2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar dün kemik suyu verdim kemiği haşladım suyuna patates havuç attım sonra onu ezdim verdim bayıldı bizim ki :) eşim diyor ki çocuk et yesin ya (kendisi etçi ) kan gelsin yüzüne o ne haşlama brokoli vs diyor :)

güzel evet tatvan su var o bile yeter kaçıyoruz devamlı oraya :)

Yaw corbalarina direk et ya da koyma koyuyorum
Burada iyi bi kasap bulmaliyim kemik icin

Amaan agzinin payini ver ver dur
İse yaramiyo ki
Kadin anlamiyo :)

Bu arada findik olayini tekrar sorarim neden yanlis anlym aAşkolsun
Önemli olan bildiklerinizi paylasip yardimci olmak :)
sor bakalım canım eğer ver derse bende veririm.
Yaw corbalarina direk et ya da koyma koyuyorum
Burada iyi bi kasap bulmaliyim kemik icin
ya et direk sindiremez belki yutamaz gaz vs yapar diye korktum biz 3 ay çok çektik gazdan o yüzden kemikli et alıyorum güzel bi marketten haşlıyorum hatta avent süt sağma kaplarına az az koydum kullanırım sebzelerin içine az az diye dondrucuya koydum.

peyniri ez azıcık sulandır pütürlü olarak yedir.alışsın canım pütürlüye de.muhallebiyi de suyla yap ne olacak.bize tatsız gelebilir ama onlar sütlü mü sulu mu aramaz.meyveyle veya pekmezle tatlandırabilirsin.

ya bu muhallebi verilmese nolur faydalı bişey mi?

armutlu muhallebiyi sevmedi oğluş, bir de muzlu deniyim ama irmikli hiç güzel olmadı yulaf unuyla deniyim bi de

MAMA SANDALYESİ ALANLAR MARKA MODEL YAZABİLİR Mİ

Baby2Go Sleepy Mama Sandalyesi kullanan var mı?????

güzel evet tatvan su var o bile yeter kaçıyoruz devamlı oraya :)
Üniversite de 4 yıl her yaz Bitlis'e kazıya gittim hafta sonları da Tatvan'a ,Ahlat'a gezmeye giderdik göle girerdik :)
Amaan agzinin payini ver ver dur
İse yaramiyo ki
Kadin anlamiyo :)
Oo bayağı yüzsüz demek ki Allah yardımcın olsun canım öyle insanlarla uğraşmak zor ya

anladığım kadarıyla benim oğlan keskin tatlardan hoşlanıyor, arada kalmış mayhoş tatları sevmiyor sanırım muhallebi de öyle bişey oldu meyve kattım ama yeterince tatlandırmadı.pekmez de şuan elimde yok

muhallebinin bi faydası yoksa vermicem ya gerek yok midesini faydasız şeylerle doldurmaya bi araştırıyım da

Çocuk doktoru için de yine Eskişehir'e mi gidiyorsun? Birde doktorunuz kadın mı erkek mi?
Biz iki doktor a gidiyoruz biri kadın biri erkek, her zaman hastanede randevu bulamıyoruz öyle olunca yedekte bir doktorumuz daha olsun dedik, özel muayenehanesine götürüyoruz arada.

Kadın doktor ek gıda konusunda çok güzel bilgi verdi bana ama erkek doktor dediğin gibi geçiştirdi. Kadın doktorlar bu konuda daha iyi diye düşünüyorum. Birde bana tarifler ve hangi ayda neler verilmesi gerektiğiyle ilgili bir çıktı verdi, güzel bilgiler mevcut ondan da.

