- 25 Ocak 2013
- 647
- 13
- 118
maşallah benm oğlum içmio ya bugn de corba yaptım patates havuc irmik.. Kustu
cnm bide un tarhanasını dene acısız olanından tabi :) benim kız çok sevdi maşşalah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah benm oğlum içmio ya bugn de corba yaptım patates havuc irmik.. Kustu
agzına bısı gelıyor gıbı olur çiğneme hareketini yapıyor aradada tek oksurugu oluyo bunlarla beraber bu aylarda reflu olabılıyo sındırım sıstemı gelişmediği için ama fazlalastysa eger yatak bas ucunu yukseltme vede bebekler ıcın mıde ılacı var onlardan kullanılıyo
diş buğdayına gittik bu akşam,
benim oğlan diş buğdayı gecesini kendi gecesine çevirmeyi başardı..
içeri girdik 10 dk. ses yok foto bile çekildi, sonra bir çığlık, bir süre sonra çığlık çığlık..
susmuyor binayı inletiyor bütün teyzeler elinde dolaştırdı, okudular, yüzünü yıkıyorlar, saçlarını ıslatıyorlar vs. emdi yine çığlık..:18:
uzun zamandır böyle ağlamıyordu, hatta buraya da yazmıştım..
kızla oğlanın ailesi komşu ilçeden... bir sürü insan gelmiş sosyeteye rezil olduk
olmadı, sarıp sarmaladık, çıktık ne oldu dersiniz? beyefendi arabada uyudu, evde biraz devam etti uykusuna
derdi anlaşıldı gazlanmış ama sanırım kalabalık sıcak nazar gibi etkenler de var...
diş buğdayı olan çocuk şehzade kostümü giymişti, maşallah halife ömer, şehzadenin gecesini kendi gecesine çevirdi...
yastık tarzı birşey kullanmayayım mı yani? aslında kullanmıyordum sonra rahatsız oluyordur diye ince bir örtü koyuyordum başı yükselsin diye bu aralar. şimdi düz yatırdım yastık mastık yok...
geliyoruuum ben de kıbrıs tatlısı yaptım onu da getireyim
yatak basını yukseltmek demek istemiştim yanı ınce yastık gıbı yada bazasının altına bas kısmına bısı koymak eğim vermek gibi canım okuyunca yukseltme anlasılıyo hakıkaten :)) gecmıs olsun benım oğlumdada var reflu ama cok değil vede rahatsız etmıyor cok sukur
oohh ben yokken çaylar demlenmiş tatlılar yapılmışşşş yenilmiş içilmişşş ohh afiyet olsun
ben de yarın yapıciim kıbrız tatlısı salı akşamı okulumdan gelecekler hayırlı olsun a.. yanına ne yapsam diye düşünüyorum. sarma yapıp buzluğa atmıştım onu mu pişirsem yanına da bi salata yapsam 3 çeşit yeter mi kii.. bi de dolapta sodalı poğaça vardı..
salata olarak napsam ya hep klasik salatalar var patates kısır vs.. sıkıldı insanlar aynı şeylerden.. aklınıza gelen bi salata olursa kızlarr yazın bana yaa
çarşamba günü de kayınvalidem gelicekk ona şöyle güzel bi sofra donatmam lazımm herzaman gelemiyor çünküü
yatağı yükseltmek çok işe yarıyor bebeği kusanlar varsa deneyebilirler bnm oğlanın kusması baya bi azalmıştı o şekilde.. hem de yatak eğimli olduğundan bebek daha rahat uyuyor..
yatak basını yukseltmek demek istemiştim yanı ınce yastık gıbı yada bazasının altına bas kısmına bısı koymak eğim vermek gibi canım okuyunca yukseltme anlasılıyo hakıkaten :)) gecmıs olsun benım oğlumdada var reflu ama cok değil vede rahatsız etmıyor cok sukur
oohh ben yokken çaylar demlenmiş tatlılar yapılmışşşş yenilmiş içilmişşş ohh afiyet olsun
ben de yarın yapıciim kıbrız tatlısı salı akşamı okulumdan gelecekler hayırlı olsun a.. yanına ne yapsam diye düşünüyorum. sarma yapıp buzluğa atmıştım onu mu pişirsem yanına da bi salata yapsam 3 çeşit yeter mi kii.. bi de dolapta sodalı poğaça vardı..
