2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
biz 3-4 günde kesiyoruz ben emzirirken oğlum uyukluyo o arada kesiveriyoruz yoksa cok fena çiziyo her yeri Allah esirgesin gözüne felan gelir diye korkuyorum

Benim oğlan gözünün içini çizmiş doktora gittik göz damlası verdi çok şükür iyi geldi. Yavrunun gözü kıpkırmızı idi.

Ben ev islerini hepten biraktim gibi. Kizim uyanikken onla ilgileniyorum. O uyuyunca ben de uyuyorum. Ya da oturup keyif yapiyorum. Mutfaga filan da aksasam kizim uyuyunca giriyorum. Temizligi de yavas yavas yapiyorum. Kendimi hic kasmiyorum. Keyfim cok yerinde cok sukur :)

Selammmmmm kizlar bEn busaate kadar ayaktayim bizim kiz yatmiyi gece olunca ayarli saat 4 olmadan yatmaz bazen i aglayinca bende cigliklar atiyirummmm babamizzz ne oluyir diye diger odadan geliyorrrr dis etkeri sanirim kasiniyo surekli eli agzinda ve agzi hep tukuruk emzigi almiyor gece uyumadan mama veriyirum 100 cc kadar...daha meyvelere gecmedik erken ildugunu dusunuyorjm 6 aydan once vermiycem...ve su suralar vucudunda kizarikliklar var alerji durumu sizdede oldumu kuzlar

merhaba herkese ek gıdaya başladınız mı başladıysanız ne veriyorsunuz acaba .... ben herşeyden tatdırıyorum..bazen sebze püresi.sütlü pirinçli mama yapıp veriyorum

ya nasıl alıştırtı acaba benim oğlum ilk 3 a biberon ve emzik aldı ama artık hiç almıyor bende vermek istiyorum özellikle biberon gece sütü direk onunla verirsen daha uzun uyur diyorlar

walla ben haftada bir kez kesin kesiyorum canım çok çiziyor evet

facebook sayfamız neydi ya bende bakayım bari :)
sıcaktan olabilir canım
merhaba herkese ek gıdaya başladınız mı başladıysanız ne veriyorsunuz acaba .... ben herşeyden tatdırıyorum..bazen sebze püresi.sütlü pirinçli mama yapıp veriyorum
ben başladım canım milupa sitesinde güzel tar,fler var onları deneyeceğim ben şimdilik püre tarzı elma yoğurtvs veriyorum işe başladığım için sma veriyorum. sma yı püreleri karıştırıp vermeyi düşünüyorum bende

teşeşkkürler cnm bende şimdi bakayım bi tariflere ..bende bebelc1 veriyorum artık sütüm yetmiyor.

benim oğlanda da bu aralar var bu olay. gündüz uykumuz hep yarımşar saat ve belki 2 - 3 kere. dahası yok. o yüzden durmadan mızmız kucakta susuyor.. ben çareyi Sıla da buldum galiba :))"kafa" adlı parçası onu susturuyor :) ama bangır bangır açıyorum telefonumdan :))) pusette oturtuyorum ve sallayarak uyutuyorum :)) benim oğlan da uzatmalarla 7 de kalktı az önce yarım saatlik uykusunu uyudu.

benimki de yüzüstü yatıyor o yüzden uyurken kesmek zor belki yine kesebilirim ama ablamız odaya gelmesin diye uyudu mu bırakıyorum hemen..

ben de başak eşim balık ama Allahtan düzenli bir insandır.. bebekler de süprizi sevmezmiş neyin ardından ne geleceğini bilmek isterlermiş..

bazen ben de ağladığında geç kalabiliyorum özür diliyorum artık..

biz daha başlamadık..

