomba!
Ya finallere girip balayını erteleyeceğiz ya da bütünlemelere gireceğim balayından döndüğümüzün ertesi günü.
Kuzum yazdıklarında sana tek söyleyebileceğim şey şu: Finallere girip öyle balayına gidin. Hem stresten kurtulursun. Hemde balayında sınav gerginliğini yaşamazsın :KK39:

Aa ne güzel gitme imkanın oldu mu?

Askerlik bitti sonra birlikte gittik:)

İade almazlar kuzum büyük ihtimal sadece değişime izin verirler diye düşünüyorum

7 gün içinde getir demişti inşallah sözünün arkasında durur

Ve asıl bomba!

Tatlım balayını erteleyin bence rahat rahat tatil yaparsın hem finallerin bitişini hem evliliği kutlarsınıx

Kızlar ağustosta dugunum oldu gelinligim nisanligim kinaligimi satıyorum dusunursenizzzz :)

İyi canım
Şu bornozu da iade edebilirsem daha iyi olcam
İnşallah halledersin canım:KK68:

Ve asıl bomba!

Çok kötü denk gelmiş canım ya nasıl ders çalışacaksın peki en kötüsü o koşuşturmada:KK17:

Ve asıl bomba!

Kuzum yazdıklarında sana tek söyleyebileceğim şey şu: Finallere girip öyle balayına gidin. Hem stresten kurtulursun. Hemde balayında sınav gerginliğini yaşamazsın :KK39:

Ne oldu canım yao_O

Askerlik bitti sonra birlikte gittik:)

7 gün içinde getir demişti inşallah sözünün arkasında durur

Tatlım balayını erteleyin bence rahat rahat tatil yaparsın hem finallerin bitişini hem evliliği kutlarsınıx

Ama ramazan :KK61:

Back