kızlar bebişlerinizin "şeytan tırnağı" çıkıyor mu ? benim oğlanda çıkmaya başladı... tırnak kenarındaki küçük çıkıntılardan bahsediyorum...
bu sabah ilk yarım saate yatırdım çamaşır mak çalışıyor diye kapısını çektim odanın mutfağı toparlıyordum. saate bakmamıştım zaman doldumu diye. bir bağırtı geldi oğlum ben uyandım neredesiin diye bağırıyormuş :) yüzü bana değil diğer tarafa dönüktü . geldim yanına döndü benim tarafa, beni karşısında görünce irkiliverdi koptum gülmekten :)))
ayy çok komik yaaa büyümüş de korkarmış görünce büyük insan gibi
şeytan tırnağı yok bnmkinde..ama emdiği sütlerle paso tırnak uzatıp sümük üretiyor o kesin
:))) benimkinin de tırnakları çok hızlı uzuyor özellikle yüzük parmaklarındakiler...
şimdi oyun halısında kuzucuğum neredeyse 360 derece dönecek :)) başın olduğu yerde ayaklar var şimdi :))) oh beee rahatladım biraz kucaktan kurtulduk biraz :)))
sümük meselesine gelince de maşallah yetişkin gibi sümük çıkartıyorum burnundan her gün.. şükür tıkanık değil ama topluyor işe tozu kiri :))
Güzel annelere ve onlarin tatlı bebişlerine Günaydın :)
Ayyyy ne kadar da sizleri özlemişim ve hala topik açık olduğundan dolayı çok mutlu oldum.
Eee nasılsınız bakalım? Bebisleriniz büyüdü de yürüdü mü :)))
Bizimkisi yeni yeni dönmeye başladı, dişleri de çıkmak üzere...
Bu arada SIRNASIK senin de memleket Özbekistan sanırım :)
Güzel annelere ve onlarin tatlı bebişlerine Günaydın :)
Ayyyy ne kadar da sizleri özlemişim ve hala topik açık olduğundan dolayı çok mutlu oldum.
Eee nasılsınız bakalım? Bebisleriniz büyüdü de yürüdü mü :)))
Bizimkisi yeni yeni dönmeye başladı, dişleri de çıkmak üzere...
Bu arada SIRNASIK senin de memleket Özbekistan sanırım :)
ya valla bana misafir geldiği zaman eşli geldilerse eşime verip öyle servis yapıyorum, sadece bayanlar geldiyse güvendiğim birisi varsa ona veriyorum bebişi servis yapıyorum güvendiğim birisi yoksa birinden rica ediom servisi yaparmısın diye
bazen çocuklu bayanlar geliyor çocukları yaramaz oğluma zarar verecek hareketler yapıyolar bıngıldağına felan dokunuyolar ya da daha küçük olup laftan anlamayanlar ellerindeki oyuncakları fırlatıyor ben de öyle olunca kimseye vermyorum sonuçta kimse yavrumu benim kadar koruyamaz..
sanırım kaşınıyor devamlı yumruk yaparak sürtüyor dişine doktora sormadım ama bu ay gidersek sorarımseni özlüyodur belki ya.. benmki de bazen sırf keyfi olarak emmek istiyor aç olduğundan değil..
normalde kaç saatte bir emziriyodun?
bi de diş çıkarcağı zaman daha çok emmek isterlermiş
amaaaan boşver gelmesinler ne acelesi varr
benimkide ısırıyor bende çok çektim yaradan uzun zamandır acımıyordu dün yine sürdüm lansinoh çok acıdı resmen ısırıp sündürüyor emmiyor anlıyorsun zaten ısırıdğınıdişleri çıkmak üzere derken kabardı mı?
ben de dün haziran annelerinin konusunu okudum da diş çıkaranlar memeyi ısırıyolarmış yeniden yara olmuş ondan dert yanıyolardı..
gözüm korktu valla yaa ben bi de çok çektim göğüs yarasından ya yine aynı olursa
ben önceden tek pijama üzerine pantolon giydiriyorum ama artık kar buz birde doğuda olduğumuz için kar çok şiddetli oluyor o yüzden kilotlu çorap üzerine pijama üzerien pantolon giydiriyorum bişey olmaz çok küçük değil çorap. zaten bezde varya bence çok etilemez canım. sonuçta zıbınları biraz küçülüncede sıkar aşağıdan ben hemen atıyorum küçülen zıbını küçülenler kolisine. birde 3-6 almıyorum artık 6-12 alıyorum varsın biraz büyük olsun. birde ben kilotlu çorap bi tane 0 ay iki tanede 1 yaş aldım 0 ay bile sünüyor ya oluyor ama artık 1 yaşı giydiririm bu ara çıkarsak hiç çıkmadık 1 aydır çok soğuk havalarya bu arada erkek anneleri birşey daha sorayım,
oğullarınızı dışarı çıkartırken pantolon altına ne giydiriyorsunuz ? ben külotlu çorap almıştım ama beğenmedim çok sıkı bence... ne yapmalıyım ki ??
polisler durdurdu.eşim hiçbirşey demeden cezayı kestirdi.bu huyu deli ediyor beni.asla söylemez,desene arabada bebek var,birşeyler söyle işte.öndeki araba 90la durdurulmuş,o adam bile birşeyler söylüyor itiraz ediyor bizmkinde ses yok.ayy kötü olmuş yaa, insan olsa halden anlar belki hasta çocuğumuz var felan derdiniz ama mobese ye yakalandınız sanırım
misafirler için kolay gelsin halledersin senn annen yanında olduktan sonraa..
