2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
Paradoks ben de cok sk gidiyorum wc ye. En son kontrole gittigimde doktorum bebegin ayaklari in asagida oldugunu soyledi. Bu da sana bazen karin agrisi ve sk tuvalete cikma olarak doner dedi:)) sanirim sen de benim gibisin korkmamiz gereken bi durum yok yani. Yeter ki yerlerinde dursunlar da varsin. Biz sk gidelim tuvalte:))
Nddd oglusunun iyi olmasina cok sevindim. Masallah. Sonuna kadar boyle iyi gitsin kerata:))

Aminnn inşallahh hepimizin bebecikleri sağlıkla büyüsünler :KK16:hep güzel haberlerini alırız inşallah yavrularımızın.

kızlarrr slmmm nasılsınız bakalımm???biz geldik oğluşumla çalışıyoruz...geçmişi okumadan bi yazayım dedim malum yine birikmiş anca akşama doğru bitiririm heralde :)))

nddd canım gözün aydın maşallah diyelim kuzucuğuna...suyu içerken miden bulandımı?benimde ay sonunda var şeker yüklemem inşallah hayırlısıyla bende atlatırım .....

haydinnn ben bi geçmişe gidip geleyimmm :))))

canım glikozu veren hemşire 5 dk da hepsini bitir dedi.ben tek seferde içtim hepsini. çok tatlı bişey olduğu için parça parça içilcek bişey değil. eşimde şaşırdı hatta nasıl içtin onu diye. içtikten sonra çok az mide bulantısı yaşadım. biraz bekleyince o da geçti. tek sıkıntı aç kalmak. onada dayandım oğlum için :KK16:
merak etme sende rahatça atlatırsın. ben sevmem hiç tatlıyı ona rağmen zorlandım :KK34:

hiiiç alınma canım biz geliniz onlar oğulları ,soylede dusunebılırsın benım kanamam oldu dusuk tehdıtım vardı bende kaynanamı arayıp bole bole demedım hemen kendı annemı aradım :)onlarda oğullarından duydular sonra yada araba aldık hemen annemgılı aradık onlar 3 gun sonra oğullarından duydu cok normal bence :))

bizde de diyaloglar böyle ilerliyor. Herkes kendi annesine haber veriyor. Benim annem bişey olduğu zaman beni arar söyler. eşimin anneside eşimi arar. alınmam ben hiç. bence böylesi daha iyi :KK34:
canım ben aynaya bakmıyorum mesela kımıldamaya başlayınca elimi koymuştum bir kere oraya ve dışardan hissedebildiğimi farkettim..

sonra göbeğimi açtım çıplak gözle baktım göbeğime ve gördüm :) aynaya bakmakla ugrasma..bebeğin kımıldamaya başlayınca hiç pozisyonunu bozmadan atlatini filan kaldır öyle bak göbeğine göreceksin canım..

ayrıca benim bebeğimde öyle çok fazla hareketli değildi bu 2 gündür hissediyorum bende ..dikkatli olunca sende hissedeceksin canım..

bende hareketlerini hissedince açıyorum karnıma bakıyorum. minik minik karnımda görüyorum kabarcıkları. iyi günümüzdeysek daha çok gösteriyor kendini. :KK16:

Bebeğini bugün görenler güzel haberler almışsınız çok sevindim :KK16: Benim kontrolüme tam 16 koca gün var.Ben özledim zaman geçmiyor :KK31:

bugünden itibaren benimde 3 hafta var bebeğimi görmeme :KK1:
bugün gördüm ama yetmedikiii

canım hoşeldin naptın nasıl geçti??inşallah bi sorun yoktur...yaa senin ev hastaneye yakınmış ne güzel gelip gitmişsin..bizimki çok uzak ve hastanedede test aralarında baya bekliyomuşsun biz nerde beklicez yaa hemde bişey yemeden bakalım benimki nasıl geçecek:))

aynen canım 2 saatin hastanede geçiyor. benim evim çok yakın olduğu için ben evde bekleyebildim. ilk kan veriyorsun sonra o glikozlu suyu içiyorsun içtikten tam 1 saat sonra bir daha kan veriyorsun. sonra 1 saat daha bekleyip son kez kan veriyorsun.3 kez kan alıyorlar. oyalancak bişeyler bulundur canım yanında :KK34:
 
