• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlaaar benim olan yine parmağını emmeye başladı galiba diş etleri kaşınmaya başladı emerken de sıkıştırıyor bir güzel :(( canım acıyor yaaa :(( dişleri çıkmaya başlayınca ne yapacağım acaba :((

kızlaaar benim olan yine parmağını emmeye başladı galiba diş etleri kaşınmaya başladı emerken de sıkıştırıyor bir güzel :(( canım acıyor yaaa :(( dişleri çıkmaya başlayınca ne yapacağım acaba :((

bnmki de özellikle sağ göğsümü feci sıkıştırıyor dün çığlık attım acısından bi de korkuyo çığlık atınca :9::9:

ben bi karar aldım kızlar, bundan sonra evdeki yapılacak işleri kendi başımayken yapmaya çalışmıcam eşim işten gelip oğlanla ilglendiği zamanlarda yapıcam.. evde yalnızken oğlan uyuyosa dinlenicem yoksa valla çok geriliyorum.. özellikle şu sürpriz olayı beni perişan etti siz de sakın sürpriz yapmayın kızlar sürprize karşıyım!!! :D:D bundan sonra sürpriz mürpriz yok!!! :9::9:

ay kizlar makarna salatasini da cok yaparim ondan da bikti millet :D
aklima kabak havuc salatasi geldi belki onu yaparim

ayy ben de kofte dusunmustum kofte patates bi de kayinvalidem bulgur pilavina bayilir onu yaparim bi dr cacik ..
sali gununden de biseyler kalir cayla da onlari yerizz
ben esiminmemleketine
gittigimde kv zorla devamli bisiler yedirir bana patlicak duruma gelirim artik yeter anne yiyemicem derim e hani hicbisi yemedin der :D simdi aynisini ona yapmayi planliyorum da :D

2yil cocuksuz ne yaptiniz siz gezmeyipp yaa biz gezmedik yer birakmadik 1yilda:D

yeşil mecimekle, pirinçle, buğdayla salatalar yapılıyor ama herkesin damak tadına uymayabilir işte..
kızım için okuldan geldiklerinde ton balıklı makarna salatası yapmıştım.. haşlanmış küp doğranmış havuç, konserve mısır, kornişon turşu, 1 kutu ton balığı... z. yağ, limon, tuz ve karabiber karışımı dökülüyor üstüne..

slm kızlar...ya benim kız hiç yoğurt yemek istemior ara verdim olmadı yine yemiyor acayipp midesini bulandııyor. sonra bi arkadaş babymix varmış sütaşın onu önerdi. aradım sadesini bulamadım elmalı zar zor buldum ama hiç içime sinmedi katkı maddesi vardır bide tatlıdır ona alışırsa normal yoğurdu hiç yemez.bilemiorumm napacam

canım hiç zorlama daha çok ara ver yine teklif et yine redderse yine verme benim kızım da 8-9 aylıkken yoğurttan uzaklaştı şimdi de çok severek yemez ama şükür ki ayran ve peynir delisi, yoğurt çorbasına bayılır.. benzer şey yumurta için de geçerli arkadaşlardan biliyorum neyde ısrar edersen ondan uzaklaşır...

belkide yanlış anlamışımdır tatlım tam okuyamadım çok yorum vardı oğlumda rahat durmadı. bende herkesi çok seviyorum güzel paylaşımlar dedim ya kader ortağıyız diye silmesinler adiyef ve paradoksu da :( bende pek aktif değilim ama çok tatlılar buluşuyorlar felan herkes çok şekerdi :)

canım yanlış anlamışsın öyle bir şey olmadı sadece gruba girmek için üye olan suzan, paradoks ve adiyef dışında başka kimse var mı? sahte hesap varsa sileceğiz dediler... yoksa herkesi alıyorlar gruba gerçek bir anneyse...

