2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
iyi geceler herkese
bende takipteyim hergun:)
birara cok durulmustu forum,
biraz biraz hareketlenmeye basladi yine:)
eskilerden cok fazla giren yok ama..
birkac aya kadar mama tarifleri icin
yine canlanir diye umuyorum:)

haklısın canım konyada hakan hoca vardı meramda kalca usg sı cok ıyı ona götürebilirsin şimdi nerde calışıyo bilmiyorum belki selçuklu tıpa geçmiştir öğrencyken meramdydı

iyi geceler herkese
bende takipteyim hergun:)
birara cok durulmustu forum,
biraz biraz hareketlenmeye basladi yine:)
eskilerden cok fazla giren yok ama..
birkac aya kadar mama tarifleri icin
yine canlanir diye umuyorum:)

iyi geceler canım herkes face de suan :) 2013 anneleri diye bi grubumuz var katıl istersen ordada faydalı paylaşımlar var :)

herkese günaydın kızlar:)
dünkü doğum günü kutlaması tam bir fiyaskoyduu oğlum sağolsun mızmızlığı doruklarında yaşayarak sürprizlerimin içine etti :)
tek elimde oğlan diğer elimle hazırlık yapmaya çalıştım, eski türk filmlerindeki gibi :))
çocukla bu kadar oluyor işte napalım... ama bi daha çocukla sürpriz yapmak mı aman şöyle dursun yaptığım yapacağım son sürprizdi o derece soğudum yani

:)) ellerine sağlık canım ama ağlayan pastanın tarifini istiyorum bu sefer de ben :))) pastaaaaaaaa bayılırııımmm :)))

keki:
- 4 adet yumurta
- 1 su bard seker
- 1 turk kahve fincani sut
- 4 corba kasigi kakao
- 1 su barb un
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu

keki islatmak icin:

- 1 veya 2 su bardagi soguk süt ya da su. ( ben sutu tercih ediyorum)
- uzeri icin kremşanti ve çikolata sosu

keki önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişir. kekin o hararetli sıcağı geçince yani bi 10 dk sonra felan sütle her yerini güzelce ıslat ve keki soğumaya bırak. iyice soğusun. sonra bi paket kremşantiyi hazırla kekin üstüne yay buzdolabında 2-3 saat beklesin sonra çikolata sosunu da hazırla biraz soğuyunca kekin üstünde dök ve sunuma hazırr :))

bu kek hamurunu ben çok büyük bi borcama döktüm ama inanılmaz kabardı ve içi yumuşacık oldu böyle bi sonuç beklemiyodum ilk defa denedim bu tarifi.. ona göre büyük bi kalıba dök yani çok kabarıyor çünkü..
bi de kekin şekeri az gibi gelmişti tarifi okurken, tadına bakınca gerçekten kekin tadı çok hafif ve az şekerliydi ama üstündeki kremşanti ve çikolata sosu dengeledi bana göre.. eğer çok şekerli seviyosan şekeri biraz artırabilirsin.

canım nısasta hangısı bugday değil mi

bendeki buğdaydı, fark etmez sanırım...

yok canım sanmam anne bambaşka bir şey,
çocuğu ise kendine bağlı yetiştirmek lazım bağımlı değil,
inş. kıymet bilen yavrularımız olur...

benimki de ikimize de gülücükler saçıyor ama bana daha çok düşkün, eşim diyor çok ağlarken bile seni görünce sakinleşiyor..

ilginin kendinden başkasına kayacağını anladığı için mızmızlık yapmış olmasın oğluşun

aaaa harikaymış ne hamarat hanımlar var

evet bayat ekmeklerimi kurutuyorum rondodan geçiriyorum. hatta dün bir daha yaptım. öğlen yapımını bitirdim eşim de çek şunu gözümün önünden niyeti bozacam yoksa dedi :)))

yalnız eşim içinde çok az tuz tadı alıyorum dedi. galiba ekmek kurusundan kaynaklı oluyor..

ayyy benim oğlan da öyle olsa keşke :))

ben bi kitap aldım, kucağıma oturtup okuyorum, o da resimlerine bakıyo, eliyle tutmaya çalışıyo resimdekileri, anlamasa da ben de o bakarken okuyorum..

ben de fisher price dan aktivite kitabı diye birşey sipariş ettim sonunda :))
kızlar aklınızda bulunsun TOYZZ SHOP un internet mağazasında çok güzel indirimler var. 45 tl lik kitabı 34 e aldım düşünün yani :))

uzak olmak en iyisi yoksa huzur kalmaz herseye karısırlar
ben kocamı cok seviyorum ama:123::123::123::123::123::123::123::123::12

bence de uzak olmak en iyisi ama benim eşim ısrarla memlekete annesinin yanına gitmeye çabalıyor. kilis gereksiz bir yer diye...

