bebişleriniz nasıl gelişimleri hareketleri benim kız daha sürünmüyor hiç niyetide yok sizde durumlar nasıl
kızımın hiç dişi çıkmadı. emeklemiyorda. Ama tay tay duruyor yürümeye çok hevesi var. emekleyen varmı bebeklerinizden ?
canım sık kaka dişle de ilgili olabilir bizimki yeni doğan gibi 6 kez yapmaya başladı ve üst diş patladı şimdi yine 3 kez yapıyor..Merhaba anneler size acil bi sorum olacak inşallah cevap verirsiniz. Oğlum çok sık kaka yapıyor bu sıralar ve pisik oldu ama daha korktuğum şey pipisi şişti. Başına böyle şey gelen oldumu pipi şişmesi neden olur ya çok korkuyorum
sonunda dişimiz çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
alttan ucu göründü çok şükür yaaa çok mutlu oldum elimde metal kaşıkla gezinip duruyorum ağzına sokup tın tın sesini duyunca çok mutlu oluyorummm kafayı yedim galibaa
bizde de hiç emekleme yok :)
pipisi şişti derken nasıl şişiyor kızarıklık felan var mı canım bence vakit kaybetmeden bi doktora göster ya nolur nolmaz önemli bişey çünkü
alttan ucu göründü çok şükür yaaa çok mutlu oldum elimde metal kaşıkla gezinip duruyorum ağzına sokup tın tın sesini duyunca çok mutlu oluyorummm kafayı yedim galibaa
bizde de hiç emekleme yok :)
pipisi şişti derken nasıl şişiyor kızarıklık felan var mı canım bence vakit kaybetmeden bi doktora göster ya nolur nolmaz önemli bişey çünkü
geçmiş olsun bizde de testis de oldu ama bişey çıkmadıMerhaba anneler size acil bi sorum olacak inşallah cevap verirsiniz. Oğlum çok sık kaka yapıyor bu sıralar ve pisik oldu ama daha korktuğum şey pipisi şişti. Başına böyle şey gelen oldumu pipi şişmesi neden olur ya çok korkuyorum
evet bizde de babaqnnesi gördü koca bir poşet dolusu kıyafetle geldi :)hayırlı olsunnn :) ikincisi de en geç 2 haftaya gelir :) benim oğluşumun öyle olmuştu :) sen mi gördün dişi ? görmemiş yap başkası görsün baştan aşağı donatmak zorunda kalsın oğluşunu
alttan ucu göründü çok şükür yaaa çok mutlu oldum elimde metal kaşıkla gezinip duruyorum ağzına sokup tın tın sesini duyunca çok mutlu oluyorummm kafayı yedim galibaa/QUOTE]
Gözün aydın canım, hadi bakalım darısı diğer incilerin başına, bizimde ikinci incimiz çıktı üstlerde çok kızarmış bakalım, uykunuz ne durumda kısaldı mı uyuma süreniz ?
geçmiş olsun bizde de testis de oldu ama bişey çıkmadı
evet bizde de babaqnnesi gördü koca bir poşet dolusu kıyafetle geldi :)
Arkadaşlar 9 ayda suriyelilerden gelen salgın için aşı yapılacak yaptırmak istesek çakışıyor Dr lar nediyor bu yeni durum için menenjit ve suiçeği aşısını nezaman yaptırmamızı öneriyorlar benim Dr menenjiti 13. Ayda tek doz önerdi. Sizde paylaşırmısınız ne diyorlar genel olarak
Gözün aydın canım, hadi bakalım darısı diğer incilerin başına, bizimde ikinci incimiz çıktı üstlerde çok kızarmış bakalım, uykunuz ne durumda kısaldı mı uyuma süreniz ?
gündüz uykularımız kısaldı biraz da iştahsız ve mızmız.
bu dişin tamamının çıkması ne kadar sürüyor bilen var mı? bizim ucu görünüyor şuan sadece
gündüz uykularımız kısaldı biraz da iştahsız ve mızmız.
bu dişin tamamının çıkması ne kadar sürüyor bilen var mı? bizim ucu görünüyor şuan sadece
Günaydın kızlar canım çok sıkkın. Oğlum bir haftadır zaten huysuz. Iki gündür de gündüz meme almıyor geceleri alıyor. Başına böyle bir şey gelen oldu mu. Diş huysuzlugu mudur yoksa memeyi mi bırakıyor. Ne yapmalıyım sizce(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?