kızlar mama sandalyesi alan kullanan var mı hangi markayı önerirsiniz ben kızıma bakıyorumda kararsız kaldım gidip bakıp alma sansım olmadığı için internetten bakıyorum ama karar veremedim :26:
kızlar mama sandalyesi alan kullanan var mı hangi markayı önerirsiniz ben kızıma bakıyorumda kararsız kaldım gidip bakıp alma sansım olmadığı için internetten bakıyorum ama karar veremedim :26:
Allah iyi haberler almak nasip etsin inşallah.
Bende internetten yeni aldım o kadar çok araştırdım ki, insan gözle görmek istiyor ama bizim memlekette herşeyi bulmak zor. Gözümü karartıp Papetto marka 404 model mama sandalyesini aldım henüz gelmedi, hepsiburada dan aldım %51 indirimdeydi, umarım güzeldir önümüzdeki hafta gelecek, gelince bilgi verebilirim.
benim eşimde konyalı bende tam zıt aileler düşünce olarak. eşimin aileside senin dediğine benzer. ailesi çok gelenekselci oğlan tarafının önceliği olur üstün olur vs mantığında mesela. bende kv gidince hiç bir işe elimi sürmem anca sorfa toplama yada bulaşık makineye dizme oda eltim vs hep birlikte yaparız. mesela kp ve kv benim oğlumu eşime benzetir alakası yok aslında herkes bana benzetir bunu kabul etmem istemezler. oğluna şunu yapacaz bunu yapacaz derler akılları sıra espri ile karışık laf atarlar oğlumu benden ve ailemden çok onlarla olsun onları sevsin isterler. şunu yapacağım bunu yapacağım oğluma der benim oğlumdan için tabi maddi değil manevi hepsi. eşimde dedi ki annesi babası varken sana düşmez sen karışma dedi en son. eşim ailesine düşkün ama annesine he laf söyler hemde kıyamaz acayip annecidir. benide ezdrimez zaten ben biraz carcar bi tipim ezdirmem de. ama eşin anneci olması kötü bişey . bi arkadaşım vardı evlenecekseniz yatim haneden annesiz babasız biri ile evlenin bu kv kp derdi bitmmez derdi haklıymış kadın :)maşallah yavrucuğa cok tatlııı
bizdede durumlar sizin ki gibi eşim hiç sallamaz babasının yaptıklarını ama her fırstta yapmaya devam eder adam öle olunca mesafeli olmak en iyisi oluyo sinirde olunuyo:))
adiyef sen konyalıydın değil mi benim eşimde konyalı ama ailesi gelenekselci konyalı beklenti cok değer vermek yok eşim bile oraya gittiğimizde yemeğe temizliğe karışma bosver der gezmeye cıkrtır cok sükür onların kafadan değil,gelinler pek konusmazmıs kv-kp ne derse o olurmus eşim sert değildir bana sert olması için felan öğütler verir kı ben rahatım yanlış görürsem boyle yapamazsın derım bulaşmıyorlar artık bana ama en ufak şeyde oğuşşarını doldurmaya calısır ,bı bayrama gittik oğlumun ismini neden kp adı olmadı diye (kv-Kp ımden hiç duymadım) benim başımın eti yedi akrabaları eşim hepsine kızdı ama tuhaf.
