2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ovvvvv o nasıl bir acı çok iyi bilirim canım geçmiş olsun demekki buyuduklari için kalkanı emzik gibi düşünüp daha da ısırıyorlar sert diye ilk başta çok rahat kullandım ben halbuki bende lansinoh kullandım ama geçmedi impeteks kulnadım o mucize resmen hemen geçti ama onu vermeden yıkamamak lazım göğsu
başka ne sebze verebilirim demişsin. ben seninkilere ek olarak çorbasına yer elması, pancar,balkabağı,bürüksel lahana,ıspanak ve yazdan hazırladığım buzluktan taze fasulyede koyuyorum.
teşekkürler canım

Kizlar sebze pureleriji blendrdanmi geciriyosun uz yoksa tel suzgectemi eziyosunuz birde tel sehriye yerine onun cicek desenlisi var ondan versek daha iyi degilmi tel sehriye bogazina yapisir diye
canım ben vermiyorum şehriye bir besleyici yönü yok diye sebzeleri de haşladıktan sonra çatal yardımı ile cam rende de eziyorum öyle veriyorum azcık da suyundan ekleyip sadece brokoli ce karnıbaharı ronda da çok az çekiyorum onlar tam ezilmiyor çünkü

çok geçmiş olsun canım kolay atlatır inşallah. ben vermiyorum kaşık maması

canım ben gece uyanmaları ile gündüz beslenme saatleri arasında ilişki olduğuna inanıyorum yani en azından durum bizde böyle.. gündüz düzenli beslersem gece 1-2 uyanıyor dağınık beslenirse her şey birbirine karışıyor..
acıktığı için değil sancılandığı için uyanıyor bizimki..
sık beslenip bağırsaklardan hızlı geçince de yeşil olabiliyor..

sabahları kahv. karışımı, yum sarısı günaşırı, öğle çorba, ikindi yoğurt, akşamları 7-8 gibi 1-2 tatlı k. kaşık maması veriyorum.. içim rahat bu düzeni oturttuk şükür.. henüz miktarlarımız az.. çorbalara et suyu yaptım ekliyorum.. bazen kıymalı bazen et sulu yapacağım.. bizim yediklerimizden uygun olanlardan tattırıyorum..

Son düzenleme:

inşallah önewmli bi ey çıkmaz canım

kızlar benimki saat başı bi,le uyansa şükrediyorum az kalkktı diye neden böle acaba 3.5 aydan beri böle

kızlar benimki saat başı bi,le uyansa şükrediyorum az kalkktı diye neden böle acaba 3.5 aydan beri böle

Ben bu uyanma durumunu çözemedim bi türlü.az yedi diyorum uyanır sanıyorum uyuyor bazen güzelecek yiyor uyur bu gece diyorum yok saat başın uyanıyor.
Neye uyandıklarını anlayamadım henüz

canim gogus kalkani yuvarlak sut biriktirmeye ve gogsu hava aldirmaya yarayan bisey.kalkan kullanirsan yaralarin daha cabuk iyilesir. senin dedigin sanirim gogus ucu koruyucu.. o koruyucu bende de hic ise yaramamisti daha da cok canim yanmisti ve kanamisti ama gogus kalkanlari sayesinde gogsum iyilesmisti..
cok gecmis olsun merhemleri duzenli kullan. lansinoh yarayi iyilestirmez nemli tutar sadece onun yerine iyilestirici aneatezik kremler kullan doktorun ne verdi bilmiom ama bana anestol pomad cok iyi gelmisti
insallah hemen gecer ya kiyamam:-(

