biz 3-4 günde kesiyoruz ben emzirirken oğlum uyukluyo o arada kesiveriyoruz yoksa cok fena çiziyo her yeri Allah esirgesin gözüne felan gelir diye korkuyorum
Bugün akşam üzeri kızımı emzirdim altını değiştim müzik dinledik oynaştık maalesef mutfaktaki
işlerimi halletmeye gittim başladı ağlamaya ama yemek hazırlamam gerekiyor
bayağı ağladı her ağlaması gittikçe arttı
o arada eşim kapıyı açtı bağırarak duymuyomusun bebek ağlıyor dedi
demezolaydı adamın burnundan getirdim.
bir yardımcı tutta bende devamlı kkızımla konuşayım oynaşayım dedim bağırtılarım annemlere kadar çıkmış.
bende şaşırdım napcmı evle ilgilensem kız ilgi istiyor
kızla ilgilensem yemeği kim yapcak bulaşıktı yatak topla banyomu bile zor yapıyorum
gerçi ağlamalarına alıştım bana bazen melodi geliyor ağlayışları.
çok bunaldım bu aralar.
ya nasıl alıştırtı acaba benim oğlum ilk 3 a biberon ve emzik aldı ama artık hiç almıyor bende vermek istiyorum özellikle biberon gece sütü direk onunla verirsen daha uzun uyur diyorlarcocuklu kadınsın onların ayıbı hiiiç utanma :)))
canım benim oğlumda bu aralar oyle ama bizimki bakıcısı ile biberona alıştı vede emzik almaya basladı o yuzden oluyo memeyı itttiriyo çığlık atıyo cok zorlanıyorum gezdire gezdire emzirmeye calışıyorum evde sureklı emzirme atletyleyım cok yorucu Allah sanada kolaylık versin ama pes etme bu zamanlarda memeyi bırakma atakları olabılıyo bu kerataların
walla ben haftada bir kez kesin kesiyorum canım çok çiziyor evetbebişlerin tırnaklarını ne kadar süreyle kesiyorsunuz? :44:
uzasın biçimli keseyim diyorum çiziyor bir tarafını
kısayken de dipten oluyor,
eşim de oval kes güzel olsun diyor,
sen kes diyorum da vakti yok işte... evde olan benim..
facebook sayfamız neydi ya bende bakayım bari :)Selam minnak bebişler ve güzel annişler facebookta ki sayfamızda yazdım burasıda eksik kalmasın dedimYaa kızlar Ege 2 gündür sapıttı uykusu hepten şaştı sürekli bi kucak istediği vallahi kollarımız koptu. Bir yeri ağrıyor desem kucağa alınca hoop susuyor bırakınca cıyak cıyak ağlıyor, diş etlerinde bir kabarma da yok bugün sabah 7.30 da kalktı inanın bu saate kadar en uzun uykusu 30 dk o da 2 sefer falan yani toplamda 1 saat ancak uyumuştur deli gibi uykusu var ama icraat yok neyse bir de güzel şeylerden bahsedeyim oğluma yayla çorbası,fasülye suyu,pırasa suyu,yoğurt,elma, armut suyu verdim artık kaşığa da alıştı çakal hemen ağzını açıyor bugün Ykm de indirim vardı birde katı meyve sıkacağı aldım artık hem o kullanır hem biz
sıcaktan olabilir canımSelammmmmm kizlar bEn busaate kadar ayaktayim bizim kiz yatmiyi gece olunca ayarli saat 4 olmadan yatmazbazen i aglayinca bende cigliklar atiyirummmm babamizzz ne oluyir diye diger odadan geliyorrrr dis etkeri sanirim kasiniyo surekli eli agzinda ve agzi hep tukuruk emzigi almiyor gece uyumadan mama veriyirum 100 cc kadar...daha meyvelere gecmedik erken ildugunu dusunuyorjm 6 aydan once vermiycem...ve su suralar vucudunda kizarikliklar var alerji durumu sizdede oldumu kuzlar
