2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kizlar adet olmaya baslayanlarin adetleri duzenlemi ben gecen ay ilk kez oldum bu ay tarih gecti normalmi yada telaslanayimmi test yaptim bisey yok ama cok duzenliydi gebelik oncesi reglim benim gibi olan varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizim ilk dşimizin ucu görüneli 6 gün oldu perişan durumdayız.. kucakta taşımaktan belim kollarım kopmuş durumda, mızıltı sesinden de beynim uyuşmuş durumda.. bir de diş in üstüne grip oldu öksürük ve feci bir burun akıntısı Allahım yardım etsin bize birden neye uğradığımızı şaşırdık ilk dişte böyle oluyorsa diğerlerinde ne yapacağız biz ya

Son düzenleme:

benim kızımda aynı durum var halada devam ediyor gündüz ne yaptımsa meme yediremedim gece kalkıyor emziriyorum sorun yok gündüz ağzına sürmüyor bayadır böyle bırakmadıda gecede çok kalkmıyor bende bazla anne sütü almıyor diye üzülüyorum bakalım nereye kadar böyle devam edecek

Günaydın kizlar bebişler sağlıklıdır ins bizim ilk disimiz hic huzursuzluk vermeden cikti ama bu ikinci diatenmidir yoksa oglum hep benle beraber diyemidir bilmiyorum siyam ikizi gibi yapisik yasiyoruz iki haftadır hic birakamiyorum yaaa sizdede olemi ben yere yorgan serdim etrafina yastiklar icine oyincaklari onceden duruyodu artik durmuyo yanindan jalkim hemen aglamaya başlıyor napcami bilemiyorum uykylara dalmakta zorlaniyoruz ancak reklam izleyince uyuyo bu aralar zararli ama napim kanal kanal reklam arar oldum yaaaa...birde biz 8.500 kg 10 temmmuz dogumluyuz zayifmi sizce kimileri zayif diyo ama hergun 4 kerr ek besin veriyorum bide mama icitoruz henuz kahvalti meyva ve purelerdeyiz et suyu falanda veriyirum ama balik et vermedim siz verdinizmi dr dan aldigim kagitta 9 ay dolunca baslayin diyo bende ile yapucam gecmi kaldim acaba ??? boyumuzda 71 sizin bebişler nasil acaba cok yazdim herkese guzel rahat gunler dilerim

griple birleştiği için öyledir canım yaaa korkutma kendini... daha 19 diş var düşün artık benim kuşum da bugün çok mutsuzdu öğlene kadar. şimdi uyuyor şükür... 4. diş yarığının üzerine 5. diş yarığı geldi 2 gün arayla...

inanamazsın biz wc ye 3 kişi gidiyoruz kızım oğlum ve ben klozette bacaklarıma yapışık.. hiç doğmamış karnımdaymış gibi yaşamaya başladık yeniden.. kucağımdan yere bırakacağımı anladığı an başlıyor ağlamaya.. ve bıraktığım an emekleyerek geliyor.. 2 temmuz doğumlu.. 8300 geldi giysileriyle.. az yiyordu zaten, şimdi hiç yemiyor.. inş. biran önce düzeliriz..

Bende gündüz emmek istiyor ama 5 dk dolmadan kafasını çeviriyor dahada almıyor sonra diğr memeye geçiriyorum hiç istemiyorum bırakmasını yemek yemek istiyor devamlı...hatta bugün annem tatlı yapmıştı onu ben onada yedirmesdim diye nerdeyse morardı birden ağlayarak...

canım benim kide kucağımda emmek istemiyo bırakıyo bi aydır. etrafa bakınmak istiyor. bende yanıma yatırıp öyle veriyorum . saçını okşayıp birşeyler anlatıyorum. ve o şekilde emiiyor. kızım çok hareketli olmasına rağmen meme saatlerinde o şekilde emiyor ama odada kimse olmayacak yoksa dikkati dağılıp emmeyi bırakıyor. sende dene bakalım belki böle kabul eder. her çocuk farklı kişilikte tabi.

canlar sütüm çok azaldı. bugün 70 ml çıktı. çok üzülüyorum . 3'e kadar iş yerindeyim sağıyorum. arttırmak için sürekli su ve still tea içiyorum. başka ne yapabilirim. tavsiye verin sizin sütler ne alemde

evet seslere karşı aşırı duyarlılar benim oğlum terlik sesinde bile hemen memeyi bırakıp sese dönüyor. o yüzden babayı uyardım ben emzirirken yanımıza gelme diye :) adamı zaten yataktan atmıştık iyice dışladık yazık :) acıdım şimdi ona :)))

hoşgeldin canım normal cevap yazıyorsun sayfaya o kadar. alıntılamak istersen yazının sağ alt kısmında alıntıyla cevapla var ona basacaksın sadece :) zamanla geliştirirsin merak etme

Gülmeyin ama bişey sorucam bu kısa kollu elbiselerden bebeğine giydiren varmı içine badi giydirsem sıcaklicak ne giydiriyosunuz bu çocuklara

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben burdayım zatennnnnnnnn peri3866 cımmmmmmmmmmmmm

kg grubuna katıldım eskısı gıbı cunkuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…