Günaydın kızlarr :) bu ara çok bakamadım geçmişi okudum geldim bi koşu:) geçen hafta Ege 4 gün ateşlendi gece emzirmeye kalkmıştım bir baktım sıcak ateşi ölçüp hemen yarım fitil verdim neyse düştü ertesi gün yine çıktı yine fitil etkisi geçince yine çıktı bende doktorumuzu aradım ateşi 37.5,38 arasında gidip geliyordu ama hiç hali yoktu oğluşumun ( Dr "ateş çok yüksek değil 1-2 gün izleyelim fitil ya da calpol verebilirsin "dedi. 4. Güne kadar ateş düşmeyince götürdük hastaneye muayenede ateşten başka bir şey çıkmadı idrar yollarından şüphelendi Dr idrar testi yaptı ama sonuç temiz neyse oğlumun vücudunda o gün kırmızı kabarcıklar olmaya başladı Dr aradım 6. Hastalık olmuş dedi( neyse artık ateşimiz düştü ama uykusuzluk, mızmızlık devam ediyor(

Biz de mahvolduk gazdan ama artuk büyüdüler canim ve hareketliler gazlarini kendileri cikarabilirler bence. Bi de zaten koyma sebzeyle haslaniyo ve onu da ezerek yediriyorum. Amaaan biz çok biliyoz aslında :) biz sanki ayri yemek yapılarakmi bbüyüdük 4 aydan sonra yedikleri herşeyden bize yedirmisler :) ben gerçi yediklerimizden de tattiriyorum çünkü yavrum agzima bakiyo :) hatta balik bile verdim valla acikcasi çok titiz davrandigim şeylerde hep sorun cikar :) önemli olan doğal beslemek bence yani en azindan benim kontrolum altındayken :) zaten sonra illaki hazir katkili gidalar tüketecek. Taze çorba taze yoğurt vs gerekli vitamini alsin gelişsin yiyeceklere alissin daha ne isterim :)

Canım hepsini aynı gün vermiyorsun dimi ? Yavaş yavaş geçiş yapmak gerek. Belirtilen öğünler daha çok herşey tattırılıp alerji olmadığına kanaat getirdikten sonra olmalı. Önce meyve ile başlayıp sonra sebzelere geçiş sonra da yoğurt ve yumurta şeklinde devam etmek gerekiyormuş doktorun dediğine göre. Alerji yaratmayan meyveyi sebze vermeye başladığında da verebiliyorsun mesela. Dediğin gibi benimde kafam çok karışıktı doktorla konuşunca herşey çok netleşti ve okuduklarımı daha iyi anladım.

Canım inek sütü mü ?????????? Benim doktorum 1 yaşına kadar kesinlikle vermeyin dedi ayrıca her yerde de bu bilgi var.

Canim az önce doktorumuzla görüştüm alerji yapmadysa ceviz de findik da verebilirsiniz hicbir sorun olmaz dedi :) hatta o da oğluna 6.aydan itibaren vermiş

muhallebi şart değil içine sinmiyorsa verme.sadece gece acıkıp ikide bir uyanıp emmesin diye verilen birşey.zaman geçtikçe gece daha çok acıkıyorlar ve uyanıyorlar çünkü.
çok geçmiş olsun canım.ateş düştüyse geçer artık zaten.
Canim saf inek sütü değil. 1 kasik inek sütü 3 kasik su seklinde. Bunu bana Dr söyledi.
aslında sulu verdiğin için pek etkisi olmaz ama inek sütü alerji dışında baya kansızlık da yapıyor.çok da verme istersen.
Teyzoslari oglusumun dişi cikmis! Simdi farkettim :))) ayyy çok tatliii :)))

hayırlı olsun çok tatlıdır eminim.ilk dişler çok şeker oluyor.bizimki de bir çıksa

Tesekkur ederiz
Cikar sizinki de yakin da :)
İnek sütü kansizlik yapiyor meselesini doktorumuz şu şekilde aciklamsti, eğer günde 2 bardaktan fazla içerse kansizlik yapar demişti. Benim verdiğim günde 1 kasik ve bu aciklamadan sonra içim rahat etmişti acikcasi.
Uyarin için tesekkur ederiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…