ben başladım canım milupa sitesinde güzel tar,fler var onları deneyeceğim ben şimdilik püre tarzı elma yoğurtvs veriyorum işe başladığım için sma veriyorum. sma yı püreleri karıştırıp vermeyi düşünüyorum bendemerhaba herkese ek gıdaya başladınız mı başladıysanız ne veriyorsunuz acaba .... ben herşeyden tatdırıyorum..bazen sebze püresi.sütlü pirinçli mama yapıp veriyorum
ya nasıl alıştırtı acaba benim oğlum ilk 3 a biberon ve emzik aldı ama artık hiç almıyor bende vermek istiyorum özellikle biberon gece sütü direk onunla verirsen daha uzun uyur diyorlar
walla ben haftada bir kez kesin kesiyorum canım çok çiziyor evet
facebook sayfamız neydi ya bende bakayım bari :)
sıcaktan olabilir canım
ben başladım canım milupa sitesinde güzel tar,fler var onları deneyeceğim ben şimdilik püre tarzı elma yoğurtvs veriyorum işe başladığım için sma veriyorum. sma yı püreleri karıştırıp vermeyi düşünüyorum bende
Selam minnak bebişler ve güzel annişler facebookta ki sayfamızda yazdım burasıda eksik kalmasın dedimYaa kızlar Ege 2 gündür sapıttı uykusu hepten şaştı sürekli bi kucak istediği vallahi kollarımız koptu. Bir yeri ağrıyor desem kucağa alınca hoop susuyor bırakınca cıyak cıyak ağlıyor, diş etlerinde bir kabarma da yok bugün sabah 7.30 da kalktı inanın bu saate kadar en uzun uykusu 30 dk o da 2 sefer falan yani toplamda 1 saat ancak uyumuştur deli gibi uykusu var ama icraat yok neyse bir de güzel şeylerden bahsedeyim oğluma yayla çorbası,fasülye suyu,pırasa suyu,yoğurt,elma, armut suyu verdim artık kaşığa da alıştı çakal hemen ağzını açıyor bugün Ykm de indirim vardı birde katı meyve sıkacağı aldım artık hem o kullanır hem biz
benimki de yüzüstü yatıyor o yüzden uyurken kesmek zor belki yine kesebilirim ama ablamız odaya gelmesin diye uyudu mu bırakıyorum hemen..her kendisini çizdiğini gördüğümde kesiyorum ki bu da her uzaması demek :)) ama önemli olan çizdiğini görmek :) bugün burnunun üstünü çizmiş. ama kesemedim çünkü istediğim pozisyonda uyumadı. yüzüstü yatıyor benimki hep... keseceğim zaman başarabilirsem önce daldırıyorum sırtüstü sonra kesip yüzüstü çeviriyorum. çok nadir sırt üstü yatıyor kuzum...
yok canım uyutmaya diretmemin nedeni gözlerinin çevresi kıpkırmızı olduğu için. yoksa diretmiyorum mızıldanmazsa zaten dokunmuyorum uyutmaya. gündüz uyumamız sorun zaten. ben de bıraktım kendi haline artık. gecesi iyi olsun da... dün gece 2 saatte bir emdi durdu. uyuyor tabi emdikten sonra hatta uyurken emiyor diye biliyorum :))
eşim her konuda rahattır önceden de böyleydi. sınavı son gün hazırlar kağıtlarını son ana kadar okumaz vs vs... ben de tam başak burcuyum herşey zamanında ve düzgün yapılmalıdır ne yazıkki...