Canım geçmiş olsun. Yaptirdiniz mı sünneti. Nasil gecti şimdi nasil bebeğin

Ben bu uyanma durumunu çözemedim bi türlü.az yedi diyorum uyanır sanıyorum uyuyor bazen güzelecek yiyor uyur bu gece diyorum yok saat başın uyanıyor.
Neye uyandıklarını anlayamadım henüz

ay canım ben,mki az da yese çok da yese uyanıyor iki saat uyuduğum çok nadirdir

valla koskoca Ankarada Göğüs kalkanı diye birşey bilmiyor eczaneler canım... şok oldum yani... hatta bugün burun aspiratörü aradı eşim 8 9 eczaneye bakmış Bebelac bulmuş onu da beğenmemiş. bizimkini evde unuttum da emzirirken artık ağzıma bir bez koyuyorum dayanmak için bir krem kullanmaya başladım ama her çekişinde yeniden açılıyor yara gibime geliyor çok acıyor

Tsk ederim cnm çıkmadı sayılır 2ay sonra kontrol var yürütece otursun kalın bez koyun dedi bakalım

o zaman önemli değil canım için rahat olsun benimkini de tam gelimemi demilerdi çift bez bağladık normale döndü önemli olsaydı bezle geçiştirmezdi merak etme

merhaba canım
öncelikle geçimş olsun ve allah sabır versin bundan 1 ay önce bıdığımı emzirmek için aldım ve allttan iki dişi çıkmişti o zaman bir ızırdı göğüsümün ucu kan içinde kaldı ve ben istemen refleks olarak çığlık attım sen misin çığlık atan oğluşum korktu ve mememi almak istemedi uykuda dahi almadı hemen ek gıdayı kestim aç kaldı 7 8 saat
sonra zorla ağzına göğsümü soktum tamamanı hemde ağlaya ağlaya tuttu günlerce o piskolijyle ağlaya ağlaya emdi yeri geldi aç aç uyudu kaldı
ama ben kazandım memeyi bırakmadı ve şükür ısırmıyor :)
ısıracaksa ısaracak korkmanın faydası yok :)
allah kolaylık versin canım tekrar zor çok zor :)

göğsünün büyük bir kısmını ağzına sok o zaman dişlere denk gelmiyor ucu şimdi 4 dişimiz va ve 2 tanede yolda

Canım geçmiş olsun. Yaptirdiniz mı sünneti. Nasil gecti şimdi nasil bebeğin

Cok şükür yaptırıdk .. Amelıyathane ye benı sokmadılar 6,5 aykıgız ınsan secıyor o yuzden cok agladı ve cok korktu cocugum (ılacın etkısı gıdıp bırde ustune cıs yapınca canı daha yandı. Ama sımdı ıyı bugunu de atlatırsak sıkıntımız kalmıcak ınsallah

Aynen bızımde bu sekılde devam edıyor. Et ıcın kuzu etı verebılırsın dedı doktorumuz yarın yenı yapacagım corbaya et ekıcem bakalım nasıl olacak

gecmis olsun buyudukce sunnet isi daha da zor oluyor hem iyilesmesi hem yaptirmasi simdi nasil oldunuz iyi mi bebis?

biz de bi tatil macerasinin daha sonuna geldik eve donus yapiyoruz suan yoldayiz cok guzel bi tatildi alisveris sinema gezmeler ziyaretler yemeler icmeler baya eglendik stres attik yeni okul donemine haziriz
yani esim hazir daha dogrusu ben bu donem de evdeyimmmmmm :-D

simdi bisey sorcam; benim oglanin kulaklari dogdugunda normaldi ama gittikce kepce olmaya basladi ya cunku uyurken kafasini saga sola cevirdikce kulagini bukup ustune yatiyor aylarca boyle yata yata kulak kepce oldu ya.. gittim bandana aldim gunduz evde takiyorum onu da cikarip duruyo aliskin degil. yara bandiyla kulaklarini yapistirdim arka saclarina bikac gun oyle durdu baya duzelmisti cikarmasi zor oldu saclarini kesmek zorunda kaldim cikardim yine kulagini bukup yatti bir haftada yine eski haline dondu ben napacam bu kulaklara yaaaaa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…