ay bi de 3 ay önce biz eşimin memleketine izne gittik...gittim eşimle kayınvalidem bana sürpriz yaptı...kızıma mevlüt yapacakmış kayınvalide yemeği söylemiş.gününü almış bana sürpriz zaten genelde onların bizi de ilgilendiren yapılacak işleri en son ben duyarım ve hep evet demek zorunda kaldım bu güne kadar...ama bu sefer çok sinirlendim...saygısızlık etmeden kayınvalideyle konuştum..niye herşeyden en son ben haberdar oluyorum...kızımın mevlüdünü de mi en son öğrenen ben olacaktım...benim de kendime göre alınacak kıyafetim bebeğimin kıyafeti varmıştır belki diye.neymiş sürprizmiş....ben bebeğin annesi herşeyden bihaber..mevlüt parası da bizden çıktı bu arada..sözde o yapcaktı...o yönden gerçekten sürpriz oldu
ayy son olaya çok güldüm canım ama sinirden güldüm vallahi.. mevlüt diye sürpriz yaptı parasını da sizden mi aldı pes yaa...
herkes ne dertli kayınvalideden.. benim de en çok korktuğum bekarken evleneceğim kişnin ailesine bağımlı olmasıydı.. eşimle ilk tanıştık ben bunu sordum annene çok bağımlı mısın ne sıklıkla ararsınız birbirinizi, evde annenin dediği mi olur babanın dediği mi senin dediğin mi, kararlarına karışır mı vs çok detaylı konuştuk herşeyi, ve ben eşimden söz aldım evlenince bunlar değişmeyecek dürüst olacaksın dedim şimdi ne konuştuysan sonra da o.. rabbime şükürler olsun öyle de oldu.. çok şükür eşim bana hiç yamuk yapmadı hiçbir konuda.. ve ailesiyle de haftada bir felan konuşur, hatta kendi ailesinden çok bnm ailemle görüşüyoruz yani çok şükürr inşallah böyle devam eder...
para konusu da eşimin ailesinin durumu iyi zaten mal varlıkları iyi derecede yani, ama ben kendi maaşımdan kendi aileme gönderiyorum ona da karışmaz hiç.. anneme kontör yolluyordum her ay, ücretsiz izne çıkınca eşim kontörü ben yollarım her ay dedi sağolsun ne kadar şükretsem az gerçekten çok şükür rabbime onun gibi vicdanlı bir insanı nasip etti bana