2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl gelişimleri nasıl .ben bebeğime uyku eğitimi verdim alıştı çok şükür sizin eğitimler nasıl gidiyor

nohut büyüklüğünde parçalar veriyorum ağzına kızım damaklarıyla ezerek yutuyor 1 aydır bu kadar korkmayın kaşar peyniri ,köfte bile yiyor zaman zaman alıştırın yoksa çok zorluk çekersiniz. öğürür yutamayacağını düşünür.

teşekkür ederiiizzz :) seninkini de görsek ya ??
şimdi işteyim canım inşallah eve gidince

Kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl gelişimleri nasıl .ben bebeğime uyku eğitimi verdim alıştı çok şükür sizin eğitimler nasıl gidiyor

Alıştı derken hiç mızmızlanmadan yatağına yatırınca uyuyor mu? yoksa yine huysuzlanıp yine de kendi kendine mi uyuyor ? Bizimki gündüzleri babaannesiyle biraz sallanarak uyuduğu için akşamları mızmızlanıyor ama uyuyabiliyor yine de çok şükür :)

Slm kizlar uzun zamandir bakamiyorum kk ya buyudukce daha cok bakim istiyor sipalar nete girmeye vakit olmuyor,neler yapiyorsunuz citlembikleriniz nasil buyuyormu biz 12 subatta yedi aylik olduk tam koltuga tutunup yuruyebiliyor zaten hiperaktif bi kiz dr deyimi ile durmadan pesinden kosuyoruz kizimla beraber sizi ve kucuk kardeslerimizi opuyoruz ara ara ugramaya calisicaz vaktimiz olursa

canım benim kuzu çok hareketlendi yerinde durmuyor kalkıp yürüyecek nerdeyse.. gündüz de az uyuyor beşiği salonda, bilgisayar da salonda.. o uyuyunca kızla kitap dergi oyun bir şeyler yapayım istiyorum yine de nete girmeye çalışıyorum

tv açmıyoruz..

Ya nasil kofte verdin ne guzel ben halen pureleri veriyorum yutmayi ogrenemez diye cok korkuyorum ya balik vermek istiyorum haftaya ama nasil vercem bilemiyorum

kızlar birşey diyeceğim. benim oğlan saat başı uyanıyordu ya.. bugün en son 17 de elma rendesi yedi. çok yorgun olduğundan (öğleden sonra 40 dk uyudu sadece) çorba (püre) yedirmekle uğraşmadım. emzirdim bir güzel uyuyakaldı. neredeyse şu an 3,5 saat olacak uyanmadı :) benim de aklıma ne geldi ; çorba(püre) midesini rahatsız ediyor galiba hazım konusunda... ne yapacağım peki ??? vücutta alerji filan yok. yerken löpür löpür yiyor da... ????

tabi önceden mızmızlanıyordu saçını okşuyordum elini tutuyorum ninni söylüyordum öyle öyle alıştı şimdi koyuyorum uyuyor tabi uykusu varsa uykusu yoksa yıkıyor ortalığı ama tek sorun yatağından başka hiç biryerde uyumuyor yatağına girecek illa

Ya nasil kofte verdin ne guzel ben halen pureleri veriyorum yutmayi ogrenemez diye cok korkuyorum ya balik vermek istiyorum haftaya ama nasil vercem bilemiyorum

ben kızıma verdim balık içinden küçük küçük koparıp verdim ağızına yedi bıraz çığnemeyi öğrensin diye ekmek içi filan veriyordum çiğnemeyi biliyor o yüzden sorun olmadı

günaydınn herkese..
çok gergin uyandım yine güne
allahım adet olmak istiyorum artık yaaa

o da ayrı bi sıkıntı değil mi.. uyku eğitimi versen bi deeert vermesen bi dert anacım:)

ben kızıma verdim balık içinden küçük küçük koparıp verdim ağızına yedi bıraz çığnemeyi öğrensin diye ekmek içi filan veriyordum çiğnemeyi biliyor o yüzden sorun olmadı

dişleri olmadan nası çiğniyor ya:) maşallah

sürekli püre yemeyecekleri için alışması lazım önce birşelere bandırıp veriyordum ekmek içi filan kızımda ağızında dönderip dönderip yutuyordu böyle böyle ağızında çevirmeyi öğrendi minik minik veriyorum herşeyden çevirip çevip yutuyor hatta pürelerden daha çok seviyor ımmm ımmmm diye diye yiyor

Kızım da öyle geviş getirmeyi çok seviyor bizde de diş yok daha ekmeği falan verince görsen ağzında koca lokma var sanırsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…