Son düzenleme:
bnmki de özellikle sağ göğsümü feci sıkıştırıyor dün çığlık attım acısından bi de korkuyo çığlık atınca :9::9:

ben bi karar aldım kızlar, bundan sonra evdeki yapılacak işleri kendi başımayken yapmaya çalışmıcam eşim işten gelip oğlanla ilglendiği zamanlarda yapıcam.. evde yalnızken oğlan uyuyosa dinlenicem yoksa valla çok geriliyorum.. özellikle şu sürpriz olayı beni perişan etti siz de sakın sürpriz yapmayın kızlar sürprize karşıyım!!! :D:D bundan sonra sürpriz mürpriz yok!!! :9::9:

kız ne oldu sana ? bir isyan sezinledim sanki :)))

ben çığlık atmamak için kendimi tuttum dün akşam. sonra halime güldüm dayanamadım kahkahayı bastım çocuk bana şaşkın şaşkın bakıyor (emerken mayışmıştı uykuya dalmak üzereydi) ne oldu buna ya ? hatta bu kim yaaa? der gibiydi :))

merhabal rnaıslsınız bakalımmm hanımceler ve cucuklerııı
paşam kucagımda sıze bakıyorum ıslerımı bıtırdım yemegımıde ocaga koydum ohh aksama kocıs gelınce yada kv ler gelınce utumu yparım bıtı gıttı ınsl dua ıle saglık olsun

dıs mevzusu evet bısımde ılk dısımız cıktı gecen pazar gordukkk :nazar:

dun gece emısırken anammmmmmm canımdan can gıtı sankı usttede dısı varmıs gıbı aglattı benı acıdan dolayıı esım guluyor kıs kıss sınır :19:sanane senın annenmı onun annesı ne yaparsa yapar dıyo bırde susss dedım zaten canım acıyorr pöfffffff

herkes ıyıdır ınsl face dekıler ıı sukur ....

merhabal rnaıslsınız bakalımmm hanımceler ve cucuklerııı
paşam kucagımda sıze bakıyorum ıslerımı bıtırdım yemegımıde ocaga koydum ohh aksama kocıs gelınce yada kv ler gelınce utumu yparım bıtı gıttı ınsl dua ıle saglık olsun

dıs mevzusu evet bısımde ılk dısımız cıktı gecen pazar gordukkk :nazar:

dun gece emısırken anammmmmmm canımdan can gıtı sankı usttede dısı varmıs gıbı aglattı benı acıdan dolayıı esım guluyor kıs kıss sınır :19:sanane senın annenmı onun annesı ne yaparsa yapar dıyo bırde susss dedım zaten canım acıyorr pöfffffff

herkes ıyıdır ınsl face dekıler ıı sukur ....

yaaa hayırlı olsun dişiniz... ilk önce alttan mı çıkıyor ?

kociş uludağa gezmeye, foto çekmeye gitti ben evde çocuklarla:3:
diyor ki yolları öğreneyim senle de gideriz:37:
ben üni.de okurken bekarken bile uludağa gitmiştim:9:
ne zaman götürecekse artık 5. yılımız doluyor :10:
ilk 2 yıl çocuğumuz yoktu bir yere gitmedik desem yeridir:43:
bu gidişle çocukları everince gezeriz biz artık:52::52::52:
ahh su esler yokmu yaaaaaaaaa
gıdersınız canım hele dur :1:daha cok yıl var ınl...:51::25:

yaaa hayırlı olsun dişiniz... ilk önce alttan mı çıkıyor ?
sagolasın cnm darısı sızeeeeeeee

evt alt sagdan cıktı sımdı yanındakı byazlıyo sonra ustler sonra köpek ve azılarrrrrrrrrrrrrr ama bebeler cok huzursuz uykusuz oluyr mızmız oluyo o donemlerde ya paşam benım sarsıldı ama sukur sımdı ara verdı gıbı ama kucaga alıstı sımdıeee pöffffff

sagolasın cnm darısı sızeeeeeeee

evt alt sagdan cıktı sımdı yanındakı byazlıyo sonra ustler sonra köpek ve azılarrrrrrrrrrrrrr ama bebeler cok huzursuz uykusuz oluyr mızmız oluyo o donemlerde ya paşam benım sarsıldı ama sukur sımdı ara verdı gıbı ama kucaga alıstı sımdıeee pöffffff

peki nasıl anlaşılıyor çıkacağı? damaktaki görüntü ne olmalı?