kızlar ıstahım yok dıyorum amaaa artık cok cok olsun ıstıyorum cunku sabah cok hafıf yedım ark..oturmay gıttım cok az yedım elımayagım tıtıremeye basladı eve geldım hemen ekmek arası yaptım suanda ıyıyım cok sukur artık aclıga hıc dayanamıyorumkı gecelerıde yavrum uyandırıyor acıktımm dıyee sımdı yemegı yedım 20 dk once ve oglusum cosmaya baslaı gozlerım dolduu kurban olurum onu yaradana layık gorene ınslll :KK16::KK16:

bende adem unes okuyorum bırde sabıha paktuna cnm ınsll

ayy sorma gece lerı uyandırıyor seıl sekıl her yerden davranıyor vurmaya maasllah kıı esıme dıyor ne olur bır ultrason cıhazı alalım dıyeeeeeee:KK52::KK52::KK52:
kı oda cok merak edıyor dondugunu goruyoruzya acaba nerde nerse sı varrrrrrrrrrrrrr:KK33::KK33:

sagolasın cnm bende kuvet fılesını vee masrafını alcam ınsll

uygunmu o vakıt besık 500-1000 arası fılan mı oluyor kıne?
allah koaylık versın telas yapma dıe solememıstırr cnm benımm :KK54:

bende pencere onune koycam ıc dıs strafor souk ıhtımalı olmaz ve petek dıbı vee bızdede 1 mt yer var ıı dusunmussun cnm benımm :KK19:










kızlar bu konuyu evet acan olmaıdıgı ıcın acmadm ama solemekde ıstıyorudumm sıze bıldıklerımı hemde cokkk artık son 3 ayy ve ılk ve normal dogum dusunennlerrr dıkkat etsın yazdıklarımaa kı benım dr normal yanlısı oldugu ıcın son 3 ayy ılıskıye cok onem verın dıyor rahımın dogumda cm nın acılmasına cok faydası var dıyor ve aynı dr gıden ark..33 haftalalık dogum yaptı onada aynını demıs ve dr tebrık etmıs arkk kı bu ılıskının faydası dıye(cunku ark..33 haftasındakene pek sancı cekmeden dırek 12 cm :nazar:acılması oldu ve cok kolay normal dogum yaptıı ve banada sureklı dıyor ılıskıye onem verın dıyee)vee sızde bunu esınızle paylasın hem soguma olmass bende oleydım ama bunu duyuncaa pardon ama 10 gunde 1 olan iş haftada 2 düştü ustune yuruyuslerıme basladımm ınsl normal dogum olması ıcın sureklı dua dayım ıı ılıskı cokkk onemlımıss dr sureklı vurguluyor ve bebege zarardan cok fayadası vee bebegımızı nişanı koruyor zaten(tıpa gıbı bırsey dogumun ılk habercısı ve enfesksıyon ve bakterıden koruyan seyy nişan)ve sprem içerindekı bır sıvıda bızım rahmımıze cok faydası varmıs ona goree bende sölemesıı artık uzak durmakansa mıktarı arttırın derım kı acılmanız cok olsunınsll cok yazdım ama bıldıklerımı sızle paylasmak zevk verıyor bana ustumden yuku alkıyorkıı sızde yapın dıye ınslll



suzancım iyi hoş diyosunda...bizim geçen aya kadar çok iidi..ama geçen ay doktora gittiğimizde sorduk kadın direk dediki ben önermiyorum ama haftada 2 kere olabilir dedi...eee bunu duyan kocam hiç yaparmı??sinir oldum o an doktora...allaha şükür bir risk sözkonusu değil..birde kadının orgazm olması bebeğede iyiymiş...benim önceki doktorumda ilişkiye girin ama prezervatif kullanın spermden koruyun demişti...her doktor farklı farklı şeyler söylüyor yaa pöffff
 
Allah korusun canım, inşallah olmaz öyle bişey ama kapı önünde de çok ayak altı olur, gelip geçerken zor olmaz mı?
Camlar pvc, bi de yazın doğacak ya bebişimiz, soğuk gelmez herhalde.

canım ben de cama kendi yatamı yaklaştırcam biraz beşiğimi de tam benimkinin yanına dayayım bi kolunu çıkarcam gece rahatca almak için biraz gece uyanması azalınca da kapının arkasına yerleştircem inşallah
 
