• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Askerlik bitti sonra birlikte gittik:)

7 gün içinde getir demişti inşallah sözünün arkasında durur

Tatlım balayını erteleyin bence rahat rahat tatil yaparsın hem finallerin bitişini hem evliliği kutlarsınıx
Oo süper olmuş o zaman :KK49:

Hımm banada çok söylediler erken yapın erken yapın ama işte tamda bu sebeplerden dolayı geç olsun güç olmasın demiştim :KK51: Belkide diğer düğün tarihi sizin için daha hayırlıydı keşke değiştirmeseydiniz bu tarz şeyler aceleye gelmez :KK51: Yapıcak birşey yok kuzu ya ramazanda balayında olucaksınız ne kadar rahat edebilirsin bu durumda bilmiyorum yada ramazan geçtikten sonra gideceksiniz :KK51:

Bornozu geri aldılar kızlar.Kullanmadım ama harika bi dokusu vardı.M giyebilen varsa tavsiye ederim.piyasadan 70 lira da altına verdiler.Direk oraya gitsin ihtiyacı olan.Adını yazamıyorum belki reklam oluyodur.

Kesinlikle gidilmeli.Sırf et kebap ciğer için bile gidilir:)

Yazın gitmeyin ama nefes alamıyo insan.Biz urfada bayılıyoduk

Sen gittin biliyorsun yani ne güzel canım :KK68:Sonbahar ya da ilkbaharda gitmek sanırım inşallah bizlere de nasip olur özellikle balıklıgölü çok merak ediyorum ben ya bir de Gaziantep'in çarşısını ve baklavasını baklavası bize gelmişti kargoyla ama yine yemek istiyorum :kk77::KK53:

Bornozu geri aldılar kızlar.Kullanmadım ama harika bi dokusu vardı.M giyebilen varsa tavsiye ederim.piyasadan 70 lira da altına verdiler.Direk oraya gitsin ihtiyacı olan.Adını yazamıyorum belki reklam oluyodur.

Ben aldım canım yoksa alırdım hayırlısı olsun :KK68:

Bende aldım kuzucum hemde çok çok beğenerek :oops:

Sen gittin biliyorsun yani ne güzel canım :KK68:Sonbahar ya da ilkbaharda gitmek sanırım inşallah bizlere de nasip olur özellikle balıklıgölü çok merak ediyorum ben ya bir de Gaziantep'in çarşısını ve baklavasını baklavası bize gelmişti kargoyla ama yine yemek istiyorum :kk77::KK53:

Bi kaç kere gittim canım:)

İlkbahar süper olur
Bende aldım kuzucum hemde çok çok beğenerek :oops:

Güle güle kullan nerden aldın?nehirinkini gördüm seninkini hatırlayamadım:(

Canım erkene almamızın sebebi keyfi değildi. Yengem hamile. O tarihte doğum yapacak. Acele verilmiş bi karar değil. Mecburi.

Sen benim nişanimi anlattigim topige baktin mii:KK76:

Hayırrrr linkini atsana:)
Yeni eklemedim kuzum önceki eklediklerimdeydi görmemişindir :KK16: Bembeyas terliklerimis bilem var :KK23:

Hımm bakayım hemen

Canım erkene almamızın sebebi keyfi değildi. Yengem hamile. O tarihte doğum yapacak. Acele verilmiş bi karar değil. Mecburi.

Kuşum acele etmeseydiniz demedim ki ben zaten.Benim ne düşündüğümü biliyosun.

Back