canım çok geçmiş olsun aman dikkatGünaydın kızlarr :) bu ara çok bakamadım geçmişi okudum geldim bi koşu:) geçen hafta Ege 4 gün ateşlendigece emzirmeye kalkmıştım bir baktım sıcak ateşi ölçüp hemen yarım fitil verdim neyse düştü ertesi gün yine çıktı yine fitil etkisi geçince yine çıktı bende doktorumuzu aradım ateşi 37.5,38 arasında gidip geliyordu ama hiç hali yoktu oğluşumun ( Dr "ateş çok yüksek değil 1-2 gün izleyelim fitil ya da calpol verebilirsin "dedi. 4. Güne kadar ateş düşmeyince götürdük hastaneye muayenede ateşten başka bir şey çıkmadı idrar yollarından şüphelendi Dr idrar testi yaptı ama sonuç temiz neyse oğlumun vücudunda o gün kırmızı kabarcıklar olmaya başladı Dr aradım 6. Hastalık olmuş dedi ( neyse artık ateşimiz düştü ama uykusuzluk, mızmızlık devam ediyor (
hadi gözünüz aydın canım :)Teyzoslari oglusumun dişi cikmis! Simdi farkettim :))) ayyy çok tatliii :)))
anladım canım :)Canim az önce doktorumuzla görüştüm alerji yapmadysa ceviz de findik da verebilirsiniz hicbir sorun olmaz dedi :) hatta o da oğluna 6.aydan itibaren vermiş
Çocuk doktoru için de yine Eskişehir'e mi gidiyorsun? Birde doktorunuz kadın mı erkek mi?
Biz iki doktor a gidiyoruz biri kadın biri erkek, her zaman hastanede randevu bulamıyoruz öyle olunca yedekte bir doktorumuz daha olsun dedik, özel muayenehanesine götürüyoruz arada.
Kadın doktor ek gıda konusunda çok güzel bilgi verdi bana ama erkek doktor dediğin gibi geçiştirdi. Kadın doktorlar bu konuda daha iyi diye düşünüyorum. Birde bana tarifler ve hangi ayda neler verilmesi gerektiğiyle ilgili bir çıktı verdi, güzel bilgiler mevcut ondan da.
Günaydın kızlarr :) bu ara çok bakamadım geçmişi okudum geldim bi koşu:) geçen hafta Ege 4 gün ateşlendigece emzirmeye kalkmıştım bir baktım sıcak ateşi ölçüp hemen yarım fitil verdim neyse düştü ertesi gün yine çıktı yine fitil etkisi geçince yine çıktı bende doktorumuzu aradım ateşi 37.5,38 arasında gidip geliyordu ama hiç hali yoktu oğluşumun ( Dr "ateş çok yüksek değil 1-2 gün izleyelim fitil ya da calpol verebilirsin "dedi. 4. Güne kadar ateş düşmeyince götürdük hastaneye muayenede ateşten başka bir şey çıkmadı idrar yollarından şüphelendi Dr idrar testi yaptı ama sonuç temiz neyse oğlumun vücudunda o gün kırmızı kabarcıklar olmaya başladı Dr aradım 6. Hastalık olmuş dedi ( neyse artık ateşimiz düştü ama uykusuzluk, mızmızlık devam ediyor (
Canım hepsini aynı gün vermiyorsun dimi ? Yavaş yavaş geçiş yapmak gerek. Belirtilen öğünler daha çok herşey tattırılıp alerji olmadığına kanaat getirdikten sonra olmalı. Önce meyve ile başlayıp sonra sebzelere geçiş sonra da yoğurt ve yumurta şeklinde devam etmek gerekiyormuş doktorun dediğine göre. Alerji yaratmayan meyveyi sebze vermeye başladığında da verebiliyorsun mesela. Dediğin gibi benimde kafam çok karışıktı doktorla konuşunca herşey çok netleşti ve okuduklarımı daha iyi anladım.
ben o siteye baktım pek beğenmedim açıkçası çok karışık tarifleri felan aratmak gerekiyor derli toplu bi yere koymamışlar ya da ben bulamadım.Kizlar bana doktorumuz gurmebebek.com sitesini önermişti. Ek gidaya başlamadan önce okudum baya yararli isterseniz siz de bi göz atin..
ya bu muhallebi verilmese nolur faydalı bişey mi?
armutlu muhallebiyi sevmedi oğluş, bir de muzlu deniyim ama irmikli hiç güzel olmadı yulaf unuyla deniyim bi de
MAMA SANDALYESİ ALANLAR MARKA MODEL YAZABİLİR Mİ
Baby2Go Sleepy Mama Sandalyesi kullanan var mı?????