doktor bana da 1 hafta önde dedi
belki gününden önce gelişimide tamamlanırsa daha önce doğururum
ben astım hastasıyım yaz sıcağında çok nefesim daralır hele hamilelikte daha da zor oluyo. oyüzden biraz endişelerim var
maşallah minik kuşuna:KK16:
valla benimki de öyle, sanırım bişey anlatmaya çalışıyolar:KK23:
Ayy yoksa sen hastaneden kacirilan kardesimmisin :KK4: bende erken cikartmak istkyom yaaa.sabirsizlaniyom kucagima almak icinn.yazin evden cikmazsin fazla.bisey olmaz umarim.
cnm yaa evet hormonlar tavan yaparmış bu aylarda beni yapıyo ama bu seferde kocamın diplere vurdu galiba..benim korkmam gerekirken o korkuyor bebeğimize bişey olur diye dikkatli olalım diyor...valla sinir oluyorum bu haline hiç alışkın değilim çünkü onun isteksiz görünmesine...gerçi geçen ay doktora sorduk pek önermiyorz ama haftada 2 yi geçmesin ve şiddetli olmasın dedi..tabi bunu duyan kocacım daha bi işkillendi...doktorada sinir oldum kendi özel hayatı ii değil galiba bizide sınırlandırıyor yaa :)))aman şunun şurasında 3 ay kaldı biraz daha sabredelim sonra inşallah herşey eski düzene döner inşallah.....

kızlar şimdi bana nolmuş bu kadına diycekkkk ayy çok utandım ama napıymmm gerçek buuu :)))

:KK1::KK1::KK1:allah seni emiii kizz mart yeni gecti yaondan oyle olmussundur.duzelir yavas yavas:KK1:kiskanc doktora bakin heleee:KK9:
 
canım ben de cama kendi yatamı yaklaştırcam biraz beşiğimi de tam benimkinin yanına dayayım bi kolunu çıkarcam gece rahatca almak için biraz gece uyanması azalınca da kapının arkasına yerleştircem inşallah

Beğendiğim beşiğin tek tarafını ben de çıkarabilirim sanırım,
aklıma gelmemişti hiç çok sağol canım :)
Benim yatağım da alçak zaten tam denk gelir herhalde :)

$ikea-hemsvik.jpg
 
5 yaş çok geç bence?
ben geçen sene düşündüm acabamı diye ama cesaret edemedim
kızım doğduğunda oğlum tam 3,5 yaşında olcak
hem tam olarak rahata alışmadım hemde oğlum tam büyümedi hala küçük sayılır:KK16:
ama bakalım bebek doğduğunda muhabbet nasıl olcak görücez hayırlısıyla..:KK34:
Abisi biraz daha büyüsün diye düşünüyorum ama bilmiyorum ki 3 yaşta bana küçük geliyor. doğduktan sonra senden daha detaylı tecrübelerini öğreniriz :KK16:

kızlar komşum kahve içmeye çağırdı ben kaçar akşama görüşürüz artık öpüldünüz koca göbeklileerrrr :KK54:

güle güleeee :KK3:
benimde kociş yapıyor şimdi kahve oohhhh :KK8:

ohhh keyfe bak yaaa :)) hadi size afiyet olsun kıskandım valla :KK43:(

gel şekerim karşılıklı içeriz. benim kociş çok seviyor kahve yapmayı sanada yapıverir :KK6:

kızlar bu konuyu evet acan olmaıdıgı ıcın acmadm ama solemekde ıstıyorudumm sıze bıldıklerımı hemde cokkk artık son 3 ayy ve ılk ve normal dogum dusunennlerrr dıkkat etsın yazdıklarımaa kı benım dr normal yanlısı oldugu ıcın son 3 ayy ılıskıye cok onem verın dıyor rahımın dogumda cm nın acılmasına cok faydası var dıyor ve aynı dr gıden ark..33 haftalalık dogum yaptı onada aynını demıs ve dr tebrık etmıs arkk kı bu ılıskının faydası dıye(cunku ark..33 haftasındakene pek sancı cekmeden dırek 12 cm :nazar:acılması oldu ve cok kolay normal dogum yaptıı ve banada sureklı dıyor ılıskıye onem verın dıyee)vee sızde bunu esınızle paylasın hem soguma olmass bende oleydım ama bunu duyuncaa pardon ama 10 gunde 1 olan iş haftada 2 düştü ustune yuruyuslerıme basladımm ınsl normal dogum olması ıcın sureklı dua dayım ıı ılıskı cokkk onemlımıss dr sureklı vurguluyor ve bebege zarardan cok fayadası vee bebegımızı nişanı koruyor zaten(tıpa gıbı bırsey dogumun ılk habercısı ve enfesksıyon ve bakterıden koruyan seyy nişan)ve sprem içerindekı bır sıvıda bızım rahmımıze cok faydası varmıs ona goree bende sölemesıı artık uzak durmakansa mıktarı arttırın derım kı acılmanız cok olsunınsll cok yazdım ama bıldıklerımı sızle paylasmak zevk verıyor bana ustumden yuku alkıyorkıı sızde yapın dıye ınslll

benim dr da herhangi bir sakıncası yok dedi. ama faydası olduğunuda bilmiyordum.
zaten neden zararı olsunki dimi..
 
