2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530

Bende çalışıyorum uykum güzdüz gelmiyo çok şükür şimdilik diyim :) bazen arada böle bastırınca çok nadir oluyo oda sade kahve içiyorum mecburum çünkü uyuma gibi bi lüksüm yok iş yerinde.. Sadece akşamları 10 buçuk gibi ay nasıl uykum geliyo nasıl dayanamıyorum.bende uyuyorum ama dediğini gibi canım sıkılıyo sonrada eşimle vaklit geçiremiyorum gibime geliyo o oturuyo 2 ye kadar hergün böle canın sıkılıyomu diyorum yok diyo ama sıkılıyodur napalım artık.yapacak bişeyimiz yok....
 

aynı drum bende de var.
bir miskinlik,bir halsizlik...
yeni başladı.ilk zamnlar da böyle oluyordum.
sen yine şekerleme yapabiliyormşsun bende o da yok.
akşam erkenden uyumaya sabah da kalkamamaya başladık yine ya hayırlısı bakalım.
 
kızlar ben hala tetenoz olmadım zamanı varmı sizce siz sanırım ikinciyi vuruluyosunuz ama ben izin alamıyorum çarşamba vurulsam olurmu sizce geç olurmu ?

Canım sağlık ocagından aşı kartı veriyorlar ben öyle gittim tarihini yazdı ebe sana vermedilermi bugünde yandı 5 ay sonra da varmış aşım o zaman kızımla gidicez nasip olursa....

canım ben de 3 kg almsım ama normali 1,5 kg mıs

ben cam şişede günlük süt içyrum genelde ama yoğurdu sütçüden aldığımızla yaptık son iki sefer

Geçen ay 60kg dım kontrolumde doktorum bişi demedi hatta doğuma kadar bu kadar daha alırsan iyi dedi bana zeten eger annenin karnı çoksa 4.-6.ayda felan anne kilo almış oluyormuş ama karnı fazla yoksa bebek alıyormuş bugün bir yerde okumuştum....Ne kadar doğru onu bilemem tabi:44::44::44::44:
 

Bazen zorluyorum kendimi azıcık eşimin yanında duramıyorum biraz sohbet edelim istiyorum ama içim uyuyor resmen. Mecbur yatıyorum erkenden (


Bende gün içinde kahve içerek bastırmaya çalışıyorum ama pek kar etmiyor bazen. Tutamıyorum gözlerimi kapanıyorlar


Arada yapıyorum kaçamak canım. Napayım dayanamıyorum bayılcakmış gibi oluyorum

Bu kadar bitkin olmaya hiç alışık değilim. Canım sıkılıyor çookk.
 
Bende dün itibariyle 7. ayıma girmiş bulunmaktayım. Bebişim erkek. Bende sizler gibi çok heyecanlıyım ama kafam çok karışık ne alacağımı bilmiyorum bebişe. Alış verişe başlamam gerek ama her kafadan ses çıktığı için kafam allak bullak oldu bana bu konuda yardımcı olurmusunuz? Özellikle giysi konusunda çok karıştım hatta o kadar karıştı ki herşey zıbın ne,tulum ne falan böyle saf saf dolanıyorum Giysi olarak neler almam gerek siz neler aldınız şimdiye kadar? Bana yardımcı olursanız sevinirim :)
 
bende sendenım :) ben sımdı bebek cantamı alıcam ana kucagını falan bna dedılerkı kundak al 5 tane olsun dedıler iç kıyafet al dedıler zıbn atlet takım alma dedıler hedıye cok gelıcek dıe :)
 
bende sendenım :) ben sımdı bebek cantamı alıcam ana kucagını falan bna dedılerkı kundak al 5 tane olsun dedıler iç kıyafet al dedıler zıbn atlet takım alma dedıler hedıye cok gelıcek dıe :)

her kafadan o kadar ses çıkıyor ki birinin dediği diğerini tutmuyor :)
 

Canım ben sana aldıklarımı söyliyim. Bana en çok mantıklı gelenleri aldım ben.

1 tane hastane çıkış seti 5 parça (1 takımda amcası alıcak )
4-5 tane uzun kollu çıt çıtlı body (3-6 aylık)
8-9 tane patikli pantolon (6 aylığa kadar çeşitli boylarda aldım)
2 tane dış zıbın
6-7 çift çorap
ağız mendili bol bol
şimdi bikaç tanede kısa kollu çıt çıtlı body alıcam. 2-3 tanede iç zıbın alırım. Bir sürü örme kazağı pantolunu yeleği hırkası patiği var
ilk aylar için bunlar yeter sanırım. gelen hediyeler genel olarak büyük oluyor. o yüzden 6 aydan büyük kıyafet hiç almadım.
 
bende sendenım :) ben sımdı bebek cantamı alıcam ana kucagını falan bna dedılerkı kundak al 5 tane olsun dedıler iç kıyafet al dedıler zıbn atlet takım alma dedıler hedıye cok gelıcek dıe :)

Canım hediye çok geliyor da insanlar genelde 0-3 aylık veya 3-6 aylık hediye getirmiyorlar. çoğunlukla büyük getiriyorlar. Benim gördüklerim öyle an azından. hatta 4-5 yaş için falan alıyorlar o yüzden sen ilk aylar giyeceklerini kendin al bence.
 

