2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
ay kızlar benim de şekerim 150 çıkmış yarın 100lük yükleyecekler kansızmışım kan ilacı günde ikiye çıktı böbreklerimde de kum varmış :KK14:

oyyy kuzum ya hepsi aynı anda :KK43:çok dikkat et umarım 100'lük yüklediklerinde bişi çıkmaz
 
kızlar merhaba bir haftadır internetsizdim cepten de foruma giremiyorum nedense bu arada ssvvnn,kkarabiberim,nddd,fte,kaos302,m_s_c,nisayy,elifsce dualarınızı okudum Allah kabul etsin..

ben de bu arada şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür şeker çıkmadı vee en önemlisi kesin olarak bebişimizin kız olduğunu öğrendik :KK16:en sonunda alışveriş yapabildik herkes iyidir umarım bir haftalık geçmişi nasıl okurum bilmem artık :44:
 
canım ben de sonunda kızımın olacağını öğrendim artık listeye ekleyebilirsin prensesimin ismi Elif Miray olacak.Hastaneyi de eklersen sevinirim Eskişehir özel ümit hastanesi
 
Boy da önemli tabi:))ben 1.64 üm 57 ile hamile kaldım 64 oldum gerçi suan iyiyim ama su 3 ay beni düşündürüyo:)Hakkaten evde olunca dayanamıyosun bende cok yapmıyorum bikez yapim dedim git gel yedim seker oldu 160:KK43:bol su yaa ilk aylar en az 3lt içiodm biraz azalttm sanki suaralar..yürüyüş yapıomusun canım ben hiç düzenli yürüyüş yapamadım ama artık havalarda güzel başlamalı

bende gebeliğe bağlı bel fıtığı çıktı canım :KK43:(( yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama bu durum beni çok engelliyo adamakıllı yapamıyorum
 
bebek arabası araştırmaktan fenalık geldi yaaa.... ne kadar zor işmiş bu böyle... acaba çok mu şey istiyorum diye düşünüyorum bazen...
istediğim özellikler:
1.çift yönlü
2.hafif ve katlandığında az yer kaplayan
3.içi çok dar olmayan
4.sırtı tam yatan
5.tentesi tam kapanan
bunların hepsinin birleştiği bi bebek arabası modeli yok mu yoksa ben mi bulamadım...
 
kızlar birazdan bebişimizin mobilyasını almaya gitcez heycan yaptım :) çilek ten alcaz burda fazla alternatifim yok malesef
Çilek > Baby Dream bu modeli almayı düşünüyoruz sizce nasıl

selam kızlar merhaba nasılısnız..

bebek odası arayışları içerisindeyim :S


beşik olayı kafamı karıştıyorum..büyüyen beşikmi yoksa sallanan beşikmi..

fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirm..
ilerde de kullanırım diyorsan büyüyen karola al.ben mesela kızıma park yatak almıştım,2 yaşına kadar yattı sonra baza aldım.şimdi de oğluma da böyle yapmayı düşünüyorm

Herkese merabalar bende aklıma takılan bişeyi sormak istiyorum sizler hazır meyva suyu içiyormusunuz herhangi bir zararı varmıdır ve sütü hazırmı yoksa normal ev sütümü içiyorsunuz
bence hazır meyve suyu içme
Bende dün itibariyle 7. ayıma girmiş bulunmaktayım. Bebişim erkek. Bende sizler gibi çok heyecanlıyım ama kafam çok karışık ne alacağımı bilmiyorum bebişe. Alış verişe başlamam gerek ama her kafadan ses çıktığı için kafam allak bullak oldu bana bu konuda yardımcı olurmusunuz? Özellikle giysi konusunda çok karıştım hatta o kadar karıştı ki herşey zıbın ne,tulum ne falan böyle saf saf dolanıyorum :KK70: :KK70: :KK70: Giysi olarak neler almam gerek siz neler aldınız şimdiye kadar? Bana yardımcı olursanız sevinirim :)

ilk zamanlar bebeklerin ihtiyacı olan giysiler şunlar canım.bizimkiler yaz bebeği olacak zaten.patikli altlar,çıtçıtlı bir badi üzerine de zıbın giydireceksin.ilk zaman için en kullanışlı kıyafetler bunlardan bol bol al.ha bir de penye yelek gerekir bolca.bu kıyafetinin üzerine ilk uyandığında giydirirsin biraz alışınca yeleğini çıkarırsın.ben de her çıktığımda 1-2 tane ayaklı alt ve çıtçıtlı badi alıyorum kızımdan kalan turuncu yeşil falan olanları da kullanıcam oğluma.
 