olsun eşinin hoşuna gitmiştir :))) birşey yapmamız gerektiğinde neden bu kadar huysuzlanıyor bu bebişler yaaa...

ellerine sağlıkkk :) benim keklerim hep çok fazla kabarıyor zaten (( dediğin gibi 4 yumurtayla yaptım bir ara ağlayan pastayı (netten almıştım ilk defa yaptım hamura kakaoyu yazmayı unutmuşlar ) neyse kek o büyük borcamda öyle bir kabardı ki ne kremşantiyi ne de çikolata sosunu dökecek yer kalmadı (( yumurtayı azaltsam mı diye düşünmüyor değilim yani...

dediğin gibi çocukla bu kadar oluyor işte.bunu büyüttüm derken sonra bir de 2.ler geliyor.daha uzun süre böyle bir hayat bizi bekliyor

bizim de dün gece kötü geçti.oğlum durmadan ağladı.yarım saatte bir uyanıp çığlık çığlığa uyandı.neyseki gece eşim baktı.ben ağlayınca uyanıp emziriyordum.doğru düzgün emmiyordu da.sonra uyuyup kalıyordum çok yorgundum dün akşam.okulda da sinirim bozuktu.sınıfımın içinde saçma sapan bir tuvalet var.bazı anasınıflarında tuvalet oluyor ama sınıfın dışında yine de.benimki bildiğin sınıfın içinde.zaten koku falan yapıyordu sinirim bozuluyordu.kaç gündür de tıkanıyordu.müdüre söylüyordum hizmetliler açıyordu.dün tam çocuklara boya dağıtıyorum bir baktık tuvaletin kapısının altından su akıp geliyor.5-10 sn içinde sınıfı kapladı.zor çıktık çocuklarla.halılar da pisliğin içinde yüzmeye başladı.bir sürü uğraştılar.müdürü akşam aradım ne yaptınız diye,demez mi halıları yıkattım yerleri sildirdim temizlendi diye.kabul etmek istemiyorum ya herşey yenilensin.ne desem bilmiyorum ki.bir de bir derdim var bölümüne açayım bakayım bu konuyu.anasınıfı öğretmenleri falan ne diyecekler

Son düzenleme:
hanımlar sırt üstünden yüz üstüne dönen bebişler için soruyorum :
bir kolu altında kalıyor ya hani, onu düzeltmeye çalışırken de çaba sarfediyorlar. benim oğlan o sırada öksürüyor yahu normal mi ? sizin bebişlerde durum nedir ?? benim oğlan doğumda solunum probleminden 8 gün hastanede yattığı için böyle endişeleniyorum. boşuna endişeleniyorumdur umarım. bana bir yorum yapar mısınız ?

BU bebeler hissediyo özel zamanları misafir geleceğini:)))

bence de uzak olmak en iyisi ama benim eşim ısrarla memlekete annesinin yanına gitmeye çabalıyor. kilis gereksiz bir yer diye...

hakkınızda en hayırlı olsun canım anlaşamıyorsan cok sıkıntılı olur

reflusu vardır annesi endişelenme akcıger problemı olsa her turlu oksurur huzursuz olur benım oğlanda yüz ustunde agızdan gazını cıkartıyo vede kusuyo

reflusu vardır annesi endişelenme akcıger problemı olsa her turlu oksurur huzursuz olur benım oğlanda yüz ustunde agızdan gazını cıkartıyo vede kusuyo

evet aynen "gurk" luyor ve sonra da ya çökelek çıkartıyor ya da öksürüyor.. reflüsü olduğunu nereden anlıyorsunuz ?

ağlayan kekin keki pandispanya hamuru oluyor süngerimsi bir yapıda ondan çok kabarıyor, 3 yum. deneyebilirsin, sıkıntı olmaz..

aklıma geldi lisede okurken giriş kat tuvaletlerinden aynı sorun okulda olmuştu yatılı bölümde, ay çok fena ya... çok geçmiş olsun... tabi ya bir okul için ne ki.. zemine yeniden halı kaplatsın iş mi yani.. Allah razı olsun bizim müdüre bugün söyle bugün yapar, sen odadan çıkmadan telefon açar, öyle bir iş bitirendir tabi olumsuz özellikleri de yok değil her müdür gibi...

evet aynen "gurk" luyor ve sonra da ya çökelek çıkartıyor ya da öksürüyor.. reflüsü olduğunu nereden anlıyorsunuz ?
canım bebeklerin sindirim sistemi yeterince gelişmediği için bebek reflüsü olabiliyor reflü de boğacı gıcıklandırıp öksürtebiliyor..
sonra düzelen bir şey olduğu için tedavi vs. genelde yapılmıyor..

Slm kızlar hafta sonu olunca bakamadim gecmise bakayım yalnız face de olanlar hiç hoş değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…