Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy kötü olmuş yaa, insan olsa halden anlar belki hasta çocuğumuz var felan derdiniz ama mobese ye yakalandınız sanırım
misafirler için kolay gelsin halledersin senn annen yanında olduktan sonraa..
ben de annemi özledimm dün akşam annemlerle line diye bi program var ya ondan görüntülü konuştuk süper bişeymiş ya bayıldım reklamlarına ne kadar uyuz olsam da
cennetlik tarif için teşk denicem
ya bu arada erkek anneleri birşey daha sorayım,
oğullarınızı dışarı çıkartırken pantolon altına ne giydiriyorsunuz ? ben külotlu çorap almıştım ama beğenmedim çok sıkı bence... ne yapmalıyım ki ??
skype da güzel canım facedende görüntülü konusulabılıyo line hiç bilmiyorum onuda deneyeyim
coraplı pijamalardan giydiriyorum ama kılotlu corap ta aldım daha sıcak tutar havalar cok soğudu
Tango danda goruntulu konusma guzel rahat oluyor
kızlar günaydın
işe geldim yeni fırsat buldum yazmak için. ya benim oğlum uyumuyor kızlar gece 10-11 de ya emerek yada ayakta sallayarak uyuyor anneme sallama diyorum ama çocuk çok ağlayınca kızım ağlamasından daha iyi deyip sallayarak uyututor. onuda geçtim annem sen işteyken toplasan 1 saat anca uyuyor diyor. işe başlamadan öncede gün içinde anca 1 saat uyuyor çocuk ya. sabah 7 de kalkıyor gecede 10-11 de zorla uyuyor 11 de yatınca 3 e kadar 2 satte bir uyanarak uyuyor 3 ten sonrada devamlı emmek istiyor. sütümde var çok şükür doymuyor desem 3 ten sonra onun odasında birlikte yatıyoruz devamlı emiyor. ne yapsam bilemedim yardım lütfen
almıyor canım emzik ya devamlı atıyor ağzından ben şokuyorum o çıkarıyor. almadığım marka kalmadı yok almıyor çocukpolisler durdurdu.eşim hiçbirşey demeden cezayı kestirdi.bu huyu deli ediyor beni.asla söylemez,desene arabada bebek var,birşeyler söyle işte.öndeki araba 90la durdurulmuş,o adam bile birşeyler söylüyor itiraz ediyor bizmkinde ses yok.
iyiki bari anlayışlı bir arkadaşın varmış.bazı bebekler kalabalığı görünce başlıyor ağlamaya.benimki de mesela çok seviyor millete sırayla bakıp duruyor şaşkın şaşkın.
gece sürekli emmesi çok zor olur ya.işte bazı bebekler emmeye çok düşkün oluyor.emzik almıyor mu.senin bebeğin tek çaresi emzik sanırım.
bir yardım eden olmazsa bebekle misafir ağırlamak çok zor olur.biraz daha beklesinler.
çıkmadı bzizmkinin hiç.korkmasına çok güldüm yaalemler..
benimki de öle canım aslında gece her seferinde emzirme diyolar ama baş edemiyorum
Benim kızım da ayakta sallanıyor malesef allahtan gece sallanmak istemiyor saat 22.00 gibi uykuya dalıyor gece 3-4 kez emmek için uyanıyor emerken uyuyor anlayacagınız yanımızda yatıyor :) ek gıdalara baslayınca yatagına atıcam inş :) gündüz az uyursa gece iyi uyuyor aklınızda olsun
kızlar günaydın
işe geldim yeni fırsat buldum yazmak için. ya benim oğlum uyumuyor kızlar gece 10-11 de ya emerek yada ayakta sallayarak uyuyor anneme sallama diyorum ama çocuk çok ağlayınca kızım ağlamasından daha iyi deyip sallayarak uyututor. onuda geçtim annem sen işteyken toplasan 1 saat anca uyuyor diyor. işe başlamadan öncede gün içinde anca 1 saat uyuyor çocuk ya. sabah 7 de kalkıyor gecede 10-11 de zorla uyuyor 11 de yatınca 3 e kadar 2 satte bir uyanarak uyuyor 3 ten sonrada devamlı emmek istiyor. sütümde var çok şükür doymuyor desem 3 ten sonra onun odasında birlikte yatıyoruz devamlı emiyor. ne yapsam bilemedim yardım lütfen
misafir çok gelmez ama geleceği zaman dua ediyorum yapacak bir şey yok zaten samimi isek sorun yok,sağolsunlar banada geldiler bebek görmeye annem de yoktu bi arkadaşım geldi o gün temizlikçide gelmedi rezil oldum hazırlık yaparken. eşimle temizlik ikram yaptık arakadaşımda servis vs yaptı gelene oğluma baktı misafir yanında benim oğlum misafirden nefret ediyor ya çocuk ağlama krizine giriyor resmen saçını başını yoluyor. arkadaşım odasında oynattı sağolsun ogün
kızlar bebişlerinizin "şeytan tırnağı" çıkıyor mu ? benim oğlanda çıkmaya başladı... tırnak kenarındaki küçük çıkıntılardan bahsediyorum...
