2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530

böcek kapsulleri var onu kullan.bizim evdede gördüm 4 ay önce böcek kapsülü işe yaradı birdaha görmedim.ben böcekten çok korkarım.
 

Ben kuaförümü çağırdım, doğum başlayınca haber vericem o da hastaneye gelicek fön çekmek için :):)
 
nasılsınız hamişler.. biz kızımla iyiyiz şükürr tekmelerini hissetmeye başlayınca daha farklı oluyormuş hamilelik. alah olmayanlara en kısa zamanda hayırlı evlatlar verir inşallahh..
yarın evlilik yıldönümümüz ve hala hediye ne alacağız bulamadık kızımlaa
 
kızlar benım gıbı oksuren varmı gecenlerde gene sormustum gercı ama gecmıyor yaaaa ballı lımonlu sıcak su ıcıyorum ama kuru kuru oksuruyorum ve son aylara gırdıgımız ıcın cok sıddetlı oksurmek bebegı asagı ıter dedı dr
 

salep denedinmi canım bende işe yaramıştı bi dene istersen
 

Canim bu gune kadar % 70 ini internetten aldim.daha kalitesiz bisey denk gelmedi sukur.pamuklu olmasina dikkat ediyorum.bi de resmi iyice yakinlastirinca belli oluyor kalitesi.mesela crayz baby nin urunlerini aldim cok kaliteli geldi hepsi.battaniyeler tulumlar hepsi pamuklu guzel malzemeydi.resmine ve kumasina bakarsan sorun olmaz.iyi mal kendini belli ediyor paril paril oluyor.kotu olanlar mat duruyor.
 
günaydın kızlar :) çok güzel bi bahar havası var dışarda gezmek isterken işe çakılmak iğrenç bu arada bahar kıyafetlerimi çıkardım ve hüsran bele kadar kapandı montum belden sonrası facia :) göğüslerim zaten hiç büyümedi umarım böyle kalır sevineyim mi üstümün aynı kaldığına bilemedim fakir tesellisi gibi oldu :) gerçi bacak basende de sıkıntı yok ama ah o göbek yok mu o göbek :)



walla cicim kilo benim içinden hamilelik başından beri kabus oldu. 7 kg aldım bende ama artık fren taktım diyebilirim. bol su içiyorum ve protein ağırlıklı besleniyorum. Allah a şükür bebek kg gayet normal. abur cuburdan uzak durmak lazım ben tatlı diye ölüyorum resmen özellikle çikolata ama kendime kota koydum günde 1 parça atıyorm tamam onun yerine yoğurda pekmez vs koyuyorum çok canım isterse. dikkat etmek demek illa bebek aç kalacak demek değil sen etine sütüne dikkat et abur cuburu kes bence çok almazsın. umarım bende uygulayabilirim bunları.


ben alıyorum hiç kötü gelmedi ama ben hep kumaş cinsine bakıyorum %100 pamuk yazıyorsa alıyorum öyle olunca da sorun olmuyor.
 

Iyiyix sen nasilsin hamiss.amin rabbim butun isteyenlere versin
Canim hediye olarak gobegine guzel bi kurdela bagla.al sana hediye
 

ben de iki hafta önce soğuk algınlığı geçirdim rapor aldım o zaman çok fena öksürüyordum.Şimdi de böyle pis bir öksürük kaldı. Gıcık desen gıcık değil. Geçmiyor aynı dertten mustaribiz. Valla her gün 1 bardak ballı limonlu ıhlamur içiyorum. Soğuk bişi de içmiyorum hiç. Bulursanız çaresini bana da söyleyin.
 

onuda denerım cnm tsk ederım bır hafta raporluyum zaten belkı gecer dıye beklıyorum bakalım
 
arkadaslar su yenı bebek ızın durumu sanırım yasalaşmadı henuz ve bızım temmuza geldıgı ıcın dogumlar ızınlerı cogu yanıcak gıbı gozukuyor ızınler doldugunda ne kadar heyet raporu alma hakkımız var bılen varmı ben 23 nısandan sora hıc gıtmek ıstemıyorum okula halımın kalıcagını sanmıyorum ama seneye ızınler yanıcak dıyede korkuyorum bılenler cvp yazabılırmı sımdıden tesekkurler
 

bendensin bende bayılıyorum netten almaya onlar gelince heycanla açmaya özellikle :)
 

heyet istediğin kadar alabilirsin canım ama normal doktordan 10+10 olmak üzere 2 kez yani normal rapor hakkımız 40 gün ama heyette özgürsün :)
 
günaydın güzel anneler ve melekleri :)
huzurlu,sağlıklı mutlu bir gün dilerim :))
elifim22 duanı okudum canım Allah kabul etsin inşallah..
sevgiler.
 
Arkadaşlar merhaba dün gece oğlumla ilgili kötü bi rüya gördüm sabah kalktım ağla ağla öldüm resmen sizce bilinçaltı mıdır benim gibi olanınınz var mı sinirim acayip bozuk
 
Iyiyix sen nasilsin hamiss.amin rabbim butun isteyenlere versin
Canim hediye olarak gobegine guzel bi kurdela bagla.al sana hediye
çoooook sevdim ben bu fikri canım yaa zahmetsiz hazır hediye daha ne istiyorki
teşekkür ediyoruz değerlendirmeye alalım
 
Arkadaşlar merhaba dün gece oğlumla ilgili kötü bi rüya gördüm sabah kalktım ağla ağla öldüm resmen sizce bilinçaltı mıdır benim gibi olanınınz var mı sinirim acayip bozuk

hayra yor hayır olsun rüya için kendini üzersen oğluşunda üzülür annesi. rüyalar bu aralar çok karışık bende durmadan korkuyorum rüyamda uyandığında dua oku olumlu düşün..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…