senin kv-kp cok iyiymiş ben bütün konyayı böle sanıyordum :))
ay işte benim dediğimden canım bi de babyhope de var deseni şekli aynısı ama daha ucuz farkı ne acaba ben de ikisinden birini alcam eline ulaşınca nasıl olduğunnu yazar mısın canım
benim eşimde konyalı bende tam zıt aileler düşünce olarak. eşimin aileside senin dediğine benzer. ailesi çok gelenekselci oğlan tarafının önceliği olur üstün olur vs mantığında mesela. bende kv gidince hiç bir işe elimi sürmem anca sorfa toplama yada bulaşık makineye dizme oda eltim vs hep birlikte yaparız. mesela kp ve kv benim oğlumu eşime benzetir alakası yok aslında herkes bana benzetir bunu kabul etmem istemezler. oğluna şunu yapacaz bunu yapacaz derler akılları sıra espri ile karışık laf atarlar oğlumu benden ve ailemden çok onlarla olsun onları sevsin isterler. şunu yapacağım bunu yapacağım oğluma der benim oğlumdan için tabi maddi değil manevi hepsi. eşimde dedi ki annesi babası varken sana düşmez sen karışma dedi en son. eşim ailesine düşkün ama annesine he laf söyler hemde kıyamaz acayip annecidir. benide ezdrimez zaten ben biraz carcar bi tipim ezdirmem de. ama eşin anneci olması kötü bişey . bi arkadaşım vardı evlenecekseniz yatim haneden annesiz babasız biri ile evlenin bu kv kp derdi bitmmez derdi haklıymış kadın :)
galiba kraftta senin dediğin gibi birşey var canım
Kizlar mama sandalyesi icn daha erken degilmi
Kizlar bebekler ile ilgili degil ama bisey sormak istiyorum netten alisveris yapan arkadaslare evmanya stesinden hic biseyler aldinizmi guvenilir hi stemi hiken varmi yada dekoratif objeler bulabileceğim hi ev dekorasyon stesi Biliyormusunuz sehpa ustum evlendim evleneli bos duruyorda :))
Kizlar bebekler ile ilgili degil ama bisey sormak istiyorum netten alisveris yapan arkadaslare evmanya stesinden hic biseyler aldinizmi guvenilir hi stemi hiken varmi yada dekoratif objeler bulabileceğim hi ev dekorasyon stesi Biliyormusunuz sehpa ustum evlendim evleneli bos duruyorda :))
Evet bende gördüm babyhope u ama emin olamadım o markadan. Papettonun normal fiyatı 300 tl nin üzerindeymiş, orda indirimde görünce ve normalde o fiyataysa iyidir diye düşündüm :)) umarım yanılmamışımdır. Tabiki gelsin hemen paylaşırım.
Kizlar mama sandalyesi icn daha erken degilmi
her konyalı aynı değil tabi canım.benim ailemle eşimin ailesi de çok iyi anlaşırlar.sürekli görüşürler.kızım karamanda doğdu benim.kayınvaldemler de bakıcıya bırakmayız diye konyadaki evlerini bırakıp karamana taşındılar.orada bize yakın bir ev tuttlar.3 sene baktılar kzıma.okuldan çıkardım kızımı almaya uğrayınca sofrayı hazır bulurduk yerdik.yardım edeyim sofrayı toplayım desem sen işten geldin yorgunsun diye asla yaptırmazlardı.yemeden gidelim eve desek bir kaba yemek koyar verirdi kayınvaldem.nasıl rahat ettim analatamam.maşallah yavrucuğa cok tatlııı
bizdede durumlar sizin ki gibi eşim hiç sallamaz babasının yaptıklarını ama her fırstta yapmaya devam eder adam öle olunca mesafeli olmak en iyisi oluyo sinirde olunuyo:))
adiyef sen konyalıydın değil mi benim eşimde konyalı ama ailesi gelenekselci konyalı beklenti cok değer vermek yok eşim bile oraya gittiğimizde yemeğe temizliğe karışma bosver der gezmeye cıkrtır cok sükür onların kafadan değil,gelinler pek konusmazmıs kv-kp ne derse o olurmus eşim sert değildir bana sert olması için felan öğütler verir kı ben rahatım yanlış görürsem boyle yapamazsın derım bulaşmıyorlar artık bana ama en ufak şeyde oğuşşarını doldurmaya calısır ,bı bayrama gittik oğlumun ismini neden kp adı olmadı diye (kv-Kp ımden hiç duymadım) benim başımın eti yedi akrabaları eşim hepsine kızdı ama tuhaf.
senin kv-kp cok iyiymiş ben bütün konyayı böle sanıyordum :))
bieve bakabilirsin.güzel şeyler var.Kizlar bebekler ile ilgili degil ama bisey sormak istiyorum netten alisveris yapan arkadaslare evmanya stesinden hic biseyler aldinizmi guvenilir hi stemi hiken varmi yada dekoratif objeler bulabileceğim hi ev dekorasyon stesi Biliyormusunuz sehpa ustum evlendim evleneli bos duruyorda :))
yemek yaptım komşu patlıcan vermişti aralık ayında tarla patlıcanı şanslıyım sanırım
nevresimleri değiştireyim dedim bayağı olmuştu
oğlan da azcık uyudu üstelik kusup durdu
kızım da soğuk aldı burnuş tıkalı:2:
zor geldi ya harpten çıkmış gibiyim
yaşlandım mı ne oldu bilmiyorum...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?