Bugün akşam üzeri kızımı emzirdim altını değiştim müzik dinledik oynaştık maalesef mutfaktaki
bir yardımcı tutta bende devamlı kkızımla konuşayım oynaşayım dedim bağırtılarım annemlere kadar çıkmış.
kızla ilgilensem yemeği kim yapcak bulaşıktı yatak topla banyomu bile zor yapıyorum
çok bunaldım bu aralar.
merhaba herkese ek gıdaya başladınız mı başladıysanız ne veriyorsunuz acaba .... ben herşeyden tatdırıyorum..bazen sebze püresi.sütlü pirinçli mama yapıp veriyorum
desperate
canım sen beşamel sos gibi bir şey yapmışsın maalesef başamel benim de damak tadıma uymuyor
Ben ev islerini hepten biraktim gibi. Kizim uyanikken onla ilgileniyorum. O uyuyunca ben de uyuyorum. Ya da oturup keyif yapiyorum. Mutfaga filan da aksasam kizim uyuyunca giriyorum. Temizligi de yavas yavas yapiyorum. Kendimi hic kasmiyorum. Keyfim cok yerinde cok sukur :)
Selammmmmm kizlar bEn busaate kadar ayaktayim bizim kiz yatmiyi gece olunca ayarli saat 4 olmadan yatmazbazen i aglayinca bende cigliklar atiyirummmm babamizzz ne oluyir diye diger odadan geliyorrrr dis etkeri sanirim kasiniyo surekli eli agzinda ve agzi hep tukuruk emzigi almiyor gece uyumadan mama veriyirum 100 cc kadar...daha meyvelere gecmedik erken ildugunu dusunuyorjm 6 aydan once vermiycem...ve su suralar vucudunda kizarikliklar var alerji durumu sizdede oldumu kuzlar
çok güldüm ya.ev hanımlığının da güzel yanları var canım şimdi inkar etmiyim rahatım yerinde yaniii:)
annaaamm doktor musun senn artık bi yerimiz ağrıdığında felan kaçışın yokk aile hekimliğine burdan devammm :)))))))))
bilion bizim milletin adetidir mesleği neyse onla ilgili soracak bişeyi mutlaka olur insanımızın
mesela ben bilgisayar öğretmeniyim bana bozulan bilgisayarlarını telefonlarını fotoğraf makinelerini ellerinde ne kadar elektronik alet varsa getiriyolar mübarek sanki elektrikçiyim
ben de özledim geldiğini görünce sevindim valla.iyi rahat edersin işte.benim de annemle kayınvaldem bakıyor rahatımadiyeff özledim seni daha doğrusu herkesi ama pek kimse yok herkes facede bende ordan rahat olamıyorumevet tatlım geldim konyadan evime annem de gelecek sonra kv dönüşümlü biliyorsun doğuda olunca zor bakıcı bulmak güven meselesi
benimki de.bir yere yatırıyorum az sonra bir bakıyorum yönü değişmiş başka bir yerde buluyorum pek seviyor hareketi.bi de benim oğlanda emekleme çalışmaları başladı.. totoyu kaldırdığı zaman göğsünü kaldıramıyor, göğsünü kaldırdığı zaman da totoyu kaldıramıyor 2si biarada kaldırabilse emeklicekbu halde bile bulunduğu yerden az da olsa ilerliyor
evet canımbebek yemekleri tariflerinde yer alan formül süt dedikleri aptamil vs gbi devam sütü mü kızlar ya
senin de işin baya zor.gündüz uyumasa insan bir iş de yapamaz.düzene girer inşallah belli bir süre sonra.yalnız daha önce de dikkatimi çekmişti,söylemiştim ozaman da akşam çok erken uyutmaya çalışıyorsun sanırım.senin akşam baya uyanık tutman lazım.akşam boyu uyutmamayı dene bakalım bir de.mesela akşam 11e kadar hiç uyutmaya çalışmadan uyanık tut.belki huysuzlanır zor olur ama bir kaç akşam dene bence.hem uzun süre uyumayınca belki biraz daha çabuk geçer uykuya,hem de gece daha uzun uyur sabaha karşı uyanmaz.ya da uyansa bile yeniden daldırabilirsin.zaten gündüz de uyumuyormuş yorulur mutlaka akşam da uyumayınca.düzene oturtursun belki.sen yazdıkça üzüldüm gerçekten çok zor işin böyle.sabah 7 de ayakta olmasından mı şikayetçisin?? yahu benim oğlan 4.30 - 5 en geç 6 da ayakta(( gündüz de uyumuyor...
