2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bebişleriniz nasıl gelişimleri hareketleri benim kız daha sürünmüyor hiç niyetide yok sizde durumlar nasıl

kızımın hiç dişi çıkmadı. emeklemiyorda. Ama tay tay duruyor yürümeye çok hevesi var. emekleyen varmı bebeklerinizden ?

bizimki emekliyor, yürümek istiyor, belini kırdırıp zor oturtuyorum, bugün mama sandalyesinden bağlıyken bizim masaya çıktı (arkasında küçük bir yastık vardı gerek kalmadı diye düşünmüş almıştım ama kemer iplerini sıkmamıştım) yürüteçten eğilip sepetten top alıyor, yürüteçteyken mutfak alt çekmecelerini açıyor kavanozları alıyor, yerden tutunup karyolaya dikiliyor, portmantonun alt raflarını dökebiliyor, kızımın yürürken yaptıklarını bu yürümeden yapıyor yandım ben..
sosyal olarak da çevreyi izlemeyi camdan bakmayı çok seviyor, bana çok düştü sürekli gözünün önünde olmamı istiyor dahası kucağımda olmak istiyor, bugün sırtıma bağladım bizim oralarda bunun özel ipleri de vardır benim çeyizde de vardı ama onu arayamazdım kalın kurdela kullandım battaniyeye sardım evi süpürdüm sildim çamaşır katladım 1 saat hiç sesi çıkmadı, o hala karnımı özlüyor herhalde.. yapışık gezecek.. ablayla oyun oynamak istiyor sepetten oyuncak döküp karıştırıyor tabi her şey ağza.. gülmeyi de çok seviyor ama hala sancılarla ağlıyor bağırsakları çok hassas.. her şeyi hapiduk hupidik yemiyor.. aklıma gelenler bunlar..
canım sık kaka dişle de ilgili olabilir bizimki yeni doğan gibi 6 kez yapmaya başladı ve üst diş patladı şimdi yine 3 kez yapıyor..

hayırlı olsun incileriniz.. onların büyüdüğünü görmek en büyük neşe bize..

hayırlı olsunnn :) ikincisi de en geç 2 haftaya gelir :) benim oğluşumun öyle olmuştu :) sen mi gördün dişi ? görmemiş yap başkası görsün baştan aşağı donatmak zorunda kalsın oğluşunu

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum,oglumu sabah dr götürme imkanım yoktu gün boyu altını açık biraktim idrar ve kakasindan sonra yıkım pipisi normale döndü. Dis geliyor gibi ama yarın dr götüreceğim

Günaydın kızlar. Zaten iki üç haftadır gece uykularimiz berbattı pazartesinden beri iyice kötü oldu. Oğlumun pazartesi gününden beri ateşi var. Dün 4kere kaka yaptı ve gece saat başını bile bulmuyor uyanmalari. Salı günü doktora götürdüm boğazında ve kulağında kızarıklık var dedi. Diş yapar mı kızarıklık. Bi de diş kakasi farklı olur diyorlar. Sorması ayıp nasıl oluyor

geçmiş olsun bizde de testis de oldu ama bişey çıkmadı
evet bizde de babaqnnesi gördü koca bir poşet dolusu kıyafetle geldi :)

Arkadaşlar 9 ayda suriyelilerden gelen salgın için aşı yapılacak yaptırmak istesek çakışıyor Dr lar nediyor bu yeni durum için menenjit ve suiçeği aşısını nezaman yaptırmamızı öneriyorlar benim Dr menenjiti 13. Ayda tek doz önerdi. Sizde paylaşırmısınız ne diyorlar genel olarak

Arkadaşlar rutin aşılar dışında yapılacak aşılar kızamık (sağlık ocağında 9. Ayda ) , çocuk felci ( rutin aşıda var ama yeni çıkmış yapılması gerekiyormuş), su çiçeği ve menenjit .
Bunları nezaman yaptırıcaz ve güvenilirlikleri nedir offf kafam karıştı geç kalmadan öğrenmemiz lazım bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın!

nerede yaşıyorsun sen ? Kilisteyim hemşirem birşey demedi yarın arayıp bir sorayım . en fazla suriyeli burada var kilis nüfusundan fazlalar :)

Gözün aydın canım, hadi bakalım darısı diğer incilerin başına, bizimde ikinci incimiz çıktı üstlerde çok kızarmış bakalım, uykunuz ne durumda kısaldı mı uyuma süreniz ?

gündüz uykularımız kısaldı biraz da iştahsız ve mızmız.

bu dişin tamamının çıkması ne kadar sürüyor bilen var mı? bizim ucu görünüyor şuan sadece

merhaba arkadaşalr.
kızım bugün 9 ay 2 günlük oldu
6. dişide patladı. erken çıkardı dişleri. yürüteçle evi komple geziyor. sürünmüyor, sevmiyor sanırım. yatmaya ve yüz üstü konulmaya tahammülü yok. kafayı kaldırıp kalkmaya çalışıyor. yattığı yerden doğrulup oturuyor. ellerinden hafif tutunca kendni ayağa dikiyor. sehpaya falan yaslayınca ayakta duruyor, kendi kendine sehpadan tutup adım atıyor. fena meraklı birşey oldu. her şeyi karıştırmak sitoyur. bu arada çok düştü üstüme. sizinkiler iyidir inşallah

bu dişin tamamının çıkması ne kadar sürüyor bilen var mı? bizim ucu görünüyor şuan sadece

Bizimkinde de anne sütüyle ilgili sorun yaşamaya başladık bu zamana kadar hiç sorun olmuyordu biberondan içiyordu sütümü ama bu aralar içmekte zorlanıyor çorbayı falan daha güzel yiyormuş

Bizim 4 martta çıktı ilk dişimiz daha yarısı bile değil çıkan kısım..

canım benim kuzunun dişinin bir tanesi 2 haftada tamamlanıyor diye hesapladım ben.. şimdi 4. dişimiz yola çıktı bizim :) dişetini yarmış :)

Günaydın kızlar canım çok sıkkın. Oğlum bir haftadır zaten huysuz. Iki gündür de gündüz meme almıyor geceleri alıyor. Başına böyle bir şey gelen oldu mu. Diş huysuzlugu mudur yoksa memeyi mi bırakıyor. Ne yapmalıyım sizce(((

canım benim oğlan da bir ara aynısını yaptı ancak mayışınca emiyordu ya da ayaktayken emzirebiliyordum. sonradan anladımki emzirme pozisyonumu bozmuşum rahat etmiyormuş kuzum. barıştık sonrasında :) sen de sakın pes etme ve bir dikkat et pozisyonuna...

üst dişler bizi mahvetti.. var olan azcık iştahımızı da aldı götürdü.. sürekli kucağımda olmak istiyor, en sevdiği toplar balonlar hikaye oldu, az ateşimiz de çıktı.. inş. bir an önce atlatırız..
dün babamızın doğum günününü de kutladık.. kocaman adam doğum günü çocuğu oldu.. ailesi vardı biz bizeydik.. kuzum için diş buğdayı da kaynattım.. darısı minik meleğimizin doğum gününe..

Son düzenleme:
Kızlar artık sebze ve tarhana dısında yaptıgınız corba tarıfkerını yazarmısısnız?bırde kecı sutunden yogurdum bır turku tutmuyor sızler nasıl tuttruyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…