her konyalı aynı değil tabi canım.benim ailemle eşimin ailesi de çok iyi anlaşırlar.sürekli görüşürler.kızım karamanda doğdu benim.kayınvaldemler de bakıcıya bırakmayız diye konyadaki evlerini bırakıp karamana taşındılar.orada bize yakın bir ev tuttlar.3 sene baktılar kzıma.okuldan çıkardım kızımı almaya uğrayınca sofrayı hazır bulurduk yerdik.yardım edeyim sofrayı toplayım desem sen işten geldin yorgunsun diye asla yaptırmazlardı.yemeden gidelim eve desek bir kaba yemek koyar verirdi kayınvaldem.nasıl rahat ettim analatamam.
hafta sonu da siz gelin bize ben yemek hazırlayım derdim.olmaz bir haftasonunuz var bizimle mi geçireceksiniz karı koca planınız olur derlerdi.zaten nereye gitsek onlara bırakırdık.biz şimdi konyanın ilçesine tayin olduk,onlar da konyaya gitti geri.şimdi de işte birer hafta annemle bakıyorlar.kayınvaldeme anne zaten çocuğa bakıyorsun başka işle uğraşma derim,durmaz yemeği yapar mutfağı toplar.anlatamam ya gerçekten iyi insanlar
bieve bakabilirsin.güzel şeyler var.
kızlar ben de bugün annemi gönderdim.şimdi de oğlum uyudu biraz buraya takılayım dedim.nasılsınız bakalım
maşallah canım cok güzel anlaşıyorlarmıs bende ısterdım güzel anlaşmak ailelerin anlasmasını,insallh hiç bozulmaz düzeniniz hem böle olunca evlilikte daha huzurlu mutlu olur
benim ailemi cok kırdılar kız tarafsınız susup duracaksınız dedıler ıkı yıldır annelerimiz ılk defa telden görüştü mesela doğum oldu karsılasmadılar bıle bırı gıttı dığerı geldi