mrb lar nasılsınız bızım bıraz yorgunluk hıssmız gectı ve bende 4 sendır bekledıgım cennet kokulumun eslarını yerlestırdım ve yatak odasına daldım gardorabı bosalttım ogluma enn gusel yerını actım esyalarını yerlestırdımm hehe 6 kapılı dolabın ıkı babamızın ıkısı benım ıkısıde oglusumuzun artıkkkkkkk:KK8::KK8:yeri bellı olduya daha cok ozledım onu yaaaaaaaa:21::21::21:esıme dıyorum gecsın su 2 ayy artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk :KK9:öyle guzel yakıstıkı odamıza sımdıden dogdukdan sonra kım bılır nasıl bır heyacan nasıl bırr sevınc kaplayacak evımızın her yanını :KK16::KK16::KK16:annesı kurban olsun YARADAN aaaaaaaaaaaaa:nazar::emir_bebek:



hadi bakalım hayırlı olsun buraya kadar geldik artık bundan sonrasıda çabuk geçer
ınsl yaa :KK12::KK12::KK49::KK49:bır an once o cennet kokusunu koklamayı ıstıyorumm

ooooo hadi bakalım bişey kalamdı yaa
geri sayımlar başladı nerdeyse bizimmm
yuppii :KK9::KK8:
ınsll darısı sızlere cnm benımmmmmmm:KK8::KK8::KK8::KK66::KK66:

Meyvesuyu icmiyorum.doktorum yasakladi.sutu mecburen pastorize iciyorum.

Yaaa ben ne zaman dusecem 100 deennn:KK19:en kucuk benim sanirim.olsun gec olsun guc olmasin.hayirli olsun canim.


Sabah ise giderken ugrasan olmaz mi canim.vaktini gecirmi.sonra yapmazlar.
sanada sıra gelır merlın cımm sende oda hazırlamakla ve bebek hazırlamakla bısden ondesın ama :KK25::KK54:rabbım saglıkla kavustursun yavrularımızaaaaaaaaa:KK16::KK16:

canım sen kayseride mı yaşıyosun.bende kayseride dogum yapmayı planlıyorum hangi doktora gidiyosun.ben kırsehirdeyim ama cok kararsızım dogumu nerde yapacagım konusunda.hayırlısıyla sağlıkla kucagımıza alırız ıns bebişleri :)
evet cn kayserideyım burda kı tekden hastanesine gıdıyorum basından berı aynı dr gusel bılıkdık ve koklu bır hastane aytul erdogmus hnm a gıdıyorum ama baska onerı ıstersende onere bılırımm ercıyes hast.var oda bayagı ıyıı her anlamla dr ucret basarı anlamında bılgı ıstersen yardım cı olurum cnm benımmm hos geldınnnn:KK31::KK8:

Canlar
Bikaç gündür giremiyordum. Arada bir baktım bir iki yazdım ama çok tembelleştim. inanın burayı girip yazılanları okumak bile zor geliyor. Kocamın yüzünü görmez oldum. İşten gelince pek duramıyorum çünkü hemen yatağaaa :KK53:
Kara kara nasıl çalışmaya devam edicem diyorum. Ben haziran başına kadar çalışırım diyordum ama oğluşum izin vermicek galiba.
Hep enerjisiz bitkin bir haldeyim.
Ben çok kafama takıyorum bu durumu. Bazen iş yerinde kaçamak yapıyorum uyuyorum bi köşede :KK9: Ama bu sefer daha fena oluyorum. İyice sersemleşiyorum. Sizler ne durumdasınız çalışan annişler ??
mevsımlerden dır cnm benı bahar gelıyorya ınsll ve bebekde artık buyudugu ıcınnnn sana yorgunluk verıyorrr:KK9::KK9:annesiiii:KK55:

Canım ben sana aldıklarımı söyliyim. Bana en çok mantıklı gelenleri aldım ben.