kızlar haftasonu aldığım cicişler bunlar lcw.den. hep bebeklerimize aldıklarımı gösteriyoz azda kendimizi düşünelim demi ama :KK9:
sadece etek hamile reyonundan.diğerleri geniş kesimli ürünlerden hep.
pantolonunda beli lastikli 46 beden aldım ilerleyen zamanlardada giyebilirim, gerçekten rahat oldu.
zaten yazlık gibi hepsinin kumaşları ince,
çalışan biri olmadığımdan evdeki önceden aldıklarımla beni bayabi idare eder diye düşünüyorum. sonra yine bakarız artık:KK60:
daha güzelleri sizin olsun şekerler :KK9: :KK16:

Eki Görüntüle 680614 Eki Görüntüle 680615 Eki Görüntüle 680617 Eki Görüntüle 680618

etek kardeşliği
ben de aldım aynoısından pek rahat ama göbek tarafı geniş üst tarafta doğru düzgün lazstik olmadığından filkete takıyorum lastik yaptırcam oraya
 
gereksiz birşey yazmışım heralde pardon herkesten özür
 
Son düzenleme:
bizim nerdeyse eskiden olduğu gibi devam ediyo açıkcası.tabi bazı farklar olabiliyor.
hiç istek yoksa bilmem de bebeğe zarar gelcek diye cinsel hayatın bitirilmesi doğru değil bence.bebeğe zarar gelcek olsa doktorlar yasaklardı.eşlerimizle uzaklaşmayalım.

Haklısın canım ama işte bir isteksizlik aldı başıni gidiyor.
 
kızlar bu konuyu evet acan olmaıdıgı ıcın acmadm ama solemekde ıstıyorudumm sıze bıldıklerımı hemde cokkk artık son 3 ayy ve ılk ve normal dogum dusunennlerrr dıkkat etsın yazdıklarımaa kı benım dr normal yanlısı oldugu ıcın son 3 ayy ılıskıye cok onem verın dıyor rahımın dogumda cm nın acılmasına cok faydası var dıyor ve aynı dr gıden ark..33 haftalalık dogum yaptı onada aynını demıs ve dr tebrık etmıs arkk kı bu ılıskının faydası dıye(cunku ark..33 haftasındakene pek sancı cekmeden dırek 12 cm :nazar:acılması oldu ve cok kolay normal dogum yaptıı ve banada sureklı dıyor ılıskıye onem verın dıyee)vee sızde bunu esınızle paylasın hem soguma olmass bende oleydım ama bunu duyuncaa pardon ama 10 gunde 1 olan iş haftada 2 düştü ustune yuruyuslerıme basladımm ınsl normal dogum olması ıcın sureklı dua dayım ıı ılıskı cokkk onemlımıss dr sureklı vurguluyor ve bebege zarardan cok fayadası vee bebegımızı nişanı koruyor zaten(tıpa gıbı bırsey dogumun ılk habercısı ve enfesksıyon ve bakterıden koruyan seyy nişan)ve sprem içerindekı bır sıvıda bızım rahmımıze cok faydası varmıs ona goree bende sölemesıı artık uzak durmakansa mıktarı arttırın derım kı acılmanız cok olsunınsll cok yazdım ama bıldıklerımı sızle paylasmak zevk verıyor bana ustumden yuku alkıyorkıı sızde yapın dıye ınslll

eeeee guzelde adam ıstemöıyo ne yapalım kızlar bazen ben dusunuyorum acaba kılo aldım dıye begenmıyomu benı dıye cok aklıma takıyorum ben bunu yaaa daha yenı evlendık pat hamıle kaldım ben ne yasadıkkı zaten ne bılım nasıl dıcemıde bılmıyorumkı ona offfff ....[/QUOTE]

HIm söylediklerin mantıklı geldi canım.Bari kendimi biraz zorlayayım ya bu konuda
 
Ayy yoksa sen hastaneden kacirilan kardesimmisin :KK4: bende erken cikartmak istkyom yaaa.sabirsizlaniyom kucagima almak icinn.yazin evden cikmazsin fazla.bisey olmaz umarim.


alemsin yaa:KK9::KK9:oğluma kıyamamki evde canı sıkılıyo oyüzden hava güzelse hemen hemen hergün çıkıyoruz.nem beni mahvediyo:KK4:bende sabırsızlanıyorum açıkçası.ee tabi bide merak var kime benzicek diye:KK1:
 
