Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım. ya bu diş için jel varmış krem bebişlerin dişine sürmek için kullanan var mı
günaydın ben k gıd olarak elma suyu verdim bi gün ertesi günde elma püresi verdim sonra nedense bıraktım bi kaç hafta daha geçsin dedim.benimde merak ettiğim meyve püreleri yada pirinç unuyla yapıan mamayı verdiğimizde mesela 3 saatte bi mama veriyosak o zaman mama yerinemi geçicek acaba yada mama saatleri nasıl olcakki
günaydın ben k gıd olarak elma suyu verdim bi gün ertesi günde elma püresi verdim sonra nedense bıraktım bi kaç hafta daha geçsin dedim.benimde merak ettiğim meyve püreleri yada pirinç unuyla yapıan mamayı verdiğimizde mesela 3 saatte bi mama veriyosak o zaman mama yerinemi geçicek acaba yada mama saatleri nasıl olcakki
ben genelde ara öğün şeklinde veriyorum üç saat beklemiyorum zaten azar azar verdiğimiz için tok tutmaz ama yavaş yavaş artırmamız lazım ve çeşitlendirmemiz lazım bende farklı neler verebilirim diye araştırıyorum buradada paylaşım olursa daha detaylı öğreniriz
Canim ek gida olarak ilj basta elma armut muz puresi yada suyu.yogurt.ilk kabak puresi pesine kabak havuc peşine kabak havuc patates daha sonra kabak havuc patates maydanoz ispanak vs sebzeleri ekleyerek az suda haslayip icine bi tatli kasigi zeytinyag damlatip blendrdan yada suzgecten eleyip verebilirsin hatta az bi tatli oksun istersen icine irmikte atabilirsiniz. Benim dr ole solemisti bana bende baslayalui iki hafta oldu hergün bi ogun olarak veriyorum bakalım sindilik azar azarda olsa yiyoruz
canım muz 1 yaşına kadar zararlı beyin gelişimi için.muz vermeCanim ek gida olarak ilj basta elma armut muz puresi yada suyu.yogurt.ilk kabak puresi pesine kabak havuc peşine kabak havuc patates daha sonra kabak havuc patates maydanoz ispanak vs sebzeleri ekleyerek az suda haslayip icine bi tatli kasigi zeytinyag damlatip blendrdan yada suzgecten eleyip verebilirsin hatta az bi tatli oksun istersen icine irmikte atabilirsiniz. Benim dr ole solemisti bana bende baslayalui iki hafta oldu hergün bi ogun olarak veriyorum bakalım sindilik azar azarda olsa yiyoruz
Adiyeff konyada hangi doktora goturuyosunuz diye soruyodunuz galiba. Biz buyuksehir hastanesinde ahmet kinik a goturuyoruz. Memnunuz cok sukur. Daha once baskent hastanesine gidiyoduk. Kalca cikigi vardi kizimda. Dogru yonlendiremediler bizi. Vakit kaybi oldu. Sonrasinda bir bucuk ay pavlik bandaji kullandik. Siz hangisine gidiyosunuz
günaydın canım benim oğlan bütün gün çığlık çığlığaydı... deli oldum babası da hemen bunalıyor zaten :) yemek yapıyordum bırak da bebeği al durmuyor artık dedi dün akşam:)) dün odalar çok soğuktu gerçi bugün de soğuk kalorifer de cayır cayır yanıyor oysaki... gazlanmıştı dün yani. bir de maşallah bir oburduki sorma emzirdim durdum :))
burada kar yağdı dün akşamdan beri. ve çok kötü rüzgar var. kar fırtınası gibi.. okullar tatil edildi. ooooh baba bir gün boyunca evdeee :)))
ah canım ya çok hassasım o konuda devamlı okurum zaten ben de eşim de.. rüya felan mı görüyor bilmiyorum ki..
geçmiş olsun yaa soğukta hemen gazlanmış mı kıyamam.. benmkinin de bi yeri mi ağrıyor ki.. dün çok huysuzdu ama bugüne güzel uyandık bakalım inş böyle güzel gider.. burda da az bişey yağdı üzerine de tipi gibi bişey oldu don oldu yollar ama okullar tatil olmadı ne yazıkki
bizde de durum tam tersi ben çok sabırsız ve tahammülsüz bi insanım eşim de bi o kadar sabırlıdır.. ben bunaldığım zaman eşime derim durmuyor al diye
günaydın kızlar nasılsınız bakalım. ya bu diş için jel varmış krem bebişlerin dişine sürmek için kullanan var mı
ya kızlar bugün bir çığlık çığlığa uyanışı vardı oğlumun içim acıdı
neden böyle ağlayarak uyanıyor anlamıyorum
çok da huysuzdu devamlı kucak ve ilgi istedi ben de terslik ya işte çok tahammülsüz bi günümdeydim içimden sabır dileye dileye geçirdim bugünü neyseki oğluma kızmadım
annelik çok zormuş gerçekten
rüya görüyor olabilir veya sancı giriyordur karnına falan..
dentinoks aldım ben, am çok bir faydası olacağını sanmıyorum..
narkosis hazır berelerden düşün istersen...
ben de dün oğluşa ablasının pijamalarından birini giydirdim her şeyi kirlenmişti bugün yıkanıyor..
eşime dedim kimlik karmaşası yaşamasın o da aman ilerde giydireyim deme diyor,
bir kuaför var burda efemine giyiniyor maazallah diyor...
canım muz 1 yaşına kadar zararlı beyin gelişimi için.muz verme
biz de mevlana hastanesinin barış caddesinde şubesi var ya orada ali musevitoğlu var oraya götürüyoruz.kolay kolay ilaç vermiyor hoşuma gitti aslında ama işte fazla da açıklama yapmıyor.medline da doğum yaptım orda musa bey var aşırı ukala sinir etti beni.zaten daha önce de kötü bir anım var onla.size de çok geçmiş olsun.iyi değilmi şimdi bebeğin?
Eki Görüntüle 892033
kızlar bu bere erkek bebeğe olmaz mı ? eşim bu kız işi dedi ( nasıl koruyacağım o zaman bebişimi soğuktan ??
ben bole bişi sipariş verdim oğluma açık renk ama belki fikir olur sizin için
sayfa cıkmıyo baykus modelli bereler var ya ondan sıparıs verdim canım atkısıda oluyo
çok sevindim iyi olduğuna.bebeklerimizin sağlığı herşeyden önemli.Tesekkur ederim. İyi cok sukur simdi. Bandajini cikardik simdilik iyi cok sukur