1 tane hastane çıkış seti 5 parça (1 takımda amcası alıcak :KK1:)
4-5 tane uzun kollu çıt çıtlı body (3-6 aylık)
8-9 tane patikli pantolon (6 aylığa kadar çeşitli boylarda aldım)
2 tane dış zıbın
6-7 çift çorap
ağız mendili bol bol
şimdi bikaç tanede kısa kollu çıt çıtlı body alıcam. 2-3 tanede iç zıbın alırım. Bir sürü örme kazağı pantolunu yeleği hırkası patiği var :KK1:
ilk aylar için bunlar yeter sanırım. gelen hediyeler genel olarak büyük oluyor. o yüzden 6 aydan büyük kıyafet hiç almadım.:KK16:
bende aynı lıstedekılerden aldım bırde 2 cesıt battanıye aldımm o kaa :emir_bebek::emir_bebek:
ay kızlar benim de şekerim 150 çıkmış yarın 100lük yükleyecekler kansızmışım kan ilacı günde ikiye çıktı böbreklerimde de kum varmış :KK14:
benımde sınıra yakın cıkmıss cars.. 100 luk ıcecegımm rabbımsıfa versın ınsll cnm kansızlık yok cok sukur ama dr genede ıcırıyor 1 aydırr:KK25::26:hakkımızda hayırlısı sıfa dılıyorumm ıkımız ıcınde ınsll:KK16::KK16::KK15::KK15:
 
kızlar geç oldu ama yeni geldim eve bugün kontrolüm vardı ya size haberleri vereyim die girdim
geçmişi sabah okurum artık şaşı şaşı uyumak istemiyorum :KK9:
bebeğimin gelişimi normal seyrindeymiş bugün 26+0 ız teyzeleri vee 986gr. kilomuz, 35cm de boyumuz olmuş
prof. baktı bugün bağırsağın o dışarda olan kısmının şuan için çok büyük olmadığını söyledi
büyük ameliyat gerektirmiyormuş eğer böyle devam ederse. inşaalllaahhh
yoğun bakımda günden güne dışarda kalan kısmı azar azar sıka sıka içeri alıcaz en sonundada ufak bi operasyonla kapatıcaz dedi.
bana ve bebeğime dualarınız karşı geldi moralim iyi geldim ilk defa hastaneden kızlar. :KK9:
hepinize iyi geceler şimdilik eşim bekliyor mutfakta bişiler atıştırmak için yarın görüşürüz bol bol :KK9:
 
bebişim52
maşallah bütün magazaları kapatmışsın:KK1:
güle güle kullanın hepsi çok güzel
 
Eşim bayağı aldık diyor bende bunlar neki Daha bir çamaşır makinası doldurmaz diyorum.
Çok mu almışım yoksa :44:
 
yooo bence çok değil
çok çabuk kirleniyo zaten
özellikle alt pijamaları kirleniyo:KK1:
bezden taşabiliyo bazen:KK34:

çoğunlukla badiler aldım onlar atlet niyetine
dış kıyafetleri az bencede ama eşim zannediyorki çocuk bunlarla 20 yaşına giricek :d
 
çoğunlukla badiler aldım onlar atlet niyetine
dış kıyafetleri az bencede ama eşim zannediyorki çocuk bunlarla 20 yaşına giricek :d

zamanla onlarda alınır
erkekler pek anlamıyo gereksiz zannediyolar
ama bebek doğunca oda farkına varır lazım olduğunun
asıl bebek doğduktan sonra kıyafet alınmaya başlanıyo
çünkü ozaman herşeyi çocuğunun üstünde görmek istiyosun:KK16:
 
X