• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
agzına bısı gelıyor gıbı olur çiğneme hareketini yapıyor aradada tek oksurugu oluyo bunlarla beraber bu aylarda reflu olabılıyo sındırım sıstemı gelişmediği için ama fazlalastysa eger yatak bas ucunu yukseltme vede bebekler ıcın mıde ılacı var onlardan kullanılıyo

yastık tarzı birşey kullanmayayım mı yani? aslında kullanmıyordum sonra rahatsız oluyordur diye ince bir örtü koyuyordum başı yükselsin diye bu aralar. şimdi düz yatırdım yastık mastık yok...

diş buğdayına gittik bu akşam,
benim oğlan diş buğdayı gecesini kendi gecesine çevirmeyi başardı..
içeri girdik 10 dk. ses yok foto bile çekildi, sonra bir çığlık, bir süre sonra çığlık çığlık..:52:
susmuyor binayı inletiyor bütün teyzeler elinde dolaştırdı, okudular, yüzünü yıkıyorlar, saçlarını ıslatıyorlar vs. emdi yine çığlık..:17::18::52:
uzun zamandır böyle ağlamıyordu, hatta buraya da yazmıştım..
kızla oğlanın ailesi komşu ilçeden... bir sürü insan gelmiş sosyeteye rezil olduk:27:
olmadı, sarıp sarmaladık, çıktık ne oldu dersiniz? beyefendi arabada uyudu, evde biraz devam etti uykusuna
derdi anlaşıldı gazlanmış ama sanırım kalabalık sıcak nazar gibi etkenler de var...
diş buğdayı olan çocuk şehzade kostümü giymişti, maşallah halife ömer, şehzadenin gecesini kendi gecesine çevirdi...:37::1::9:

bilmiyorum inanır mısın ama nazar da olabilir oradaki teyzelerin birinden...

yastık tarzı birşey kullanmayayım mı yani? aslında kullanmıyordum sonra rahatsız oluyordur diye ince bir örtü koyuyordum başı yükselsin diye bu aralar. şimdi düz yatırdım yastık mastık yok...

yatak basını yukseltmek demek istemiştim yanı ınce yastık gıbı yada bazasının altına bas kısmına bısı koymak eğim vermek gibi canım okuyunca yukseltme anlasılıyo hakıkaten :)) gecmıs olsun benım oğlumdada var reflu ama cok değil vede rahatsız etmıyor cok sukur

geliyoruuum ben de kıbrıs tatlısı yaptım onu da getireyim:56:

oohh ben yokken çaylar demlenmiş tatlılar yapılmışşşş yenilmiş içilmişşş ohh afiyet olsun :34:

ben de yarın yapıciim kıbrız tatlısı salı akşamı okulumdan gelecekler hayırlı olsun a.. yanına ne yapsam diye düşünüyorum. sarma yapıp buzluğa atmıştım onu mu pişirsem yanına da bi salata yapsam 3 çeşit yeter mi kii.. bi de dolapta sodalı poğaça vardı..

salata olarak napsam ya hep klasik salatalar var patates kısır vs.. sıkıldı insanlar aynı şeylerden.. aklınıza gelen bi salata olursa kızlarr yazın bana yaa

çarşamba günü de kayınvalidem gelicekk :32: ona şöyle güzel bi sofra donatmam lazımm :1: herzaman gelemiyor çünküü

Son düzenleme:
yatak basını yukseltmek demek istemiştim yanı ınce yastık gıbı yada bazasının altına bas kısmına bısı koymak eğim vermek gibi canım okuyunca yukseltme anlasılıyo hakıkaten :)) gecmıs olsun benım oğlumdada var reflu ama cok değil vede rahatsız etmıyor cok sukur

yatağı yükseltmek çok işe yarıyor bebeği kusanlar varsa deneyebilirler bnm oğlanın kusması baya bi azalmıştı o şekilde.. hem de yatak eğimli olduğundan bebek daha rahat uyuyor..