salata olarak napsam ya hep klasik salatalar var patates kısır vs.. sıkıldı insanlar aynı şeylerden.. aklınıza gelen bi salata olursa kızlarr yazın bana yaa
çarşamba günü de kayınvalidem gelicekk ona şöyle güzel bi sofra donatmam lazımm herzaman gelemiyor çünküü
Makarna salatasııııııııııııııııııııııııııı:)))
ay kizlar makarna salatasini da cok yaparim ondan da bikti milletdaha ne olsun ya yeter tabi.. benim de aklıma narkosis gibi makarna salatası geldi...
kıbrıs tatlısı, sarma ve 3. çeşit olarak sodalı poğaça, patatesli veya kıymalı börek veya makarna salatasından biri... çok kalabalık değillerse yeter...
kv için ana yemek etli veya köfteli bir şeyler olsun, çay saatine de bir şeyler yaparsın tamamdır..
kociş uludağa gezmeye, foto çekmeye gitti ben evde çocuklarla
diyor ki yolları öğreneyim senle de gideriz
ben üni.de okurken bekarken bile uludağa gitmiştim
ne zaman götürecekse artık 5. yılımız doluyor
ilk 2 yıl çocuğumuz yoktu bir yere gitmedik desem yeridir
bu gidişle çocukları everince gezeriz biz artık
benim oğlan sağa sola yatıyo yuz ustu cevırırsem sırt ustu donuyo ama daha hıc sırt ustuden yuz ustu donmedı ama yukarı yatırdıysam kendını cevıre cevıre tekrar yukarı gelıyo
aslında biz doktorumuzdan çok memnunuz. Biz denizliye gelmiştik, benim ablam da doktor bizim hastanedeki ortopediciye gösterelim bi de dedi, gösterdik ona, düzelmiş ama 3 ay çubuklu bi ayakkabı kullanın dedi. Düzeldiyse neden kullanalım ki diye kafamız karıştı, bi de çocukcağız bu bandajdan dolayı filan ne dönebiliyo, ne başka bişey yapabiliyodu, bi de üç ay öyle bi ayakkabıyla eziyet etmek istemiyorum, konyaya gidince doktorumuza tekrar gideceğiz inş. Bize söylenen düzelmiş çok şükür kalçası, kemikleşme oluşmuş dediler.. öyleyse başka bişeye neden gerek var
ya suçlama amaçlı değil demek istediğim ama adiyef ve paradoksu silelim diye konuşma geçmiş sanırım. sonrada siz değil demek istediğimiz denilmiş. ilk başta onları silmek amaçlı yazılmış bi yazı sonuçta. neden böyle bir izlenim oldu ki. adiyef pek paylaşımda bulunmuyor ama paradoks baya paylaşımda bulunuyor sahte hesep yada erkek olduğunu düşünmüyorum ben. ya birde biz kader ortağı gibi olduk burada hamile olduğumuzu öğrendiğimizden beri yazıyoruz güzel arkadaşlıklar güzel bilgilendirmeler oldu sonuçta belki isim vermek kendini yüzünü göstermek istemeden oradan yazışmak istiyor olabilirler. kötü niyetli birileri olduğunu düşünmüyorum ben o grupta.ne olmuş face te ?
