geçmiş olsun.ayaklarını bacaklarını öp ben öyle yapmıştım en azından biraz rahatlıyorsun.
kardeşim öyle doğmuş benim.bebekken ameliyat olmuş.sizinki gerekmemiş de sanırım.kardeşimin bacağı şuan normal.çok geçmiş olsun canım atlatmışsınız neyseki.ikinciye cesaret etmene bravo.hem de ikizi göze alabiliyorsun.yalnız bebeğin anne sütü alıyorsa 2 yaşına kadar emebilseydi canım.ben çabuk hamile kalındığında en çok ona acıyorum.
çocuğun arabada durmaması var ya mahveder insanı.bizimki de daha başlamadı.
bahsettiğin kazaya da çok kötü oldum.hayatta hiçbirşeyin de garantisi yok ki.ben hep aklımda bulundururum.her an harşey başımıza gelebilir.
kızlar bizim de hafta sonumuz çok yorucu geçti.hafta sonu konyaya gitmeyelim evimizde dinlenelim demiştim eşime.cumartesi sabah bir kalktık kızım ateşler içinde.kıpkırmızı olmuş heryeri.ölçtük 40 çıktı.ben hemen ıslak bezle eklemlerine kompres yapmaya başladım ama eşim hazırlanmaya başladı doktora gidelim diye.yine konyaya yola çıktık.doktora yetiştik.bademcikleri iltihaplanmış.sonra annemlerde kaldık.gece bebeğim de uyumadı.o da yollarda gazlandı sanırım hava çok soğuktu.dün kayınvaldemlere uğrayıp eve döndük.annem de bizimle geldi.
çok geçmiş olsun..
kızlarherkese günaydın ,hafta sonu hasta olunca eşim baktı oğlumuza cocugun halını görmenız lazım boynunun altı elleri toz toplamıs sıyah sıyah poposu pişik olmus baba bakınca ancak bu kadar oluyo diyo ıslak mendille sılmek hiç silmek gelmemiş aklına yuzunu ellerini ama bunada sükür
dün 2 saat çocuklara baktı eşim (ben gelince de hemen çıktı) her yer oyuncak...
ben böyle mi çocuk bakıyorum dedim, eve geldiğinde salata dahil masa hazır olur..
ama haklısın yine de şükür..
araba problemi bizde de var. oğluşum uzun yolu çok seviyor. ben doğuma kadar kendim sürdüm arabamı bu arada:) doğuma da ben kullanarak gittim :)) neyse konumuza döneyim: antepe giderken uzun yol olduğu için hemen uyumaya başlıyor ama sonra şehir içi trafikte dur kalk yaptığımız için ilk duruşumuzda hemen uyanıyor başlıyor vızırdamaya...sonradan anladım ki oğluşumun dur kalklardan midesi bulanıyor hatta birkaç kere kustu da...
dün sabah çok güzel uyandı :) oyun halısına koydum ilk defa bu kadar keyifle ve uzun oynadı halıda:)) babası da bayıldı :) sonra antepe gittik avm de gezdik :) güzeldi akşam 9 da eve geldik. tabi oğluşun uykusu şaştı o ayrı mesele :)) duş aldıracaktım bugün akşama kaldı artık...eşim de bana bi iltifatlar yağdırdı avm de havalara uçtum resmen :))
eşinle işlerin yolunda olması çok güzel..
kıslaaaar bişi sorucam bebiklerinizin ateşlerini nerden ölçüosunuz ben koltuk altından ölçüodum.
bugün tv de yeni doğanlar popodan ölçülmeli en doğru sonucu verir dediler siz nasıl yapıosunuz ???????????
uzaktan temassız ölçen bir ateş ölçer var yetiyor bize.. şükür ki çok ateşlenen bebelerim yok.. maşallah..