ıkıncı bebek ıcın dusunuyoruzda sımdıenn esımın yası 30 bense 25 vee 5 sendır evlıyızz bebegımız dgunca ınsl rbabım de ızın verırse ınsll 1,5 yasında ıken calısmalara baslarız dıye dusunuyoruz rabbım den bır manı omas ıse cunku eısmn yası gecıyor ve oglumuz askere gıderkene esım 50 yasınd aolucak ıkıncı bebegımınde arasınn cok uzak omasını ıstemıyorum ınsl rahat bır hamıslık gecrıyorum ve oglum doguncada rahat bır bebek olursaıkıncıyı ole dusunuyoruzz kı olursa hemen tabı cunku gec gelen bır bebek bızımkı cok sukur genededeee demen o kıı bbegın çişi ogrensın ve az cok konussun derdını anlatsınn dıye dusnuyoruz bızz ole ıseeee vee 5 yas cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

benimde eşim 30 yaşında ben 28 geç mi olur yani 5 yaş :44:
bende biraz aralarında yaş farkı olsun diye düşünüyorum. bakalım kısmet o zaman nasıl düşünücez bakalım.
 
k

eeeee guzelde adam ıstemöıyo ne yapalım kızlar bazen ben dusunuyorum acaba kılo aldım dıye begenmıyomu benı dıye cok aklıma takıyorum ben bunu yaaa daha yenı evlendık pat hamıle kaldım ben ne yasadıkkı zaten ne bılım nasıl dıcemıde bılmıyorumkı ona offfff ....
bence eşinle konuşmalısın canım bu konuyu önemli bir durum çünkü...
 
aldım şeker yüklemesi sonucunda ama dr. a gösteremedim yerinde değildi. 2 saatin sonundaki ölçüm sonucu 104 tü. sınır 70 ile 100 arası. çok kötü değil dimi yaa??:KK30:

QUOTE=rm07;29787404]Bence de canım az ve öz gelsinler :KK9: Ortalığı topladım hemen 2 dk kek çırpıverdim nihayetinde ağır misafir :KK9: Bekliyorum şimdi.



İnşallah değerlerinde iyi çıkar canım geçmiş olsun şimdiden. Tosuncuğuna da maşallah diyelim. :emir_bebek: :nazar:

sağol canımm :KK16::KK16: değerimi yazdım ama iyimidir ki ?


ohh ne güzeelll sağlıklı bir bebiş haberi daha. çok sevindim gerçekten. bende bugün güzel haberler aldım çok mutluyumm



O sırt ağrısı bende de heepp var. ama alıştım galiba artık. normal karşıyorum :KK1::KK1:
bebişlerimiz iyi olsunda ağrıya dayanılır dimi :KK16:[/QUOTE]

canım normali 140a kadar
 
Abisi biraz daha büyüsün diye düşünüyorum ama bilmiyorum ki 3 yaşta bana küçük geliyor. doğduktan sonra senden daha detaylı tecrübelerini öğreniriz :KK16:

aslında yaş farkından daha da önemlisi çocuğun yaramaz olup olmadığı..
eğer oğlum huysuz bi çocuk olsaydı cesaret edemezdim.
maşallah oğluma:KK16:
 
bu foto ikea hensvik modeli mi? bende bunu beğenmiştim ama ürün açıklamasında yan taraf çıkıyo yazmadığı için gülliver alayım demiştim. bu foto nerden

Evet hensvik, montajı yaparken tek tarafını monte etmezsek böyle bi görüntü olur sanırım.
Yoksa yerinden oynayan bi parça değil diye biliyorum
 
Abisi biraz daha büyüsün diye düşünüyorum ama bilmiyorum ki 3 yaşta bana küçük geliyor. doğduktan sonra senden daha detaylı tecrübelerini öğreniriz :KK16:



güle güleeee :KK3:
benimde kociş yapıyor şimdi kahve oohhhh :KK8:



gel şekerim karşılıklı içeriz. benim kociş çok seviyor kahve yapmayı sanada yapıverir :KK6:



benim dr da herhangi bir sakıncası yok dedi. ama faydası olduğunuda bilmiyordum.
zaten neden zararı olsunki dimi..


saol tatlım içmiş kadar oldum...artık kırk yıl hatrımız var :)))
 
Dinen bi sakıncası yok dimi cinsel ilişkinin? doktorların dediğinden ziyade bunu araştırıyorum da bişi bulamadım.Sakıncası olsa bulurdum herhalde diye düşündüm bende en sonunda.
 
X