oohh ben yokken çaylar demlenmiş tatlılar yapılmışşşş yenilmiş içilmişşş ohh afiyet olsun :34:

ben de yarın yapıciim kıbrız tatlısı salı akşamı okulumdan gelecekler hayırlı olsun a.. yanına ne yapsam diye düşünüyorum. sarma yapıp buzluğa atmıştım onu mu pişirsem yanına da bi salata yapsam 3 çeşit yeter mi kii.. bi de dolapta sodalı poğaça vardı..

salata olarak napsam ya hep klasik salatalar var patates kısır vs.. sıkıldı insanlar aynı şeylerden.. aklınıza gelen bi salata olursa kızlarr yazın bana yaa

çarşamba günü de kayınvalidem gelicekk :32: ona şöyle güzel bi sofra donatmam lazımm :1: herzaman gelemiyor çünküü

Makarna salatasııııııııııııııııııııııııııı:)))

yatağı yükseltmek çok işe yarıyor bebeği kusanlar varsa deneyebilirler bnm oğlanın kusması baya bi azalmıştı o şekilde.. hem de yatak eğimli olduğundan bebek daha rahat uyuyor..

ammmaaa benim oğlanın yatağı yoook :))) biz birlikte yatıyoruz ya :) koskoca çift kişilik yatağı yükseltmek süper fantezi olur valla :)) bugün oyun halısında yüzüstü dönüyor azıcık ileride kamerayı gördü ona gitmek istiyor gidemediği için de kıyametleri kopartıyor. babası sırt üstüne çevirdi ay nasıl kızıyor neden beni çeviriyorsun diye :))) komik bu bebiş yaa :))

daha ne olsun ya yeter tabi.. benim de aklıma narkosis gibi makarna salatası geldi...
kıbrıs tatlısı, sarma ve 3. çeşit olarak sodalı poğaça, patatesli veya kıymalı börek veya makarna salatasından biri... çok kalabalık değillerse yeter...

kv için ana yemek etli veya köfteli bir şeyler olsun, çay saatine de bir şeyler yaparsın tamamdır..

kociş uludağa gezmeye, foto çekmeye gitti ben evde çocuklarla:3:
diyor ki yolları öğreneyim senle de gideriz:37:
ben üni.de okurken bekarken bile uludağa gitmiştim:9:
ne zaman götürecekse artık 5. yılımız doluyor :10:
ilk 2 yıl çocuğumuz yoktu bir yere gitmedik desem yeridir:43:
bu gidişle çocukları everince gezeriz biz artık:52::52::52:

Son düzenleme:
Makarna salatasııııııııııııııııııııııııııı:)))

daha ne olsun ya yeter tabi.. benim de aklıma narkosis gibi makarna salatası geldi...
kıbrıs tatlısı, sarma ve 3. çeşit olarak sodalı poğaça, patatesli veya kıymalı börek veya makarna salatasından biri... çok kalabalık değillerse yeter...

kv için ana yemek etli veya köfteli bir şeyler olsun, çay saatine de bir şeyler yaparsın tamamdır..
ay kizlar makarna salatasini da cok yaparim ondan da bikti millet :D
aklima kabak havuc salatasi geldi belki onu yaparim

ayy ben de kofte dusunmustum kofte patates bi de kayinvalidem bulgur pilavina bayilir onu yaparim bi dr cacik ..
sali gununden de biseyler kalir cayla da onlari yerizz
ben esiminmemleketine
gittigimde kv zorla devamli bisiler yedirir bana patlicak duruma gelirim artik yeter anne yiyemicem derim e hani hicbisi yemedin der :D simdi aynisini ona yapmayi planliyorum da :D
kociş uludağa gezmeye, foto çekmeye gitti ben evde çocuklarla:3:
diyor ki yolları öğreneyim senle de gideriz:37:
ben üni.de okurken bekarken bile uludağa gitmiştim:9:
ne zaman götürecekse artık 5. yılımız doluyor :10:
ilk 2 yıl çocuğumuz yoktu bir yere gitmedik desem yeridir:43:
bu gidişle çocukları everince gezeriz biz artık:52::52::52:

2yil cocuksuz ne yaptiniz siz gezmeyipp yaa biz gezmedik yer birakmadik 1yilda:D

benim oğlan sağa sola yatıyo yuz ustu cevırırsem sırt ustu donuyo ama daha hıc sırt ustuden yuz ustu donmedı ama yukarı yatırdıysam kendını cevıre cevıre tekrar yukarı gelıyo

benimki de önce sırt ğstğnden yüz üstü dönüyodu diğerini üç hafta sonra yaptı:)

aslında biz doktorumuzdan çok memnunuz. Biz denizliye gelmiştik, benim ablam da doktor bizim hastanedeki ortopediciye gösterelim bi de dedi, gösterdik ona, düzelmiş ama 3 ay çubuklu bi ayakkabı kullanın dedi. Düzeldiyse neden kullanalım ki diye kafamız karıştı, bi de çocukcağız bu bandajdan dolayı filan ne dönebiliyo, ne başka bişey yapabiliyodu, bi de üç ay öyle bi ayakkabıyla eziyet etmek istemiyorum, konyaya gidince doktorumuza tekrar gideceğiz inş. Bize söylenen düzelmiş çok şükür kalçası, kemikleşme oluşmuş dediler.. öyleyse başka bişeye neden gerek var

anladım canım rabbim dermansız dert vermesin sen bi danış

slm kızlar...ya benim kız hiç yoğurt yemek istemior ara verdim olmadı yine yemiyor acayipp midesini bulandııyor. sonra bi arkadaş babymix varmış sütaşın onu önerdi. aradım sadesini bulamadım elmalı zar zor buldum ama hiç içime sinmedi katkı maddesi vardır bide tatlıdır ona alışırsa normal yoğurdu hiç yemez.bilemiorumm napacam

ne olmuş face te ?
ya suçlama amaçlı değil demek istediğim ama adiyef ve paradoksu silelim diye konuşma geçmiş sanırım. sonrada siz değil demek istediğimiz denilmiş. ilk başta onları silmek amaçlı yazılmış bi yazı sonuçta. neden böyle bir izlenim oldu ki. adiyef pek paylaşımda bulunmuyor ama paradoks baya paylaşımda bulunuyor sahte hesep yada erkek olduğunu düşünmüyorum ben. ya birde biz kader ortağı gibi olduk burada hamile olduğumuzu öğrendiğimizden beri yazıyoruz güzel arkadaşlıklar güzel bilgilendirmeler oldu sonuçta belki isim vermek kendini yüzünü göstermek istemeden oradan yazışmak istiyor olabilirler. kötü niyetli birileri olduğunu düşünmüyorum ben o grupta.

bebişinin doğum tarihi ne ??
27.06.2013 canım

slm kızlar...ya benim kız hiç yoğurt yemek istemior ara verdim olmadı yine yemiyor acayipp midesini bulandııyor. sonra bi arkadaş babymix varmış sütaşın onu önerdi. aradım sadesini bulamadım elmalı zar zor buldum ama hiç içime sinmedi katkı maddesi vardır bide tatlıdır ona alışırsa normal yoğurdu hiç yemez.bilemiorumm napacam
bence yedirme canım ya mutlaka vardır katkı maddesi ara ara bir iklikaşık ver alışır yeni başlıyoruz ek gıodaya zamanla olacak zaten hemen yemz benim oğlumda devam sütü almadı ilk şimdi günde 30 cc alıyor ben işteyken.