kız ne oldu sana ? bir isyan sezinledim sanki :)))

ben çığlık atmamak için kendimi tuttum dün akşam. sonra halime güldüm dayanamadım kahkahayı bastım çocuk bana şaşkın şaşkın bakıyor (emerken mayışmıştı uykuya dalmak üzereydi) ne oldu buna ya ? hatta bu kim yaaa? der gibiydi :))

hahaha ayy tipleri çok komik oluyor öyle şaşkoloz baktıklarında:9::9: benimki de ne bağırıyon yaa der gibi bakıyodu tipitip yaa:9:

evet isyanım kendime ama :( çok sabırsız ve sinirli bir insanım niye öyleyim ben yaaa:9::9:

hahaha ayy tipleri çok komik oluyor öyle şaşkoloz baktıklarında:9::9: benimki de ne bağırıyon yaa der gibi bakıyodu tipitip yaa:9:

evet isyanım kendime ama :( çok sabırsız ve sinirli bir insanım niye öyleyim ben yaaa:9::9:

sen mi ben mi ? ben aşırı asabiyim ne yazıkki. 3-4 gün öncesine kadar oğluşla uyku olayımız hep kavgaydı. şimdi ise bana ne olduysa rahatım :) bakıyorum uyku isteği mi var uyutuyorum. yoksa hiç uğraşmıyorum bile :))
hatta dün akşam ne oldu bak :
normalde benim kuzu akşam 6-8 arası bir saatte uyur. dün baktım 6 da uyku gibi bir belirtisi yok boşverdim. baba gelince verdim ona al oyna dedim :) uykusu gelince de uyut dedim ben yemek yapıcam dedim :) nası ya nası uyutacamki dedi . bul işte bişi dedim :)) oynadı oynadı sonra benim kuzu mızmızlanmaya başladı uykusu geldi artık :)) ben şey demiştim eğer istersen yemeği kolayladıktan sonra gelir uyuturum:) safım beklemiş beni e niye uyutmadın dedim sen gelecektin ya dedi . benim daha işim var uyut dedim :)) öyle yapıyor olmuyor böyle yapıyor olmuyor bir de soruyor oğlana seni nasıl uyutmamı istersin diye :)) beceremedi hatta bir ara ağlama moduna bile girdi çocuk :) sonra geldi canım ben devam ederim sen al uyut dedi :)) hahaaaaaa bıraktım herifi ocağın başına (düdüklüyü bekleme görevi verdim) geçtim uyutmaya 10 dk sürmedi :))) bu arada bir de pilav yapma görevi vermiştim aaaaaaaaaaaaa tüp bitiverdi pazar akşamı :((( adam kurtuldu pilav yapmaktan daaa yemek te allahtan pişti yoksa pazar pazar aç kalacaktık :))

sen mi ben mi ? ben aşırı asabiyim ne yazıkki. 3-4 gün öncesine kadar oğluşla uyku olayımız hep kavgaydı. şimdi ise bana ne olduysa rahatım :) bakıyorum uyku isteği mi var uyutuyorum. yoksa hiç uğraşmıyorum bile :))
hatta dün akşam ne oldu bak :
normalde benim kuzu akşam 6-8 arası bir saatte uyur. dün baktım 6 da uyku gibi bir belirtisi yok boşverdim. baba gelince verdim ona al oyna dedim :) uykusu gelince de uyut dedim ben yemek yapıcam dedim :) nası ya nası uyutacamki dedi . bul işte bişi dedim :)) oynadı oynadı sonra benim kuzu mızmızlanmaya başladı uykusu geldi artık :)) ben şey demiştim eğer istersen yemeği kolayladıktan sonra gelir uyuturum:) safım beklemiş beni e niye uyutmadın dedim sen gelecektin ya dedi . benim daha işim var uyut dedim :)) öyle yapıyor olmuyor böyle yapıyor olmuyor bir de soruyor oğlana seni nasıl uyutmamı istersin diye :)) beceremedi hatta bir ara ağlama moduna bile girdi çocuk :) sonra geldi canım ben devam ederim sen al uyut dedi :)) hahaaaaaa bıraktım herifi ocağın başına (düdüklüyü bekleme görevi verdim) geçtim uyutmaya 10 dk sürmedi :))) bu arada bir de pilav yapma görevi vermiştim aaaaaaaaaaaaa tüp bitiverdi pazar akşamı :((( adam kurtuldu pilav yapmaktan daaa yemek te allahtan pişti yoksa pazar pazar aç kalacaktık :))

