2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

çok geçmiş olsun..

dün 2 saat çocuklara baktı eşim (ben gelince de hemen çıktı) her yer oyuncak...
ben böyle mi çocuk bakıyorum dedim, eve geldiğinde salata dahil masa hazır olur..
ama haklısın yine de şükür..

eşinle işlerin yolunda olması çok güzel..

uzaktan temassız ölçen bir ateş ölçer var yetiyor bize.. şükür ki çok ateşlenen bebelerim yok.. maşallah..

kızlar benim oğlan çok gaz sancısı çekip çok ağlıyordu
hala da gazlı bir bebek ama sonunda şükürler olsun, 5. ay biraz değişti, artık çok çok ağlamıyor maşallah..
oyuncak tutup oyalanabiliyor, kendi kendine zaman geçirebiliyor, ablasıyla oyunlar yapabiliyor
yine geç yatıyor, değişik zamanlarda uyanıyor, bazen çok uyuyor(cmt. günü 12 de uyandı 2 saat sonra uyudu akşam 6 da uyandı tabi gece geç yattı ama 5. aydan sonra bunu bile gördük)
bazen az uyuyor, kafasına göre takılıyor ama ağlamasının azalması ve büyümesi çok güzel

evet popodan ölçüyorum ben dereceyle...

yarım saat sonra oğluma kavuşuyorum süt izni sayesinde 3 te çıkıyorum :)

canım sen nasıl kullanıyorsun süt iznini

bende brownın kulaktan ölçeri var çok memnunum koltuk altıiçin olanlardanda var elimde ama popodan ölçüm en doğrusu ama popoyla ilgili hersey irite ediyo beni

masallh annesi

merhaba
Ben temmuz annesi olmam gerekirken haziran annesi oldum ama yine de buraya yazmak istedim. Geçen gün genital bölgede polip olduğunu fark ettim. Daha doğrusu doktorum polip olduğunu söyledi. Peki ben neden bu kadar geç fark ettim? Hiç kanama olmadı ya da ağrı sancı. Ayrıca eşimle de cinsel ilişki gibi bi durum olmadı. Bu yüzden geç fak ettim belkide çok önce çıktı ama ben daha yeni fark ettim. Doktor kısa bir operasyonla yakarak alırız dedi ama ben cesaret edemedim. Bir başka doktora daha gitmek istiyorum. Önemli bir şey değil dedi ama başka doktora daha soracağım. Bu tür sorun yaşayan oldu mu?

Ben 3 aylık hamileyken kanamam oldu,düşük tehlikesi sandı doktor ve hap içtim... bigün wc de elime geldi çok korktum bebeğime bişi oluyo diye... doktora gittiğimizde muayene ettiğinde polip olduğunu söyledi 5 dk da aldı bitti ama ben çok kasıldım,kızıma bişey olucak diye korktum... neyseki geçti bitti....

ya seninkine maşallah diyeyim de.bizimkide tam tersi oldu oyun halısında oynayan kendi kedine oyalanan kız tozuttu iyice cız cız cızırdıyor.kucağıma alayım diye gözümün içine bakıyor.uyku öldürene kadar uyumuyorda.halbuki çok akıllıydı rahatada alıştım şimdi bu halleri hiç çelilmiyor.diş ağrısımı, sütüm azaldı açmı kalıyor vs vs vs vs:26:

dönemseldir belki canım veya diş, bizimki 4. ay yoldan çıkmıştı şimdi iyi,
geçtin mi bilmiyorum ek gıdaya geçerken de adapte sorunu yaşıyorlar,
uyku sorunları gece uyanmaları oluyor sonra o da düzeliyor...
gerçi başka sorunlar yine çıkıyor ama şimdiden canın sıkılmasın..

canım velev ki hemen oldu emziremedim diye üzülürsün bence 1 yaşını doldursun.. vücudun da toparlansın..

eşimi fena alıştırdım hergün çayın yanına tatlı yapa yapa...
2 gündür tatlı yok yorgunluktan yapamadım beni alıştırdın şimdi de yapmıyon bugün hangi tatlıyı yapcan diyo

bir arkadaş tarif vermişti tatlı krizi olursa yapıyorum ben..
unlu irmik helvası;
yarım su b. un yarım su b. irmik tereyağda renk alıncaya kadar kavruluyor.
üzerine 1 bardak şeker 1bardak su karışımı dökülüyor, suyu çekiyor.
ılıyınca mercimek köftesi gibi şekillendiriyorsun.
miktar olarak az oluyor, kısa sürede oluyor..
ben un helvası sevmem, irmik helvası uzun sürüyor ama bu tarifi tuttum
arkadaş oğluna sağlıklı atıştırmalık olarak veriyormuş ev yapımı nihayetinde..

bir de dönüşte ceza aldık zaten sinir oldum.en kötüsü de hız sınırı 78miş.tam 78le aldık cezayı.
ben hazır mamaları hiç vermedim kızıma.oğluma da vermeyi düşünmüyorum.mesela kızıma yulaf unundan yapardım ben.pekmezle de tatlandırırdım.şimdilik elmayla falanda tatlandırabilirsin.mesela 1 yaşındayken muhallebiyi sütle yaparken de kayısı kurusuyla tatlandırırdım.kuruyu kaynatıp cam rendeyle iyice ezerek süte koyardım.bence evde yap.hazır mamaları yedirme derim ben.