27.06.2013 canımbebişinin doğum tarihi ne ??
bence yedirme canım ya mutlaka vardır katkı maddesi ara ara bir iklikaşık ver alışır yeni başlıyoruz ek gıodaya zamanla olacak zaten hemen yemz benim oğlumda devam sütü almadı ilk şimdi günde 30 cc alıyor ben işteyken.slm kızlar...ya benim kız hiç yoğurt yemek istemior ara verdim olmadı yine yemiyor acayipp midesini bulandııyor. sonra bi arkadaş babymix varmış sütaşın onu önerdi. aradım sadesini bulamadım elmalı zar zor buldum ama hiç içime sinmedi katkı maddesi vardır bide tatlıdır ona alışırsa normal yoğurdu hiç yemez.bilemiorumm napacam
yoğurdu kendin mi mayalıyorsun canım?slm kızlar...ya benim kız hiç yoğurt yemek istemior ara verdim olmadı yine yemiyor acayipp midesini bulandııyor. sonra bi arkadaş babymix varmış sütaşın onu önerdi. aradım sadesini bulamadım elmalı zar zor buldum ama hiç içime sinmedi katkı maddesi vardır bide tatlıdır ona alışırsa normal yoğurdu hiç yemez.bilemiorumm napacam
ya suçlama amaçlı değil demek istediğim ama adiyef ve paradoksu silelim diye konuşma geçmiş sanırım. sonrada siz değil demek istediğimiz denilmiş. ilk başta onları silmek amaçlı yazılmış bi yazı sonuçta. neden böyle bir izlenim oldu ki. adiyef pek paylaşımda bulunmuyor ama paradoks baya paylaşımda bulunuyor sahte hesep yada erkek olduğunu düşünmüyorum ben. ya birde biz kader ortağı gibi olduk burada hamile olduğumuzu öğrendiğimizden beri yazıyoruz güzel arkadaşlıklar güzel bilgilendirmeler oldu sonuçta belki isim vermek kendini yüzünü göstermek istemeden oradan yazışmak istiyor olabilirler. kötü niyetli birileri olduğunu düşünmüyorum ben o grupta.
ya suçlama amaçlı değil demek istediğim ama adiyef ve paradoksu silelim diye konuşma geçmiş sanırım. sonrada siz değil demek istediğimiz denilmiş. ilk başta onları silmek amaçlı yazılmış bi yazı sonuçta. neden böyle bir izlenim oldu ki. adiyef pek paylaşımda bulunmuyor ama paradoks baya paylaşımda bulunuyor sahte hesep yada erkek olduğunu düşünmüyorum ben. ya birde biz kader ortağı gibi olduk burada hamile olduğumuzu öğrendiğimizden beri yazıyoruz güzel arkadaşlıklar güzel bilgilendirmeler oldu sonuçta belki isim vermek kendini yüzünü göstermek istemeden oradan yazışmak istiyor olabilirler. kötü niyetli birileri olduğunu düşünmüyorum ben o grupta.
27.06.2013 canım
bence yedirme canım ya mutlaka vardır katkı maddesi ara ara bir iklikaşık ver alışır yeni başlıyoruz ek gıodaya zamanla olacak zaten hemen yemz benim oğlumda devam sütü almadı ilk şimdi günde 30 cc alıyor ben işteyken.
yoğurdu kendin mi mayalıyorsun canım?
maya olarak kullandığın yoğurt tatlı olursa yaptığın yoğurt da tatlı olur maya yoğurdunu değiştir istersen yoğurt ekşi geldiği için yemiyodur belki tatlı yap yoğurdunu, veya yoğurdun içine meyve karıştır bir süre, sonra içindeki meyve miktarını zamanla azaltarak tamamen kaldır öyle öyle alıştırmayı dene.. yoğurt önemli çünkü inşallah yer öyle ya da böyle bi şekilde yiyecek zamanla
ya ben o gruptakilerin biçoğunu tanıyorum paylaşımda bulunsun bulunmasın kimseyi silmezler canım sen yanlış anlamışsındır, eğer sahte hesap yakaladılarsa ondan silelim demişlerdir..
ve de hepsini çok özledim selamlarımı iletin
allah allah ya o zaman üye etmeden önce kimlik fotokopisi istesinler FACE için ! kızdım valla. neden silmek istiyorlarki ayrıca erkek olacağını hiç zannetmiyorum ne diye uğraşsınlar bizim bebek dertlerimizle ... ayıp etmişler bence...