:9::9::9: kız nası uyutacağını da göstereydin yaaa :9::9:
bak ben sana demiştim babası yormuş iyice sana gelince 10 dk da uyumuş gördün müüü:32:

ama ben dikkat ettim oğlanla iş yaparken geriliyorum hep demekki benim oğlan varken iş yapmamam lazım:9::9: oyüzden böyle karara vardım :9::9:

Kıbrıs tatlısı ve sarma hazır, poğaçalar buzlukta kolay zaten, bi tek salata kaldı onu da bu akşamdan yapim da yarına da yavaş yavaş evi toplarım artık :1:

ve yine bugün günlerden KARADAYIIIIIIII:10::8:

ayy o değil de benim adam niyeti bozdu Kıbrıs tatlısına gözünü dikti bu akşamdan birazını yesek olmaz mı diyo :D:D yav yarın misafirlere yaptım ozaman yersin diyorum bi dilim yiyim diyo :D:D ay kendimi sadece misafirlere hazırlık yapıp ev halkına bişey koklatmayan anneler gibi hissettim sonunda :D:D

Son düzenleme:
kızlar ben u kg olayına çok taktım özellikle işe başlayınca ya hiç bir kıyafetim olmuyor allah dan geçen sene kış hamileydim kazaklar boldu içlerine sığıyorum 2-3 tane pantolon aldım ama. şimdi Leslie diye bi yer var oraya yazdım kg veriliyormuş duydunuz mu hiç ben gibi fazlalığı olan var mıı :(

kızlar ben u kg olayına çok taktım özellikle işe başlayınca ya hiç bir kıyafetim olmuyor allah dan geçen sene kış hamileydim kazaklar boldu içlerine sığıyorum 2-3 tane pantolon aldım ama. şimdi Leslie diye bi yer var oraya yazdım kg veriliyormuş duydunuz mu hiç ben gibi fazlalığı olan var mıı :(

günaydın ben de eski kıyafetlerime giremiyorum hamileyken girebiliyordum ama başlarda :(( kollar bile sıkıyor öyle diyeyim... giyebildiğim 2-3 kıyafet var çalışmıyacağım bu sene diye harcama da yapmıyorum ama moralim bozuk bu duruma... şu göbek de bir gitse...

$2013-12-13 08.46.09.jpg

parmak emme derken sizinkilerde böyle mi parmak emiyor acaba.

kociş uludağa gezmeye, foto çekmeye gitti ben evde çocuklarla:3:
diyor ki yolları öğreneyim senle de gideriz:37:
ben üni.de okurken bekarken bile uludağa gitmiştim:9:
ne zaman götürecekse artık 5. yılımız doluyor :10:
ilk 2 yıl çocuğumuz yoktu bir yere gitmedik desem yeridir:43:
bu gidişle çocukları everince gezeriz biz artık:52::52::52:

günaydın ben de eski kıyafetlerime giremiyorum hamileyken girebiliyordum ama başlarda :(( kollar bile sıkıyor öyle diyeyim... giyebildiğim 2-3 kıyafet var çalışmıyacağım bu sene diye harcama da yapmıyorum ama moralim bozuk bu duruma... şu göbek de bir gitse...

Kiloyu en cok takan benim kizlar yaaa ben tam 90 kiloyla gittim doguma resmen varil gibiydi m amam simdi 66 indim sukur kendi kilom 58 normalde simdi bile bu fazlaliklarla kendimi kua gibi hissediyorum bol bol su iciyorum rejim yaptiginda yok vallahi kahvaltidan aksama kadar oglum sagolsun hisey yedirmiyo hep kucak olayimiz var yemegi zor yapiyorum hu aralarda duzejimiz degisiyo sanirsam bayagi yoruluyorum sanirim diger kilolarda yavas gitsin vallahi yaza kadat zamani var diyorum bem napim bi anda gitmuyo zaten gobek zor giden hisey dogum gobegide bayagi zor gidiyo

Back