canım benim kuzunun dişinin bir tanesi 2 haftada tamamlanıyor diye hesapladım ben.. şimdi 4. dişimiz yola çıktı bizim :) dişetini yarmış :)
Günaydın kızlar canım çok sıkkın. Oğlum bir haftadır zaten huysuz. Iki gündür de gündüz meme almıyor geceleri alıyor. Başına böyle bir şey gelen oldu mu. Diş huysuzlugu mudur yoksa memeyi mi bırakıyor. Ne yapmalıyım sizce(((
bizim ilk dşimizin ucu görüneli 6 gün oldu perişan durumdayız.. kucakta taşımaktan belim kollarım kopmuş durumda, mızıltı sesinden de beynim uyuşmuş durumda.. bir de diş in üstüne grip oldu öksürük ve feci bir burun akıntısı Allahım yardım etsin bizebirden neye uğradığımızı şaşırdık ilk dişte böyle oluyorsa diğerlerinde ne yapacağız biz ya
Günaydın kizlar bebişler sağlıklıdır ins bizim ilk disimiz hic huzursuzluk vermeden cikti ama bu ikinci diatenmidir yoksa oglum hep benle beraber diyemidir bilmiyorum siyam ikizi gibi yapisik yasiyoruz iki haftadır hic birakamiyorum yaaa sizdede olemi ben yere yorgan serdim etrafina yastiklar icine oyincaklari onceden duruyodu artik durmuyo yanindan jalkim hemen aglamaya başlıyor napcami bilemiyorum uykylara dalmakta zorlaniyoruz ancak reklam izleyince uyuyo bu aralar zararli ama napim kanal kanal reklam arar oldum yaaaa...birde biz 8.500 kg 10 temmmuz dogumluyuz zayifmi sizce kimileri zayif diyo ama hergun 4 kerr ek besin veriyorum bide mama icitoruz henuz kahvalti meyva ve purelerdeyiz et suyu falanda veriyirum ama balik et vermedim siz verdinizmi dr dan aldigim kagitta 9 ay dolunca baslayin diyo bende ile yapucam gecmi kaldim acaba ??? boyumuzda 71 sizin bebişler nasil acaba cok yazdim herkese guzel rahat gunler dilerim
Günaydın kızlar canım çok sıkkın. Oğlum bir haftadır zaten huysuz. Iki gündür de gündüz meme almıyor geceleri alıyor. Başına böyle bir şey gelen oldu mu. Diş huysuzlugu mudur yoksa memeyi mi bırakıyor. Ne yapmalıyım sizce(((
Bende gündüz emmek istiyor ama 5 dk dolmadan kafasını çeviriyor dahada almıyor sonra diğr memeye geçiriyorum hiç istemiyorum bırakmasını yemek yemek istiyor devamlı...hatta bugün annem tatlı yapmıştı onu ben onada yedirmesdim diye nerdeyse morardı birden ağlayarak...
canım benim kide kucağımda emmek istemiyo bırakıyo bi aydır. etrafa bakınmak istiyor. bende yanıma yatırıp öyle veriyorum . saçını okşayıp birşeyler anlatıyorum. ve o şekilde emiiyor. kızım çok hareketli olmasına rağmen meme saatlerinde o şekilde emiyor ama odada kimse olmayacak yoksa dikkati dağılıp emmeyi bırakıyor. sende dene bakalım belki böle kabul eder. her çocuk farklı kişilikte tabi.
hoşgeldin canım normal cevap yazıyorsun sayfaya o kadar. alıntılamak istersen yazının sağ alt kısmında alıntıyla cevapla var ona basacaksın sadece :) zamanla geliştirirsin merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?