benım kpgilde oğlan tarafı ustun olsun onlara gidilsin gelinsin bayramlar hep onlarla geçsin 2-3. gun kız tarafına gidilsin ister eşim cok calıstıgı ıcın benımde tatılım cok annemlerın yanına gonderır kp eşimi arar niye yalnız gönderıyorsun der ve ne zman memleketıme yalnız gıtsem oğlunu arar doldurmaya calısır,bizdede ben sarısın eşim kumral oğlum aynı ben sarısın mavı gözlu aynı annesi dediklerini duymadım ağızlarında
bizimkiler bişi yapmazlar arayıp sormazlarda biz ararsak torunlarını telden severler görüntülü konusabılırler ona bıle tenezzül etmiyorlar
bide anlamadıgım benim yanımda bişi konuşmazlar ne zman wcye gitsem suraya gidin buraya gidin sunu yapın diye oğullarına soylerler
benim eşim çok sükür düşkün değil yeri geldimi ıkaz eder ailesını kızar babasına,
ben eşim için üzülüyorum aslında o istiyokı hersey güzel olsun güzel anlasalım ama daha cok kopuluyo mesela hamıleyken bısı yaptı kp 1 yıl hıc gıtmedık konyaya azıcık anlamıs gıbı bulasmıyor pek ınsallhda ole devam eder konyanın adetlerı cok agır ama hıc kabul etmedım bastan ölede rahat devam ediyo zaten her ıkı tarafa uzagız sık sık gıtme ımkanımız yok ama annemler sürekli gelir
eşim diyo kı kızlarını evlendırsınler bakalım nasıl olacak bende merak edıyorum
Aynen benim yanimda da pek konuşulmaz eşim evde yokken telefon ederler yada ben ışte iken yanında ben varsam konusmazlar