bugün bir rekor kırdık 13.30 da uyuttum ama 9 dan beri uyanıktı. yarım saat sonra uyandı emzirdim devam etti uykuya, 40 dk sonra uyandı emzirdim yine devam. toplamda uzatmalarla 3 saat uyudu az önce uyandı... daha da uyumasını istemedim(gece bana çektirir diye) ama engel olmak için de hiçbirşey yapmadım uyumadı emdikten sonra.
gerçekten banyo yapmak tuvalte gitmek bile lüks oluyor insanın sinirleri bozuluyor.erkekler bu kadarını yaşasalar hayatta dayanamazlardı.bize vermiş allah o sabrıBugün akşam üzeri kızımı emzirdim altını değiştim müzik dinledik oynaştık maalesef mutfaktaki
çok bunaldım bu aralar.
senin de işin baya zor.gündüz uyumasa insan bir iş de yapamaz.düzene girer inşallah belli bir süre sonra.yalnız daha önce de dikkatimi çekmişti,söylemiştim ozaman da akşam çok erken uyutmaya çalışıyorsun sanırım.senin akşam baya uyanık tutman lazım.akşam boyu uyutmamayı dene bakalım bir de.mesela akşam 11e kadar hiç uyutmaya çalışmadan uyanık tut.belki huysuzlanır zor olur ama bir kaç akşam dene bence.hem uzun süre uyumayınca belki biraz daha çabuk geçer uykuya,hem de gece daha uzun uyur sabaha karşı uyanmaz.ya da uyansa bile yeniden daldırabilirsin.zaten gündüz de uyumuyormuş yorulur mutlaka akşam da uyumayınca.düzene oturtursun belki.sen yazdıkça üzüldüm gerçekten çok zor işin böyle.
ya nasıl alıştırtı acaba benim oğlum ilk 3 a biberon ve emzik aldı ama artık hiç almıyor bende vermek istiyorum özellikle biberon gece sütü direk onunla verirsen daha uzun uyur diyorlar
walla ben haftada bir kez kesin kesiyorum canım çok çiziyor evet
facebook sayfamız neydi ya bende bakayım bari :)
sıcaktan olabilir canım
ben başladım canım milupa sitesinde güzel tar,fler var onları deneyeceğim ben şimdilik püre tarzı elma yoğurtvs veriyorum işe başladığım için sma veriyorum. sma yı püreleri karıştırıp vermeyi düşünüyorum bende
yok canım uyutmaya diretmemin nedeni gözlerinin çevresi kıpkırmızı olduğu için. yoksa diretmiyorum mızıldanmazsa zaten dokunmuyorum uyutmaya. gündüz uyumamız sorun zaten. ben de bıraktım kendi haline artık. gecesi iyi olsun da... dün gece 2 saatte bir emdi durdu. uyuyor tabi emdikten sonra hatta uyurken emiyor diye biliyorum :))
eşim her konuda rahattır önceden de böyleydi. sınavı son gün hazırlar kağıtlarını son ana kadar okumaz vs vs... ben de tam başak burcuyum herşey zamanında ve düzgün yapılmalıdır ne yazıkki...
selammmm kizlar ne yapiyorsunuzzz benim kucuk cadi uyudu yemek yedimmmmmmmm camasirda koydummm benden mutlusu yok evimi de temizledimmmdaha ne olsunnnnnn
illa kıskandıracan de mi :)) benim evim b.k gibi :) çamaşır ben de yıkadım bebeğime de banyo yaptırdık ve uyudu ama yarım saat sonra uyandı :)) yine uyudu emzirirken :)) yemek yemedim daha ama güzel kekimden yedim :) iki renkli çikolata parçacıklı mis gibi kekim :))
ben de seni kıskandırayım dedim ama becerebildim mi acaba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?