Benim cok sukur calisma saatlerim cok az, az dersim var bu sene sansima. Temmuza kadar calismayi dusunuyorum Allah nasip ederse, bu 6 ayin cikacagi yok aktabildigim kadar dogum sinrasina aktrmak niyetindeyim. Allah kerim ne diim aksamlari ben de cok uykucu oluyorum ya, saat 9 bucukta odaya gidiyorum yarin saat kitap okuyorum saat 10da hoooo uyku:) ama vicdan yapmiyorum cunku enim esim bu halimden cok memnun, o da cok uykucu cunku:) normalde ben kizardim ona hep uyuyosun hic vakit gecirenitirum diye, simdi ondan once uyuyorum. Once dediysem 1 saat falan yani:))
 
Kizlarrrrr nisan annelerine baktimda az once dogumlari baslamisss cik duygulandim allh bizlerede oguzel gunleri gormeye nasip etsin
 

Rica ederiim.Bence büyüyen karyola canım bak bi 3 yaşına kadar götürür belki 4-5 sonrasında zaten senn aldığını da beğenmezler kendileri secer yataklarını erkekse arabalı fln:))bambu beşik cok sevmli oluyo ama canım onda kaç ay yatrablcen bebekler cabuk büyüyo nacizane fikrim park yatak alman istediğin odaya götür alt değiştrme yerleri fln da oluyo sallama özelliği müziği ışığı vs..ve büyüyünce oyun oynuyo içinde cok güvenli sonra ondan da alırım dersen bilemem ama:))
 
ben o takımı yakından gördüm. bornovadaki doğtaş mağazasında müthiş gerçekten çok güzel

Dimii:))Ben de yakından görmek istiyorum açıkcası yalnız şöyle de bişey var ikea dakilerde düz beyaz şifonyer dolap fln mesela karyolayı at yerine güzel bi yatak al büyüyünce oldu bitti komple değiştrmene gerek yok tabi çocukların fikri de önemli:)hem daha sade göz yormuyo huzur veriyo gibi bilemedim ama kalitesiz diyolar bi blogger yapmış cok tatlı bi oda olmuşş..
 
ay kızlar benim de şekerim 150 çıkmış yarın 100lük yükleyecekler kansızmışım kan ilacı günde ikiye çıktı böbreklerimde de kum varmış
 
Herkese merabalar bende aklıma takılan bişeyi sormak istiyorum sizler hazır meyva suyu içiyormusunuz herhangi bir zararı varmıdır ve sütü hazırmı yoksa normal ev sütümü içiyorsunuz

Hazır meyve suyu hiç içmedim hamileliğimde içmem de aşırı şeker var canım ayrıca taze sıkılmış portakal sularına da dikkat edin hiç masum değil şekeri birden yükseltiyo..süt konusuna gelince özellikle pastorize süt içiyorum çünkü diğerinde mikrobunu kırcaz diye cok kaynatıyrz ve bu seferde vitamini ölüyo ve nekadar güvenlr bilmiyosun temiz mi fln bikez içtim yakın gecmişte kv sağolsun asıl bunlar faydalı diye diyee zorla içirdi ama eve sokmuyorum..
 

Ay canım ne güzel iştee bana da oda yapma şimdilik erken diye baskı yapıyolar:)Ama 2-3 yaş fazla değil mi tatlım odan da tutman için büyüklerin karışma olayına cok kızıyorum anne baba karar verir herseye vericek de ama haksız da sayılmazlar su konuda sen anlamaz zannedrsin ama bilinçaltına yerleşir bebeğin hersey cok özeline sokma derim..Ben suan bile dikkat ediyorum konuşmalarıma fln çünkü duyablylar ve annda kaydediylar hafızalarına ki suan daha kolay cok dolu değil beyinleri ilerleyen dönemler de de bilinçaltında o söylenen yasananların etkisinin cıktığını düşünyrm ki öyle de okudum bikaç yerde..ben 1 yıl yetrli diye düşünüyorum ama sen en iyisini düşünrsn bebeğin için tabii annesi olan sensin hiçkimseyi takma eğer öyle istiyosan öyle yap ama bi pedagog'a danışablrsin..Sevgiler..
 

Suzancım dün aynısı bana da oldu hiç tepki vermedi ara ara oldu ondan da emin olamadım bi tane yapıştrdım poposuna küstü:)sonra gece başladı işte rahatladım babamızda rahat durmuyo sizinde öyle mi bebeğimn dış sesi ya resmen onun yerine konuşmalar fln cok güldürüyo beni:))

Evasude aynen canım benim annemde kadıncağız nasıl hevesleniyodu misafrdi bide bende sehirdışında normalde gtcek zaten öldü öldü hissediym diye ama sürekli tepikleyen bebek annem elini koyduğunda hemen duruyo tık yok biara babasına da öyleydi neyse alıştı hissediyolar bence farklılığı:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…