2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530

suanda bnde goremıorum zatn ama bn cogunu makıneyle alıodum sonrasını eldıven yada agdayla alıodum.of of ne yapıcm kıme gıdıcem hangısı ıyıdır bılemıorum temız mıdır saglik cok onemlı su anda bısı olmaz heralde :18:
 

Canım avon da yokmu eminmisin ...

elifcim ilk aşınımı oldun?bende çok ağrı olmuştu.demekki kişiden kişiye değişiyor..hemde tam 3 gün sürdü ağrısı..

Canım benimde 3 gün acıdı aşının olduğu yer ceviz büyüklüğünde bir kısım resmen alev alev yandı...


Benimde göbekten aşağı kadar uzanan kıllar var eskidende alıyodum şimdide alıyorum epilatörle.


Canım ben ayna koyuyorum önüme birde ağda bezim var yarım çarşaf kadar oturuyorum üstüne aynaya baka baka alıyorum ama ameliyat eldiveniyle alıyorum yoksa ağda yapamam asla yapışıyor heryerime..
 
olmaz bence temiz bi yerde yaptırdıktan sonra. işte yapan kıişi çok önemli bazısı biliyorum diye düşüyor ortalara ama eli hiç hafif olmuyor ben daha hiç dışarda yaptırmadım çok tecrübeli biri olması lazım ama işte son aya kadarda bi iki kere gitsemde alıştırsam kendimi diyorum ama sıfır cesaret sıfır sıfır :18: pooffff :18:
 

anestezı kremını nerden alıosun pekı suan cok acıoya yha rahat olur
 

anestezı kremını nerden alıosun pekı suan cok acıoya yha rahat olur

eczanede satılıyo canım
en son aldığımda 60 liraydı
içinde 5 tüp var, her biri 5 grlık. bi kullanım için yetiyo.
ben alıp her ay kullanıyodum.

ama hamilelikte kullanılır mı hiç bilmiyorum işte, bi sakıncası var mıdır yok mudur.
 

benım gorumcem ebelık okuo bn ona sorarım sızede solerım inş. bı sakıncası yoktur
 
kızlar butık bebeden sipariş etsem kredı kartımı ıstıolar kapıda odememı yapıoruz urunlerıde nasıl bılgınz varmııı
 


evet cnm haklısın benim aklıma gelmemişti.bende kuaförüme giderim diyodum ama ağda salonu daha hijyenik olur..
 
slm temmuz anneleri.bebeğime 2 tane isim koymayı düşünüyoruz.Adı Abdullah Yiğit olucak.ama babası nüfus kimliğine yer kalmaz deyip şaka yapıyor.iki isimli çocuklar çift karekterli midir.huyu nasıldır merak ediyorum.yiğit dini bir isim degil diyor çevrem.o yüzden iki isim koyacagım.bebegine iki isim koyup büyütürken sorun yaşayan oldu?biraz isim konusunda çekimser kaldım.
 


cnm bende iki isim koyucam ama illede dini isim koyun diye bi kural yok.anlamı güzel olsun yeter..kuranda geçipte anlamı iyi olmayan bi çok isim var..din adamlarıda çocuklarınıza iyi güzel anlamlı isimler koyun diyorlar..kuranda geçmesi şart değil bencede..örneğin bizimkinin adı Yiğit Alp olacak...
 

sizde mi yiğit koyacaksınız.bizim bebişler adaş olacaklar. şuana kadar birçok isim düşündüm bu isim bana hoş geldi.muhammed ismide güzel ama bu isme uygun çocugumu yetiştirememekten korkuyorum.özel ilgi gerekiyormuş.ömer, ahmet, yusuf çevremde begendiğim isimler var o yüzden bu ismi seçtim.hayırlısıyla sağlıklı doğar yavrularımız inş.
 

bende iki isim koycam..
hiç öyle çift karakterli hurafelerine inanma.
ayrıca dini isim ne demek? çevren mi büyütecek çocuğu.. dini ismi olunca karakteri muhteşem mi oluyormuş anlam veremedim..
 


evet cnm adaş olacaklar inşallah :))illede dini isim olsun diyosan Yiğit'in yanına Eren'ide düşünebilirsin.bizim ilk seçeneğimiz buydu sonra Alp isminde karar kıldık...
 
inşallah güzel, hijyenik bi salon bulursun canım.. ufak çaplı bi araştırma yaparsın olmadı..


evet cnm izin günümde bunu bi araştırayım..uzakta olsa ayda bir giderim doğuma kadar..zaten topu topu 3 ay gideriz heralde bi aksilik olmazsa :))
 
evet cnm izin günümde bunu bi araştırayım..uzakta olsa ayda bir giderim doğuma kadar..zaten topu topu 3 ay gideriz heralde bi aksilik olmazsa :))

valla ben doğuma yakın giderim herhalde..çok kasılıyorum çünkü, her ay o acıyı çekemem hamileyken :26:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…