2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar mama sandalyesi alan kullanan var mı hangi markayı önerirsiniz ben kızıma bakıyorumda kararsız kaldım gidip bakıp alma sansım olmadığı için internetten bakıyorum ama karar veremedim :26:

Bende internetten yeni aldım o kadar çok araştırdım ki, insan gözle görmek istiyor ama bizim memlekette herşeyi bulmak zor. Gözümü karartıp Papetto marka 404 model mama sandalyesini aldım henüz gelmedi, hepsiburada dan aldım %51 indirimdeydi, umarım güzeldir önümüzdeki hafta gelecek, gelince bilgi verebilirim.

kızlar mama sandalyesi alan kullanan var mı hangi markayı önerirsiniz ben kızıma bakıyorumda kararsız kaldım gidip bakıp alma sansım olmadığı için internetten bakıyorum ama karar veremedim :26:

bizim aldığımız mama sandalyesi bu :) önceden de demiştim bebek arabasını alırken bedavaya geldi :)) az önceki yanlış resimmiş düzelttim :))

Eklentiler

• $CHICCO-Polly-Cift-Kilifli-Mama-Sandalyesi__45033046_0.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

ay işte benim dediğimden canım bi de babyhope de var deseni şekli aynısı ama daha ucuz farkı ne acaba ben de ikisinden birini alcam eline ulaşınca nasıl olduğunnu yazar mısın canım

benim eşimde konyalı bende tam zıt aileler düşünce olarak. eşimin aileside senin dediğine benzer. ailesi çok gelenekselci oğlan tarafının önceliği olur üstün olur vs mantığında mesela. bende kv gidince hiç bir işe elimi sürmem anca sorfa toplama yada bulaşık makineye dizme oda eltim vs hep birlikte yaparız. mesela kp ve kv benim oğlumu eşime benzetir alakası yok aslında herkes bana benzetir bunu kabul etmem istemezler. oğluna şunu yapacaz bunu yapacaz derler akılları sıra espri ile karışık laf atarlar oğlumu benden ve ailemden çok onlarla olsun onları sevsin isterler. şunu yapacağım bunu yapacağım oğluma der benim oğlumdan için tabi maddi değil manevi hepsi. eşimde dedi ki annesi babası varken sana düşmez sen karışma dedi en son. eşim ailesine düşkün ama annesine he laf söyler hemde kıyamaz acayip annecidir. benide ezdrimez zaten ben biraz carcar bi tipim ezdirmem de. ama eşin anneci olması kötü bişey . bi arkadaşım vardı evlenecekseniz yatim haneden annesiz babasız biri ile evlenin bu kv kp derdi bitmmez derdi haklıymış kadın :)

ay işte benim dediğimden canım bi de babyhope de var deseni şekli aynısı ama daha ucuz farkı ne acaba ben de ikisinden birini alcam eline ulaşınca nasıl olduğunnu yazar mısın canım

Evet bende gördüm babyhope u ama emin olamadım o markadan. Papettonun normal fiyatı 300 tl nin üzerindeymiş, orda indirimde görünce ve normalde o fiyataysa iyidir diye düşündüm :)) umarım yanılmamışımdır. Tabiki gelsin hemen paylaşırım.

ya ben hem ama sandalyesi hemde salıncak tarzında olabilecek bişey istiyorum var mı öyle bişey kızlar ?

benım kpgilde oğlan tarafı ustun olsun onlara gidilsin gelinsin bayramlar hep onlarla geçsin 2-3. gun kız tarafına gidilsin ister eşim cok calıstıgı ıcın benımde tatılım cok annemlerın yanına gonderır kp eşimi arar niye yalnız gönderıyorsun der ve ne zman memleketıme yalnız gıtsem oğlunu arar doldurmaya calısır,bizdede ben sarısın eşim kumral oğlum aynı ben sarısın mavı gözlu aynı annesi dediklerini duymadım ağızlarında
bizimkiler bişi yapmazlar arayıp sormazlarda biz ararsak torunlarını telden severler görüntülü konusabılırler ona bıle tenezzül etmiyorlar
bide anlamadıgım benim yanımda bişi konuşmazlar ne zman wcye gitsem suraya gidin buraya gidin sunu yapın diye oğullarına soylerler
benim eşim çok sükür düşkün değil yeri geldimi ıkaz eder ailesını kızar babasına,
ben eşim için üzülüyorum aslında o istiyokı hersey güzel olsun güzel anlasalım ama daha cok kopuluyo mesela hamıleyken bısı yaptı kp 1 yıl hıc gıtmedık konyaya azıcık anlamıs gıbı bulasmıyor pek ınsallhda ole devam eder konyanın adetlerı cok agır ama hıc kabul etmedım bastan ölede rahat devam ediyo zaten her ıkı tarafa uzagız sık sık gıtme ımkanımız yok ama annemler sürekli gelir
eşim diyo kı kızlarını evlendırsınler bakalım nasıl olacak bende merak edıyorum

