benım kpgilde oğlan tarafı ustun olsun onlara gidilsin gelinsin bayramlar hep onlarla geçsin 2-3. gun kız tarafına gidilsin ister eşim cok calıstıgı ıcın benımde tatılım cok annemlerın yanına gonderır kp eşimi arar niye yalnız gönderıyorsun der ve ne zman memleketıme yalnız gıtsem oğlunu arar doldurmaya calısır,bizdede ben sarısın eşim kumral oğlum aynı ben sarısın mavı gözlu aynı annesi dediklerini duymadım ağızlarında
bizimkiler bişi yapmazlar arayıp sormazlarda biz ararsak torunlarını telden severler görüntülü konusabılırler ona bıle tenezzül etmiyorlar
bide anlamadıgım benim yanımda bişi konuşmazlar ne zman wcye gitsem suraya gidin buraya gidin sunu yapın diye oğullarına soylerler
benim eşim çok sükür düşkün değil yeri geldimi ıkaz eder ailesını kızar babasına,
ben eşim için üzülüyorum aslında o istiyokı hersey güzel olsun güzel anlasalım ama daha cok kopuluyo mesela hamıleyken bısı yaptı kp 1 yıl hıc gıtmedık konyaya azıcık anlamıs gıbı bulasmıyor pek ınsallhda ole devam eder konyanın adetlerı cok agır ama hıc kabul etmedım bastan ölede rahat devam ediyo zaten her ıkı tarafa uzagız sık sık gıtme ımkanımız yok ama annemler sürekli gelir
eşim diyo kı kızlarını evlendırsınler bakalım nasıl olacak bende merak edıyorum
ben hiç o site den almadım bilmiyorumKizlar bebekler ile ilgili degil ama bisey sormak istiyorum netten alisveris yapan arkadaslare evmanya stesinden hic biseyler aldinizmi guvenilir hi stemi hiken varmi yada dekoratif objeler bulabileceğim hi ev dekorasyon stesi Biliyormusunuz sehpa ustum evlendim evleneli bos duruyorda :))
benim ki dönüyor aynen eli altta kalıyordu hafif popoyu kaldırıp çekiyordu artık usta oldu direk çekiyor. Benim ki de öksürük var ya arada oluyor öylehanımlar sırt üstünden yüz üstüne dönen bebişler için soruyorum :
bir kolu altında kalıyor ya hani, onu düzeltmeye çalışırken de çaba sarfediyorlar. benim oğlan o sırada öksürüyor yahunormal mi ? sizin bebişlerde durum nedir ?? benim oğlan doğumda solunum probleminden 8 gün hastanede yattığı için böyle endişeleniyorum. boşuna endişeleniyorumdur umarım. bana bir yorum yapar mısınız ?
kalça çıkkığı çok gıcık bişeymiş, her doktor ayrı bişey diyo, benim kızıma bi doktor bir yaşına kadar bişey takması laızm dedi, başka bi doktor bi kullandınız gçemiş bişeye gerek yok diyo, insanın içinde şüphe kalıyo, ne yapacağınız şaşırıyo..
hanımlar sırt üstünden yüz üstüne dönen bebişler için soruyorum :
bir kolu altında kalıyor ya hani, onu düzeltmeye çalışırken de çaba sarfediyorlar. benim oğlan o sırada öksürüyor yahunormal mi ? sizin bebişlerde durum nedir ?? benim oğlan doğumda solunum probleminden 8 gün hastanede yattığı için böyle endişeleniyorum. boşuna endişeleniyorumdur umarım. bana bir yorum yapar mısınız ?
ağlayan kekin keki pandispanya hamuru oluyor süngerimsi bir yapıda ondan çok kabarıyor, 3 yum. deneyebilirsin, sıkıntı olmaz..
aklıma geldi lisede okurken giriş kat tuvaletlerinden aynı sorun okulda olmuştu yatılı bölümde, ay çok fena ya... çok geçmiş olsun... tabi ya bir okul için ne ki.. zemine yeniden halı kaplatsın iş mi yani.. Allah razı olsun bizim müdüre bugün söyle bugün yapar, sen odadan çıkmadan telefon açar, öyle bir iş bitirendir tabi olumsuz özellikleri de yok değil her müdür gibi...
canım bebeklerin sindirim sistemi yeterince gelişmediği için bebek reflüsü olabiliyor reflü de boğacı gıcıklandırıp öksürtebiliyor..
sonra düzelen bir şey olduğu için tedavi vs. genelde yapılmıyor..
ben hiç o site den almadım bilmiyorum
benim ki dönüyor aynen eli altta kalıyordu hafif popoyu kaldırıp çekiyordu artık usta oldu direk çekiyor. Benim ki de öksürük var ya arada oluyor öyle
canmbenim kız bi kaç gün çksürdü öhö öhö gibi bi şeyler ama hastaık belirtisi yoktu doktora eşim oyun da yapıyo olabilir dedi doktor bu ayda numarayı bilmez bakalım dedi baktı bi şey yokmuş seninki de öle olmuş olabilir benimki de kol altta kalınca bağırıp ağıyordu ama artık düzeltebiliyo
iyi akşamlar kızlar...ben kızımı uyuttum...çayımı demledim şimdi içiyorum...gelin beraber içelim...
geliyoruuum ben de kıbrıs tatlısı yaptım onu da getireyim
evet aynen "gurk" luyor ve sonra da ya çökelek çıkartıyor ya da öksürüyor.. reflüsü olduğunu nereden anlıyorsunuz ?
Slm kızlar hafta sonu olunca bakamadim gecmise bakayım yalnız face de olanlar hiç hoş değil ya
anasınıfı aidatı var sonuçta.çok değil ama halı almaya yeter.onun dışında durumu açıklayıp bir yerlerden istese de bulunur.o halıları koyarlarsa ben hayatta kabul etmem
geliyoruuum ben de kıbrıs tatlısı yaptım onu da getireyim
düne nazaran daha usta düzeltiyor elini ama sırıtarak öhö öhö diyor hatta düzeltmeye çalışırken aaaa diyor :)) senin bebişin doğum tarihi ne ?
3 temmuz canım ilk dönmesi 4 kasımda oldu sonra iki hafta dönmedi sonra ustalaştı fırfırdı bi hafta önce artık pek dönmüyo arada döüyo
canım benim gittiğim ortopedici bi şey yok 6. ayda bi daha bakalım sonra da bu konuyu kapatalım dedi için rahat değilse 6. ayda tekrar baktır istersen
haklısın canım konyada hakan hoca vardı meramda kalca usg sı cok ıyı ona götürebilirsin şimdi nerde calışıyo bilmiyorum belki selçuklu tıpa geçmiştir öğrencyken meramdydı
Slm kızlar hafta sonu olunca bakamadim gecmise bakayım yalnız face de olanlar hiç hoş değil ya
iyi akşamlar kızlar...ben kızımı uyuttum...çayımı demledim şimdi içiyorum...gelin beraber içelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?