canım ben baya baya oturtuyorum yani uzun süre. artık 6 aylık olacak 4 gün sonra oyüzden otursun bi zahmet yani
mama sandalyenizin marka modeli nedir?
ben bi tane buldum çok hoşuma gitti "Baby2Go Sleepy Mama Sandalyesi 8419" alan kullanan var mı bundan? özellikleri baya iyi gibi fiyat olarak da orta halli 149 lira.
canım ben baya baya oturtuyorum yani uzun süre. artık 6 aylık olacak 4 gün sonra oyüzden otursun bi zahmet yani
mama sandalyenizin marka modeli nedir?
ben bi tane buldum çok hoşuma gitti "Baby2Go Sleepy Mama Sandalyesi 8419" alan kullanan var mı bundan? özellikleri baya iyi gibi fiyat olarak da orta halli 149 lira.
ben de deneyeceğim ceviz önemli çünkü
ek gıdayı öğün şeklinde mi veriyosun ek gıda sonrası mutlaka emmek istiyor benimki bizim biraz zaman alacak sanırım :)
bir de armutlu irmikli muhallebiyi yaptım tadı iğrenç oldu ya tatsız tuzsuz bişey irmikler dağılmadı tane tane kaldı.. suyla yaptığım için kötü oldu oğluş da çok istekli yemedi zati 3-4 kaşıktan sonra verdiğim kaşıkları diliyle ittirdi :)))
daha da yapmam bu tarifi, başka muhallebiler araştırmam lazım daha lezzetli olabilecek var mı tarifi olaaann ?????
Biz de mahvolduk gazdan ama artuk büyüdüler canim ve hareketliler gazlarini kendileri cikarabilirler bence. Bi de zaten koyma sebzeyle haslaniyo ve onu da ezerek yediriyorum. Amaaan biz çok biliyoz aslında :) biz sanki ayri yemek yapılarakmi bbüyüdük4 aydan sonra yedikleri herşeyden bize yedirmisler :) ben gerçi yediklerimizden de tattiriyorum çünkü yavrum agzima bakiyo :) hatta balik bile verdim valla acikcasi çok titiz davrandigim şeylerde hep sorun cikar :) önemli olan doğal beslemek bence yani en azindan benim kontrolum altındayken :) zaten sonra illaki hazir katkili gidalar tüketecek. Taze çorba taze yoğurt vs gerekli vitamini alsin gelişsin yiyeceklere alissin daha ne isterim :)
ya bu muhallebi verilmese nolur faydalı bişey mi?
armutlu muhallebiyi sevmedi oğluş, bir de muzlu deniyim ama irmikli hiç güzel olmadı yulaf unuyla deniyim bi de
MAMA SANDALYESİ ALANLAR MARKA MODEL YAZABİLİR Mİ
Baby2Go Sleepy Mama Sandalyesi kullanan var mı?????
Teşekkürler canım:) aaa niye yazmıyorsun ki? Tecrubelerden faydalanırız:)canım çok geçmiş olsun aman dikkatben okudum facebook da sizi ama ordan yazmııyorum pek hatta hiç okuyorum sadece :)
Teşekkürler:) 6. Hastalık solunum yoluyla bulaşıyormuş genelde bütün bebişlerde olurmuş bu hastalığı geçirince ömür boyu bağışıklık kazanılırmış.3-4 gün sadece ateş çıkıyor fitil ve şurupla düşüyor etkisi geçince yine çıkıyor başka hiç bir belirtisi yok halsizlik ve huysuzluk dışında 4. Gün vücutta kırmızı döküntü oluyor bu hastalığın son evresine gelindiğini gösteriyormuş zaten döküntüyle birlikte ateşte düşüyor.geçmiş olsun 6. hastalık ne ola ki?
Teşekkürler canım aynen öyle şükür ateşimiz düştü:)çok geçmiş olsun canım.ateş düştüyse geçer artık zaten.
ya ben muzun 1 yaşına kadar zararlı olduğunu biliyorum ?? yanlış mıyım ? beyin gelişimi için önemliymiş diye duymuştum...
