2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

maşallah canım cok güzel anlaşıyorlarmıs bende ısterdım güzel anlaşmak ailelerin anlasmasını,insallh hiç bozulmaz düzeniniz hem böle olunca evlilikte daha huzurlu mutlu olur
benim ailemi cok kırdılar kız tarafsınız susup duracaksınız dedıler ıkı yıldır annelerimiz ılk defa telden görüştü mesela doğum oldu karsılasmadılar bıle bırı gıttı dığerı geldi

haklısın ya evliliğin huzurunu etkiliyor ailelerin durumu.kız tarafı niye susup oturacakmış anlamadım.merak ettim doğrusu kendi kızları var mı.kız tarafı olduklarında susup oturdular mı

haklısın ya evliliğin huzurunu etkiliyor ailelerin durumu.kız tarafı niye susup oturacakmış anlamadım.merak ettim doğrusu kendi kızları var mı.kız tarafı olduklarında susup oturdular mı

var henuz ünide okuyo evlendirirken nasıl olacak bilmiyorum eşimle merak ediyoruz ne yapacaklar
biz eşimle universite 1 den beri görüştüğümüz için birbirimize alıştık neye kızar neye sevınır birbirimizi tahmın edebiliyoruz ona göre davranıyoruz cok sukur yeni tanısıp evlenen biri olsaydık huzursuz olurduk
ama bastan soledim eşime nişanlyken konyada yasamak ıstıyorsan yoluna bensiz devam edeceksin dedim, yanlış anlama sende lütfen ben konyayı severim üniversyı orda okudum cok yakın arkadaslarım konyalı hep

bence de zahmetli iş. hadi kendi yemek saatimi geciktirebiliyorum ama bebişiminkini geciktiremem ki... offf offf sırtım ağrıyor artık. bugün evi temizledim 2 çeşit yemek yaptım şimdi pişiyor (geç kaldım) kıbrıs tatlısı yaptım (eşimin isteği üzerine) oğluşu yıkadık ve uyuttum belim kırıldı ( veee bir de dizim var "med ceziiirrr" :) duş alacaktım o da yarına kaldı artık...

glowworn canım Kıbrıs tatlısının tarifini keyfimbilir vermişti. aşağıya aynen alıntıladım.
ben 1 su b. ceviz ve 1 su b. hindistan cevizini yarımşar su b. olarak kullandım..
bir de keke 1 tatlı kaşığı tarçın ekledim çok yakıştı..

bütün işler bir güne sığmıyor
o sırt ağrısından bende de var bazen kesintisiz 2 saat ayakta kaldığım oluyor emzirirken oturuyorum

teşekkürler canım yarın galeta unu alayımda yapayım canım çekti

oğlusuma küçük bir elmenın yarısını küçükte bir havucu rendelyip suyunu sıktım verdım bayıla bayıla ıctı kuzucuk

narkosis köfte için bayat ekmek içi var ya sanırım onla yapmıştı nasıl oldu bilmiyorum tabi...
dün akşam gelen arkadaşım da şöyle dedi ekmekleri küp doğrayıp fırınlıyormuş rondodan geçirince galeta unu oluyormuş

Son düzenleme:

canım nısasta hangısı bugday değil mi

yok canım niye yanlış anlayayım.ben erzurumluyum aslında.sadece burda doğdum büyüdüm.annem de konyalı çerkes benim.babamla burda tanışıp evlenmişler.burda kalmışlar.ama tabi konyalıları çok iyi bilirim.dediğin gibi baya sorunlu olanlar var.tabi aileye göre değişen şeyler bunlar herkes bir değil.

Minik bir oğlum var ve aylardir gece gündüz uykum yok,hasta olmasın,hep iyi olsun diye üstüne titriyorum.yavrumla ilgili hayallerim var neler neler... Gulusune ölürum bebegimin... Ve birgün beni umursamayip senin kocan gibi karısının ailesine duskun olursa kahrolurum, rabbim esirgesin

benim kıızmda beni görünce gözünü benden ayıramıyo, ben varsam kimseye bakmıyo, herkes diyo ki sana hayran hayran bakıyo, babasıyla bırakıyorum eve geldiğimde babsı al şu kızını ağlayıp durdu diyo :) benlkeyken hiç öyle değil..

ben de konyadayım, konyadaki kayınvalide ve kayınpederlerin çoğunu gördükçe iyi ki konyalıyla evlenmemmişim diyorum.. çok tuhaflar..

kalça çıkkığı çok gıcık bişeymiş, her doktor ayrı bişey diyo, benim kızıma bi doktor bir yaşına kadar bişey takması laızm dedi, başka bi doktor bi kullandınız gçemiş bişeye gerek yok diyo, insanın içinde şüphe kalıyo, ne yapacağınız şaşırıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…