yoğurdu kendin mi mayalıyorsun canım?
maya olarak kullandığın yoğurt tatlı olursa yaptığın yoğurt da tatlı olur maya yoğurdunu değiştir istersen yoğurt ekşi geldiği için yemiyodur belki tatlı yap yoğurdunu, veya yoğurdun içine meyve karıştır bir süre, sonra içindeki meyve miktarını zamanla azaltarak tamamen kaldır öyle öyle alıştırmayı dene.. yoğurt önemli çünkü inşallah yer öyle ya da böyle bi şekilde yiyecek zamanla

ya suçlama amaçlı değil demek istediğim ama adiyef ve paradoksu silelim diye konuşma geçmiş sanırım. sonrada siz değil demek istediğimiz denilmiş. ilk başta onları silmek amaçlı yazılmış bi yazı sonuçta. neden böyle bir izlenim oldu ki. adiyef pek paylaşımda bulunmuyor ama paradoks baya paylaşımda bulunuyor sahte hesep yada erkek olduğunu düşünmüyorum ben. ya birde biz kader ortağı gibi olduk burada hamile olduğumuzu öğrendiğimizden beri yazıyoruz güzel arkadaşlıklar güzel bilgilendirmeler oldu sonuçta belki isim vermek kendini yüzünü göstermek istemeden oradan yazışmak istiyor olabilirler. kötü niyetli birileri olduğunu düşünmüyorum ben o grupta.

ya ben o gruptakilerin biçoğunu tanıyorum paylaşımda bulunsun bulunmasın kimseyi silmezler canım sen yanlış anlamışsındır, eğer sahte hesap yakaladılarsa ondan silelim demişlerdir..

ve de hepsini çok özledim:34: selamlarımı iletin:34:

27.06.2013 canım

bence yedirme canım ya mutlaka vardır katkı maddesi ara ara bir iklikaşık ver alışır yeni başlıyoruz ek gıodaya zamanla olacak zaten hemen yemz benim oğlumda devam sütü almadı ilk şimdi günde 30 cc alıyor ben işteyken.

allah allah ya o zaman üye etmeden önce kimlik fotokopisi istesinler FACE için ! kızdım valla. neden silmek istiyorlarki ayrıca erkek olacağını hiç zannetmiyorum ne diye uğraşsınlar bizim bebek dertlerimizle ... ayıp etmişler bence...

yoğurdu kendin mi mayalıyorsun canım?
maya olarak kullandığın yoğurt tatlı olursa yaptığın yoğurt da tatlı olur maya yoğurdunu değiştir istersen yoğurt ekşi geldiği için yemiyodur belki tatlı yap yoğurdunu, veya yoğurdun içine meyve karıştır bir süre, sonra içindeki meyve miktarını zamanla azaltarak tamamen kaldır öyle öyle alıştırmayı dene.. yoğurt önemli çünkü inşallah yer öyle ya da böyle bi şekilde yiyecek zamanla

ya ben o gruptakilerin biçoğunu tanıyorum paylaşımda bulunsun bulunmasın kimseyi silmezler canım sen yanlış anlamışsındır, eğer sahte hesap yakaladılarsa ondan silelim demişlerdir..

ve de hepsini çok özledim:34: selamlarımı iletin:34:

belkide yanlış anlamışımdır tatlım tam okuyamadım çok yorum vardı oğlumda rahat durmadı. bende herkesi çok seviyorum güzel paylaşımlar dedim ya kader ortağıyız diye silmesinler adiyef ve paradoksu da :( bende pek aktif değilim ama çok tatlılar buluşuyorlar felan herkes çok şekerdi :)

allah allah ya o zaman üye etmeden önce kimlik fotokopisi istesinler FACE için ! kızdım valla. neden silmek istiyorlarki ayrıca erkek olacağını hiç zannetmiyorum ne diye uğraşsınlar bizim bebek dertlerimizle ... ayıp etmişler bence...

bilmiyorum canım tam olarak belkide ben yanlış anlamışımdır oradaki paylaşımlar da çok güzel özellikle buluşmaları felan sağlam dopstluklar sonuçta

Back