ben de annemi özledimm dün akşam annemlerle line diye bi program var ya ondan görüntülü konuştuk süper bişeymiş ya bayıldımreklamlarına ne kadar uyuz olsam da
cennetlik tarif için teşk denicem
iyiki bari anlayışlı bir arkadaşın varmış.bazı bebekler kalabalığı görünce başlıyor ağlamaya.benimki de mesela çok seviyor millete sırayla bakıp duruyor şaşkın şaşkın.ben alından ölçüyorum canım ne kadar doğru tartışılır tabi ama sadece aşı zamanı ölçüyorum bazende öperken sıcak vs hissedersem devamlı ölçen biri değilim
ne güzel ya hiç uyumuyor benim oğlum
8 de iş başı yapıyorum 11 de eve gidiyorum canı m emziriyorum 1 de iş başı öğleden sonrada 3 de çıkıyorum toplam üç saat ilk 6 ay 3 ikinci 6 ayda 1,5 saat o zaman zor olacak
sağolsunlar banada geldiler bebek görmeye annem de yoktu bi arkadaşım geldi o gün temizlikçide gelmedi rezil oldum hazırlık yaparken. eşimle temizlik ikram yaptık arakadaşımda servis vs yaptı gelene oğluma baktı misafir yanında benim oğlum misafirden nefret ediyor ya çocuk ağlama krizine giriyor resmen saçını başını yoluyor. arkadaşım odasında oynattı sağolsun ogün
gece sürekli emmesi çok zor olur ya.işte bazı bebekler emmeye çok düşkün oluyor.emzik almıyor mu.senin bebeğin tek çaresi emzik sanırım.kızlar günaydın
işe geldim yeni fırsat buldum yazmak için. ya benim oğlum uyumuyor kızlar gece 10-11 de ya emerek yada ayakta sallayarak uyuyor anneme sallama diyorum ama çocuk çok ağlayınca kızım ağlamasından daha iyi deyip sallayarak uyututor. onuda geçtim annem sen işteyken toplasan 1 saat anca uyuyor diyor. işe başlamadan öncede gün içinde anca 1 saat uyuyor çocuk ya. sabah 7 de kalkıyor gecede 10-11 de zorla uyuyor 11 de yatınca 3 e kadar 2 satte bir uyanarak uyuyor 3 ten sonrada devamlı emmek istiyor. sütümde var çok şükür doymuyor desem 3 ten sonra onun odasında birlikte yatıyoruz devamlı emiyor. ne yapsam bilemedim yardım lütfen
bir yardım eden olmazsa bebekle misafir ağırlamak çok zor olur.biraz daha beklesinler.günaydınnn. ben de 1.5 sene önce taşındım ve hala hayırlamaya gelemediler :)) gerçi geçen sene okul yüzünden evde durduğumuz yoktu... haftasonu bile okuldaydık... şimdi de sözde bebek hayırlamaya gelecekler... aman umursamıyorum tek başımayım yetiştirme gerginliğine girmek istemiyorum zaten oğlan gündüzler adam gibi uyumuyor nasıl yapıcam ki ... :))
çıkmadı bzizmkinin hiç.korkmasına çok güldüm yakızlar bebişlerinizin "şeytan tırnağı" çıkıyor mu ? benim oğlanda çıkmaya başladı... tırnak kenarındaki küçük çıkıntılardan bahsediyorum...
bu sabah ilk yarım saate yatırdım çamaşır mak çalışıyor diye kapısını çektim odanın mutfağı toparlıyordum. saate bakmamıştım zaman doldumu diye. bir bağırtı geldi oğlum ben uyandım neredesiin diye bağırıyormuş :) yüzü bana değil diğer tarafa dönüktü . geldim yanına döndü benim tarafa, beni karşısında görünce irkiliverdi koptum gülmekten :)))
ya bu arada erkek anneleri birşey daha sorayım,
oğullarınızı dışarı çıkartırken pantolon altına ne giydiriyorsunuz ? ben külotlu çorap almıştım ama beğenmedim çok sıkı bence... ne yapmalıyım ki ??
kızlar günaydın
işe geldim yeni fırsat buldum yazmak için. ya benim oğlum uyumuyor kızlar gece 10-11 de ya emerek yada ayakta sallayarak uyuyor anneme sallama diyorum ama çocuk çok ağlayınca kızım ağlamasından daha iyi deyip sallayarak uyututor. onuda geçtim annem sen işteyken toplasan 1 saat anca uyuyor diyor. işe başlamadan öncede gün içinde anca 1 saat uyuyor çocuk ya. sabah 7 de kalkıyor gecede 10-11 de zorla uyuyor 11 de yatınca 3 e kadar 2 satte bir uyanarak uyuyor 3 ten sonrada devamlı emmek istiyor. sütümde var çok şükür doymuyor desem 3 ten sonra onun odasında birlikte yatıyoruz devamlı emiyor. ne yapsam bilemedim yardım lütfen
dişleri çıkmak üzere derken kabardı mı?
ben de dün haziran annelerinin konusunu okudum da diş çıkaranlar memeyi ısırıyolarmış yeniden yara olmuş ondan dert yanıyolardı..
gözüm korktu valla yaa ben bi de çok çektim göğüs yarasından ya yine aynı olursa
ya bu arada erkek anneleri birşey daha sorayım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?