çok geçmiş olsun canımdediğin gibi başka bir doktora da git yine de.

günaydın herkese.benim de yarın misafir gelecek.apartmana taşınalı 1.5 sene oldu da komşular hoşgeldine hem de bebeği görmeye geleceklermiş.annem de bizde.artık bugün ikramları hazırlarız.cuma temizlikçi gelmişti yapmıştı temizlik ama benim ev hemen kirleniyor dağılıyor malesef.yine de çok iş yok tabi onu da yaparız.neyseki annem var da rahatım biraz

ayy kötü olmuş yaa, insan olsa halden anlar belki hasta çocuğumuz var felan derdiniz ama mobese ye yakalandınız sanırım
misafirler için kolay gelsin halledersin senn annen yanında olduktan sonraa..
ben de annemi özledimm dün akşam annemlerle line diye bi program var ya ondan görüntülü konuştuk süper bişeymiş ya bayıldım reklamlarına ne kadar uyuz olsam da

cennetlik tarif için teşk denicem

Son düzenleme:
ben alından ölçüyorum canım ne kadar doğru tartışılır tabi ama sadece aşı zamanı ölçüyorum bazende öperken sıcak vs hissedersem devamlı ölçen biri değilim

ne güzel ya hiç uyumuyor benim oğlum

8 de iş başı yapıyorum 11 de eve gidiyorum canı m emziriyorum 1 de iş başı öğleden sonrada 3 de çıkıyorum toplam üç saat ilk 6 ay 3 ikinci 6 ayda 1,5 saat o zaman zor olacak

sağolsunlar banada geldiler bebek görmeye annem de yoktu bi arkadaşım geldi o gün temizlikçide gelmedi rezil oldum hazırlık yaparken. eşimle temizlik ikram yaptık arakadaşımda servis vs yaptı gelene oğluma baktı misafir yanında benim oğlum misafirden nefret ediyor ya çocuk ağlama krizine giriyor resmen saçını başını yoluyor. arkadaşım odasında oynattı sağolsun ogün

kızlar günaydın
işe geldim yeni fırsat buldum yazmak için. ya benim oğlum uyumuyor kızlar gece 10-11 de ya emerek yada ayakta sallayarak uyuyor anneme sallama diyorum ama çocuk çok ağlayınca kızım ağlamasından daha iyi deyip sallayarak uyututor. onuda geçtim annem sen işteyken toplasan 1 saat anca uyuyor diyor. işe başlamadan öncede gün içinde anca 1 saat uyuyor çocuk ya. sabah 7 de kalkıyor gecede 10-11 de zorla uyuyor 11 de yatınca 3 e kadar 2 satte bir uyanarak uyuyor 3 ten sonrada devamlı emmek istiyor. sütümde var çok şükür doymuyor desem 3 ten sonra onun odasında birlikte yatıyoruz devamlı emiyor. ne yapsam bilemedim yardım lütfen

günaydınnn. ben de 1.5 sene önce taşındım ve hala hayırlamaya gelemediler :)) gerçi geçen sene okul yüzünden evde durduğumuz yoktu... haftasonu bile okuldaydık... şimdi de sözde bebek hayırlamaya gelecekler... aman umursamıyorum tek başımayım yetiştirme gerginliğine girmek istemiyorum zaten oğlan gündüzler adam gibi uyumuyor nasıl yapıcam ki ... :))

ya valla bana misafir geldiği zaman eşli geldilerse eşime verip öyle servis yapıyorum, sadece bayanlar geldiyse güvendiğim birisi varsa ona veriyorum bebişi servis yapıyorum güvendiğim birisi yoksa birinden rica ediom servisi yaparmısın diye

bazen çocuklu bayanlar geliyor çocukları yaramaz oğluma zarar verecek hareketler yapıyolar bıngıldağına felan dokunuyolar ya da daha küçük olup laftan anlamayanlar ellerindeki oyuncakları fırlatıyor ben de öyle olunca kimseye vermyorum sonuçta kimse yavrumu benim kadar koruyamaz..

kızlar bebişlerinizin "şeytan tırnağı" çıkıyor mu ? benim oğlanda çıkmaya başladı... tırnak kenarındaki küçük çıkıntılardan bahsediyorum...

bu sabah ilk yarım saate yatırdım çamaşır mak çalışıyor diye kapısını çektim odanın mutfağı toparlıyordum. saate bakmamıştım zaman doldumu diye. bir bağırtı geldi oğlum ben uyandım neredesiin diye bağırıyormuş :) yüzü bana değil diğer tarafa dönüktü . geldim yanına döndü benim tarafa, beni karşısında görünce irkiliverdi koptum gülmekten :)))

seni özlüyodur belki ya.. benmki de bazen sırf keyfi olarak emmek istiyor aç olduğundan değil..
normalde kaç saatte bir emziriyodun?
bi de diş çıkarcağı zaman daha çok emmek isterlermiş

amaaaan boşver gelmesinler ne acelesi varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…