bu sabah ilk yarım saate yatırdım çamaşır mak çalışıyor diye kapısını çektim odanın mutfağı toparlıyordum. saate bakmamıştım zaman doldumu diye. bir bağırtı geldi oğlum ben uyandım neredesiin diye bağırıyormuş :) yüzü bana değil diğer tarafa dönüktü . geldim yanına döndü benim tarafa, beni karşısında görünce irkiliverdi koptum gülmekten :)))
ya bu arada erkek anneleri birşey daha sorayım,
oğullarınızı dışarı çıkartırken pantolon altına ne giydiriyorsunuz ? ben külotlu çorap almıştım ama beğenmedim çok sıkı bence... ne yapmalıyım ki ??
Bana da misafir geleceği zaman 1-2 gün önceden haber verilmezse sinir oluyorum evi mi temizleyeyim,ikram mı hazırlayayım elim ayağıma karışıyor son dakika haber gelince:18: artık eşim evde olduğunda oğlumla ilgileniyor bende evasude'nin tarifi olan sodalı poğaçadan ve mozaik pasta (zaten o kolay hemen oluyor) yapıp buzluğa atıyorumbir de dönüşte ceza aldık zaten sinir oldum.en kötüsü de hız sınırı 78miş.tam 78le aldık cezayı.
ben hazır mamaları hiç vermedim kızıma.oğluma da vermeyi düşünmüyorum.mesela kızıma yulaf unundan yapardım ben.pekmezle de tatlandırırdım.şimdilik elmayla falanda tatlandırabilirsin.mesela 1 yaşındayken muhallebiyi sütle yaparken de kayısı kurusuyla tatlandırırdım.kuruyu kaynatıp cam rendeyle iyice ezerek süte koyardım.bence evde yap.hazır mamaları yedirme derim ben.
çok geçmiş olsun canımdediğin gibi başka bir doktora da git yine de.
günaydın herkese.benim de yarın misafir gelecek.apartmana taşınalı 1.5 sene oldu da komşular hoşgeldine hem de bebeği görmeye geleceklermiş.annem de bizde.artık bugün ikramları hazırlarız.cuma temizlikçi gelmişti yapmıştı temizlik ama benim ev hemen kirleniyor dağılıyor malesef.yine de çok iş yok tabi onu da yaparız.neyseki annem var da rahatım biraz
Canım oğlum da uykusu gelip de uyuyamadığı zaman sürekli emmek istiyorkızlar günaydın
Ya bende otribebe aldım oğlumun burnunu çekiyorum ama pek bir şey çıkmıyor banyodan sonra denedim serum fizyolojik döküp çektim yine bir şey çıkmadıya ben bu burun tıkanıklığını çözemedim hala hep tıkanıyor geceleri..
her defasında da sümük çıkıyor
o küçücük burunun neresinden çıkıyor o kadar sümük alnında felan mı depoluyor anlamadım
Hii ısırıyorlarmıymış:18: bittik biz:18: oğlum şimdi bile bazen damağıyla sıkıştırıyor dişi olsa ne yapacak bilmemdişleri çıkmak üzere derken kabardı mı?