Ben muhallebiyi kızım alışsın ek gıdaya, yemek yemeyi sevsin diye veriyorum, gerçi bir iki defa verdim, kızım sevdi, bi arkadaş tarif etmişti, yarım elmayı suda haşlamış, elmalarını çıkarmış, içine bir kaşık irmik, bir kaşık nişasta ile muhallebi yapmış. Sonra çıkardığı elmaları ezip vermiş, ben içine azıcıkta ceviz ezerek verdim.. Kızım çok sevdi.. Biz mama sandalyesi chicco polly aldık, ben allah nasip ederse 3 çocuk filan istiyorum, hepsinde kullanalım diye bunu alalım dedik :)
chicco poly bak resim ekleyeyim :)
canım bu muhallebi kıvamlı mı oldu pütür pütür mü?
benimki sevmedi valla ben de sevmedim zaten aynı tarifin nişastasız olanından yaptım çok kötü oldu
canım bi bakayım buna sağoll kaça aldınız?
abaaavv 299 diyor yav şaka gibinerdeyse beşik fiyatı yuhh
ben de hep böyle bildim bu zamana kadar canım.bana bir doktor potasyumun bebeklerin beyin gelişimine zararı olduğunu söylemişti.ben de herkes yedirdiğini söyleyince araştırdım şimdiki doktoruma da sordum.böyle birşey yokmuş.sadece fazla potasyum zarar verirmiş bir de hamilelere fazla potasyum zararlıymış.ya ben muzun 1 yaşına kadar zararlı olduğunu biliyorum ?? yanlış mıyım ? beyin gelişimi için önemliymiş diye duymuştum...
güzel bir ürün.yalnız ben henüz bebeğimi bu tarz bir koltuğa oturtamıyorum.0-1 yaş anakucakları var ya ona bağlıyorum sonra da arabanın emniyet kemeriyle onu sarıyorum.sanırım 1 yaşına doğru buna geçeriz.izofiks olunca daha güvenli tabi.merhaba hanımlar,
kızım için bir araştırma sürecindeyim ve desteğe ihtiyacım var.
beğendiğim ürün linkini ekliyorum
Eki Görüntüle 932844
http://www.unnado.com/urun/detay/NTQ0ODcy
oto koltuğu alırken isofixli olması, yatabilmesi , kumaşının yanmaz olması, çarpışma testleri, kemer güvenliği en önemli kriterler fikri olan var mı ?
bende vermiyorum muz tatlı meyveeleri vermiyorum canım ben. dootorumda lezetli şeyler verme dedi seni emmez dedi sutun tatsız tuzsuz dedi o yüzden temel felsefem bu yönde ek gıda konusundaya ben muzun 1 yaşına kadar zararlı olduğunu biliyorum ?? yanlış mıyım ? beyin gelişimi için önemliymiş diye duymuştum...
Teşekkürler canım:) aaa niye yazmıyorsun ki? Tecrubelerden faydalanırız:)
Teşekkürler:) 6. Hastalık solunum yoluyla bulaşıyormuş genelde bütün bebişlerde olurmuş bu hastalığı geçirince ömür boyu bağışıklık kazanılırmış.3-4 gün sadece ateş çıkıyor fitil ve şurupla düşüyor etkisi geçince yine çıkıyor başka hiç bir belirtisi yok halsizlik ve huysuzluk dışında 4. Gün vücutta kırmızı döküntü oluyor bu hastalığın son evresine gelindiğini gösteriyormuş zaten döküntüyle birlikte ateşte düşüyor.
Teşekkürler canım aynen öyle şükür ateşimiz düştü:)
günaydın kızlar. bugün biz de 6. ay aşılarımızı olduk. ama polio yu 1 ay sonraya erteledik Rotavirüs 2. doz yüzünden... çok ağladı kuzum ama kucağıma alınca hemen sustu şükür... ben de aşı oldum tetanoz u 5 doza tamamlayınca bir daha olmaya gerek kalmıyormuş...
bıngıldak açıklığının artık kapanması gerektiğini söyledi. d - vit veriyorsun di mi dedi... veriyorum ama kapanmamış daha..
boyu mezura ile ölçüyor o yüzden doğru gelmiyor bana...kilomuz maşallah iyi 8 kilo olmuşuz:) ateşlenecek kesin dedi. 2 saat sonra calpol ver dedi... ek gıdayla ilgili hiçbir şey demedi...
artık cumartesi doktor amcamız bilgilendirir herhalde :)
günaydın kızlar. bugün biz de 6. ay aşılarımızı olduk. ama polio yu 1 ay sonraya erteledik Rotavirüs 2. doz yüzünden... çok ağladı kuzum ama kucağıma alınca hemen sustu şükür... ben de aşı oldum tetanoz u 5 doza tamamlayınca bir daha olmaya gerek kalmıyormuş...
bıngıldak açıklığının artık kapanması gerektiğini söyledi. d - vit veriyorsun di mi dedi... veriyorum ama kapanmamış daha..
boyu mezura ile ölçüyor o yüzden doğru gelmiyor bana...kilomuz maşallah iyi 8 kilo olmuşuz:) ateşlenecek kesin dedi. 2 saat sonra calpol ver dedi... ek gıdayla ilgili hiçbir şey demedi...
artık cumartesi doktor amcamız bilgilendirir herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?