Son düzenleme:
Kizlar bebekler ile ilgili degil ama bisey sormak istiyorum netten alisveris yapan arkadaslare evmanya stesinden hic biseyler aldinizmi guvenilir hi stemi hiken varmi yada dekoratif objeler bulabileceğim hi ev dekorasyon stesi Biliyormusunuz sehpa ustum evlendim evleneli bos duruyorda :))

ben bakıyorum güzel şeyler var ama almadım hiçcanım

biev bakabilirsin mudo da olur

dün gündüz oğluşum 2 de, kızım da 2 buçukta uyudu
ya rüya gibiydi ben de uyudum
4 buçuk gibiydi

ilk önce kim uyandı dersiniz
hem ne uyanma çığlık çığlığa
o küçük vücuttan nasıl güçlü bir ses çıkar ya

rüya mı gördü gündüz gündüz, sancı mı bilmem kucaklayınca sakinleşti ama üçümüz de uyanmış olduk dinlendik ya yeter
akşama arkadaşlarım geldiler, açma ve kıbrıs tatlısı yapmıştım, onlardan önce tadan eşim 10 numara tatlı dedi..

bugün de aklıma geldi ya ek gıda dönemi yaklaşıyor:18: zevkli ama ek gıda ek iş demek çok tembel hissediyorum kendimi

ben de ikisinden birini alacaktım zaten papaetto alayım inşallah çok sağol canım

yemek yaptım komşu patlıcan vermişti aralık ayında tarla patlıcanı şanslıyım sanırım
nevresimleri değiştireyim dedim bayağı olmuştu
oğlan da azcık uyudu üstelik kusup durdu
kızım da soğuk aldı burnuş tıkalı:2:
zor geldi ya harpten çıkmış gibiyim
yaşlandım mı ne oldu bilmiyorum...:18:

Kizlar mama sandalyesi icn daha erken degilmi

ben 6 ay ounca denemek istiyorum hemen cnım çünkü benim bebeiş on dakkadan fazla bi yerde durmuyo on dk yerde on dk ana kucağında on dakka da olsa orda oyalanır belki :) camdan bakar dışarı

her konyalı aynı değil tabi canım.benim ailemle eşimin ailesi de çok iyi anlaşırlar.sürekli görüşürler.kızım karamanda doğdu benim.kayınvaldemler de bakıcıya bırakmayız diye konyadaki evlerini bırakıp karamana taşındılar.orada bize yakın bir ev tuttlar.3 sene baktılar kzıma.okuldan çıkardım kızımı almaya uğrayınca sofrayı hazır bulurduk yerdik.yardım edeyim sofrayı toplayım desem sen işten geldin yorgunsun diye asla yaptırmazlardı.yemeden gidelim eve desek bir kaba yemek koyar verirdi kayınvaldem.nasıl rahat ettim analatamam.
hafta sonu da siz gelin bize ben yemek hazırlayım derdim.olmaz bir haftasonunuz var bizimle mi geçireceksiniz karı koca planınız olur derlerdi.zaten nereye gitsek onlara bırakırdık.biz şimdi konyanın ilçesine tayin olduk,onlar da konyaya gitti geri.şimdi de işte birer hafta annemle bakıyorlar.kayınvaldeme anne zaten çocuğa bakıyorsun başka işle uğraşma derim,durmaz yemeği yapar mutfağı toplar.anlatamam ya gerçekten iyi insanlar
bieve bakabilirsin.güzel şeyler var.
kızlar ben de bugün annemi gönderdim.şimdi de oğlum uyudu biraz buraya takılayım dedim.nasılsınız bakalım

kıbrıs tatlısı tarıfını alabılır mıyım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…