ben de dün haziran annelerinin konusunu okudum da diş çıkaranlar memeyi ısırıyolarmış yeniden yara olmuş ondan dert yanıyolardı..
gözüm korktu valla yaa ben bi de çok çektim göğüs yarasından ya yine aynı olursa
Bende C&A dan kilotlu çorap aldım ama henüz giydirmedim inşallah rahatsız etmezya bu arada erkek anneleri birşey daha sorayım,
Emziğe benim oğlumda alışamadı geçen aylar da uyumak üzereyken alıyordu bu ay mümkün değil vermek diliyle sağa sola atıyoralmıyor canım emzik ya devamlı atıyor ağzından ben şokuyorum o çıkarıyor. almadığım marka kalmadı yok almıyor çocuk
kızlaaaar burada (Kilis) acceeyip kar yağıyorrr :)) keşke oğlum biraz büyük olsaydı onu karla tanıştırırdım :)))
gerçi daha beresi atkısı yok... eşime dediğim zamanlarda ne gerek var demesini iyi biliyor...
benimki de öle canım aslında gece her seferinde emzirme diyolar ama baş edemiyorum
ya kızlar bugün bir çığlık çığlığa uyanışı vardı oğlumun içim acıdı
neden böyle ağlayarak uyanıyor anlamıyorum
çok da huysuzdu devamlı kucak ve ilgi istedi ben de terslik ya işte çok tahammülsüz bi günümdeydim içimden sabır dileye dileye geçirdim bugünü neyseki oğluma kızmadım
annelik çok zormuş gerçekten
ya kızlar bugün bir çığlık çığlığa uyanışı vardı oğlumun içim acıdı
neden böyle ağlayarak uyanıyor anlamıyorum
çok da huysuzdu devamlı kucak ve ilgi istedi ben de terslik ya işte çok tahammülsüz bi günümdeydim içimden sabır dileye dileye geçirdim bugünü neyseki oğluma kızmadım
annelik çok zormuş gerçekten
Belki korkarak uyaniyordur oku uzerine
günaydın canım benim oğlan bütün gün çığlık çığlığaydı... deli oldum babası da hemen bunalıyor zaten :) yemek yapıyordum bırak da bebeği al durmuyor artık dedi dün akşam:)) dün odalar çok soğuktu gerçi bugün de soğuk kalorifer de cayır cayır yanıyor oysaki... gazlanmıştı dün yani. bir de maşallah bir oburduki sorma emzirdim durdum :))
burada kar yağdı dün akşamdan beri. ve çok kötü rüzgar var. kar fırtınası gibi.. okullar tatil edildi. ooooh baba bir gün boyunca evdeee :)))
Aslanda bizimki de ilk 3 ay böyleydi ben pes etmiştim.hiç alışacak gibi değildi.resmen tiksinip atıyordu.annemle kayınvaldem mücadele etti alıştırdı.ağzına az az sokup poposuna pışpışlar gibi vuruyorduk.sonra biraz uykuluyken de aynı şekilde deniyorsun.pes etmeden dene bence.belki de alışır.rahatlarsın çalışıyorsun bir de.almıyor canım emzik ya devamlı atıyor ağzından ben şokuyorum o çıkarıyor. almadığım marka kalmadı yok almıyor çocuk
kızlaaaar burada (Kilis) acceeyip kar yağıyorrr :)) keşke oğlum biraz büyük olsaydı onu karla tanıştırırdım :)))
gerçi daha beresi atkısı yok... eşime dediğim zamanlarda ne gerek var demesini iyi biliyor...
Aslanda bizimki de ilk 3 ay böyleydi ben pes etmiştim.hiç alışacak gibi değildi.resmen tiksinip atıyordu.annemle kayınvaldem mücadele etti alıştırdı.ağzına az az sokup poposuna pışpışlar gibi vuruyorduk.sonra biraz uykuluyken de aynı şekilde deniyorsun.pes etmeden dene bence.belki de alışır.rahatlarsın çalışıyorsun bir de.
burda da her yer karla kaplı.sabah zor geldik okula.akşam misafirlere hazırlık yaptık.yoruldum annem de grip.okul bitse de eve gitsem artık.