teşkr ederim canım senin oğlanı da göremedik dahaaa ne zaman görüceksek artıkınn:)))
kızlar bebekleriniz ne tatlı maşallah.burda da paylaşımlar yapalım face teki gibi ya.gerçi benim orda da doğru düzgün birşey paylaştığım yok da...artık orda birşey paylaştığımda burda da paylaşayım.dur bakiim :) güzel bi resim bulayım :)
işteeeee :)))
benim oğlanın dikkatini çekmiyor neyseki.kızıma 2 yaşına kadar izletmemiştim.oğluma da öyle yapcam inşallahGunayfin kizlar sizilerim bebişleri tv cok bakuyomu benimii surekli bakmak istiyo e gunduz tv acmadan olmuyo aksam desennike artik kapatiyorum gunduzleri ama acar acmaz gozu orda oturma odasına ortaya yorgani serdim etrafina yastik donup duryyo oyuncaklarini alip salliyo ama tv acinca duruyo sabah kahvaktiyida izleyerek anca agzini aciyo napcam ben ya butun gunde baska odada duramamki
gel tabi vakit buldukça beklerizSlm kizlar uzun zamandir bakamiyorum kk ya buyudukce daha cok bakim istiyor sipalar nete girmeye vakit olmuyor,neler yapiyorsunuz citlembikleriniz nasil buyuyormu biz 12 subatta yedi aylik olduk tam koltuga tutunup yuruyebiliyor zaten hiperaktif bi kiz dr deyimi ile durmadan pesinden kosuyoruz kizimla beraber sizi ve kucuk kardeslerimizi opuyoruz ara ara ugramaya calisicaz vaktimiz olursa
kızlar birşey diyeceğim. benim oğlan saat başı uyanıyordu ya.. bugün en son 17 de elma rendesi yedi. çok yorgun olduğundan (öğleden sonra 40 dk uyudu sadece) çorba (püre) yedirmekle uğraşmadım. emzirdim bir güzel uyuyakaldı. neredeyse şu an 3,5 saat olacak uyanmadı :) benim de aklıma ne geldi ; çorba(püre) midesini rahatsız ediyor galiba hazım konusunda... ne yapacağım peki ??? vücutta alerji filan yok. yerken löpür löpür yiyor da... ????
sürekli püre yemeyecekleri için alışması lazım önce birşelere bandırıp veriyordum ekmek içi filan kızımda ağızında dönderip dönderip yutuyordu böyle böyle ağızında çevirmeyi öğrendi minik minik veriyorum herşeyden çevirip çevip yutuyor hatta pürelerden daha çok seviyor ımmm ımmmm diye diye yiyor
kızlar bebekleriniz ne tatlı maşallah.burda da paylaşımlar yapalım face teki gibi ya.gerçi benim orda da doğru düzgün birşey paylaştığım yok da...artık orda birşey paylaştığımda burda da paylaşayım.
benim oğlanın dikkatini çekmiyor neyseki.kızıma 2 yaşına kadar izletmemiştim.oğluma da öyle yapcam inşallah
gel tabi vakit buldukça bekleriz
ben de önce dokunur uyumaz diye dikkat ediyordum artık veriyorum alışsın midesi diye.
kızlar bu da benim oğlan
Eki Görüntüle 988088 Eki Görüntüle 988089 Eki Görüntüle 988091
maşallah oğluşuna Rabbim korusun
kızlar bebekleriniz ne tatlı maşallah.burda da paylaşımlar yapalım face teki gibi ya.gerçi benim orda da doğru düzgün birşey paylaştığım yok da...artık orda birşey paylaştığımda burda da paylaşayım.
benim oğlanın dikkatini çekmiyor neyseki.kızıma 2 yaşına kadar izletmemiştim.oğluma da öyle yapcam inşallah
ben de önce dokunur uyumaz diye dikkat ediyordum artık veriyorum alışsın midesi diye.
kızlar bu da benim oğlan
kurban bayramının bereketiyle hamile kaldık , ramazan bayramının bereketiyle de dogum yapacağız biiznillah
iki bayram arası hamilelik süreci
bende çok istiyorum canım adet olmakgünaydınn herkese..
