2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

resimler eklenmedi sanrım tekrar ekliyim
sizce hangi gelinlik ?? alt kısım olarak üst kısım tesettür şeklinde yapılıcak

1 .

2.

3.

4.

5.

resimler eklenmedi sanrım tekrar ekliyim
sizce hangi gelinlik ?? alt kısım olarak üst kısım tesettür şeklinde yapılıcak

1 .

2.

3.

4.

5.

Canım nasıl ekliyorsun?Fotolar görünmüyor.Sen ekledikten sonra görebiliyor musun?
Merak ettim vallahi gelinlikleri:)

ben ekleyince görüyorum kendim normalde sen nasıl ekliyosun söylermisin bende öyle yapıyim olur belki

Mesaj yazdığımız yerde dosya yükle var ya ona basıyorum.Mesela masa üstündeki fotoyu alıp aç diyorum.Küçük resim veya tam resim seçiyorum.Fotoyu mesajıma ekliyor.

Eklentiler

• untitled.png
    54 KB · Görüntüleme: 85

Biz 800 TL ye anlaştık orta halli şirin bir yerle ve 2014 yılın sonlarıydı şu anda orta kalite eminim 1000 TL den başlıyordur Mrs Sahin kuzumunda söylediği gibi Biz bir gün kan verdik sonraki gün öğleden sonra çıktı aile hekimlerinize göre farklılık gösterebilir ama öğleden sonrada nikah işlemleri halledilir istersen benim gibi sadece bir sabah diğer günde öğleden sonrası için izin alsan yeter ama strese girmek istemiyorum dersen 2 güne halledersin canım kan sonucunu alıyorsun ortalama 5-6 fotograf yanında bulunduruyorsun biri sağlık raporu içinbazı aile hekimleri ciger filmi istiyor benden istemediler ama nişanlımdan istediler mesela o da hemen çıkıyor zaten özelde yaptırsanız bir de evlenme ehliyeti çıkartılıyor çift halinde gitmeniz şart nüfus müdürlüğü hemen 5 dakika onaylayıp veriyor size sıkıntılı bir işlem değil En doğru bilgiyi başvuracağınız belediyeden öğrenmenizi öneririm her belediyenin istediği evraklar farklı oluyor canım

Günaydın kızlarrr

İki gün önce bornoz aldım sarevden.Yumuşacıktı çok beğendim eve bi geldim için 3 tane ben sığar.
Kalıbı küçük gîbi gelmişti bana .İade etmeye gitcem inşallah alırlsr.Eminönünden aldım çünkü kendi mağazasından değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…