çok gergin uyandım yine güne
allahım adet olmak istiyorum artık yaaa
o da ayrı bi sıkıntı değil mi.. uyku eğitimi versen bi deeert vermesen bi dert anacım:)
dişleri olmadan nası çiğniyor ya:) maşallah
maşallah maşallahkızlar bebekleriniz ne tatlı maşallah.burda da paylaşımlar yapalım face teki gibi ya.gerçi benim orda da doğru düzgün birşey paylaştığım yok da...artık orda birşey paylaştığımda burda da paylaşayım.
kızlar bu da benim oğlan
Allah korusun canımaynen canım ya püre vermeyi sevmiyorum ben de.ek gıdaya geçtiğimden beri pütürlü veriyorum.dediğin gibi ağzına da ekmek içi gibi birşeyler veriyorum.çiğner gibi çevirip durması da çok hoşuma gidiyor.yalnız kaşar gibi kayan şeyleri tavsiye etmem.bir kere tam yerken bir esnedi,direk kayıp boğazına yapıştı.parmağımla zor çıkardım.kötüydü yani.
Bu tam buğdayla yaptığımız kurabiyeler bebeklere ağırmı geliyo acaba süt bebeğike sonuçta içindeki kepeği ıvır zıcır bebeğe ağırmı gelir acaba fikri olan
Kızlar menenjit aşısını yaptıracak mısınız hangi aylarda doktorunuzun önerisini yazar mısınız bizim Dr 13 ayda tek doz aşıyı önerdi. Genel Dr görüşü ne belirleyelim
maşallahsürekli püre yemeyecekleri için alışması lazım önce birşelere bandırıp veriyordum ekmek içi filan kızımda ağızında dönderip dönderip yutuyordu böyle böyle ağızında çevirmeyi öğrendi minik minik veriyorum herşeyden çevirip çevip yutuyor hatta pürelerden daha çok seviyor ımmm ımmmm diye diye yiyor
kızlar bu da benim oğlan
keyfimbilir ekmekte hangi mayayı kullandın instant olur mu? ölçülerin nasıldı?
Günaydın kızlar dün oğlum lokal anestezi ile sünnet oldu. Şuan sünnet bölgesinde karton bardak var. 3-4 gün bardak olacakmış. Akşam biraz huysuzdu ama bugün daha iyi. Sanırım ilk çişini yaparken canı epeyi acıyormuş çok ağladı. Gece 4 gibi de çişini yaptığı için feryat ederek kalktı. Ama üzerimde büyük bir yük kalktı. Yaşı büyüdükçe daha zor olacaktı. Oğlu sünnet olan anneler bebekleriniz kaç günde iyileşti
anneler tam buğday unu 9. aydan itibaren öneriliyor galiba ben yulaf unundan bebe bisküvisi yapıcam daha doğrusu yulaf ununu bayağı aradık doğalsan yulaf unu karışımı bulduk onunla bugün yapıcam.. menenjit ve çocuk felci aşıları yaptır dedi bir tanıdığımız suriyelilerden salgın başlamış falan pek bilgim yok açıkçası kararsızım
Bencede tam buğday unu 6 aylık bebek için fazla çünkü henüz herbaklagili bile yiyemezken kepeği ıvırzırı ile tam buğday bebek diyet yapmıyoyaanneler tam buğday unu 9. aydan itibaren öneriliyor galiba ben yulaf unundan bebe bisküvisi yapıcam daha doğrusu yulaf ununu bayağı aradık doğalsan yulaf unu karışımı bulduk onunla bugün yapıcam.. menenjit ve çocuk felci aşıları yaptır dedi bir tanıdığımız suriyelilerden salgın başlamış falan pek bilgim yok açıkçası kararsızım
anneler tam buğday unu 9. aydan itibaren öneriliyor galiba ben yulaf unundan bebe bisküvisi yapıcam daha doğrusu yulaf ununu bayağı aradık doğalsan yulaf unu karışımı bulduk onunla bugün yapıcam.. menenjit ve çocuk felci aşıları yaptır dedi bir tanıdığımız suriyelilerden salgın başlamış falan pek bilgim yok açıkçası kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?