bende öyle yapıyorum çoğu zaman....ama bazen eşim isyan ediyor..evin hali ne yemek nerde diye

bizim de vücudumuzda yani bacak ve kollarımızda kuruluklar var...sanırım dalin kullanıyorum önceden dalan kullanıyodum o alarji yaptı..:18:

benm oğlumda bugün 5 ayını doldurdu kontrolü vardı.aile hekiminde rota oldu kilosu 7.600 boyu 68 cm normal sanırım.bende dün ilk defa elma suyu yapıp kaşık kaşık verdim çok sevdi elleri ayakları tekme ata ata bi hal oldu

çok güldüm ya.
ben de özledim geldiğini görünce sevindim valla.iyi rahat edersin işte.benim de annemle kayınvaldem bakıyor rahatım
benimki de.bir yere yatırıyorum az sonra bir bakıyorum yönü değişmiş başka bir yerde buluyorum pek seviyor hareketi.
bebek yemekleri tariflerinde yer alan formül süt dedikleri aptamil vs gbi devam sütü mü kızlar ya
evet canım
senin de işin baya zor.gündüz uyumasa insan bir iş de yapamaz.düzene girer inşallah belli bir süre sonra.yalnız daha önce de dikkatimi çekmişti,söylemiştim ozaman da akşam çok erken uyutmaya çalışıyorsun sanırım.senin akşam baya uyanık tutman lazım.akşam boyu uyutmamayı dene bakalım bir de.mesela akşam 11e kadar hiç uyutmaya çalışmadan uyanık tut.belki huysuzlanır zor olur ama bir kaç akşam dene bence.hem uzun süre uyumayınca belki biraz daha çabuk geçer uykuya,hem de gece daha uzun uyur sabaha karşı uyanmaz.ya da uyansa bile yeniden daldırabilirsin.zaten gündüz de uyumuyormuş yorulur mutlaka akşam da uyumayınca.düzene oturtursun belki.sen yazdıkça üzüldüm gerçekten çok zor işin böyle.

gerçekten banyo yapmak tuvalte gitmek bile lüks oluyor insanın sinirleri bozuluyor.erkekler bu kadarını yaşasalar hayatta dayanamazlardı.bize vermiş allah o sabrı

canım ama araştımalarıma göre geç yatan bebek geç kalkacak diye bir şart yokki. bir de benimkine ne yaparsam yapayım o saatte başlıyor geç yatırsamda.. çünkü gece emerken gazını çıkartmadığı için (uyurken emiyor ve uğraşsam da çıkmıyor üzerine uyanıyor o yüzden gazını almaya çalışmıyorum) o saate birikiyor gazı anladığım kadarıyla. o saatte başlıyor pırt pırt. eğer çıkartamazsa beni uyandırma moduna giriyor:)) dün mesela 20.30 - 21 arası uyuttum ama uyanma saati aynı 24 te kesin bir kere var ve 4 te var sonra ya her saat ya da yarım saatte bir 6 ya kadar. sonra zaten bende kalkıyorum artık eşime kahvaltı hazırlamaya...
bir de diyorsun ya 23 e kadar uyutma. eşimin okuldan geldikten sonra çocukla oynama anlayışı bebek arabasına oturtmak ve kendisi tv izler ya da yatırır kanepeye oyuncak verir nete girer o yüzden 23 e kadar yine ben uğraşıcam ki okul çok yoruyor onu herhaldeki (!) (aynı okulda geçen sene ben de çalıştım ki branşım matematik o karnım burnumda halimle hem okul hem de evi çekiştirdim süpürme dışındaki herşeyi yaptım ama onun kadar uykucu değildim) uyuyakalıyor kaç seferdir (

canım bizimkide hiç biberon emzik almamıstı bakıcımız diyorkı ılk ıkı gun direndi sonra mecbur kaldı aldı dıyo hatta anlamadıgım kendi kendine uyuyormus bizde niye oyle olmuyor anlamıyorum naz yapıyor zannedersem,
face sayfası 2013 anneleri

aaa bende başak burcuyum arada banada geliyolar bu ev neden dağınık neden heryer heryerde diye eşime sararım ama ben yoruldum toplamaktan bişileri düzenlemekten bırakıverdım cok rahat vede mutluyum ohh ne güzel bi salonum toplu ben eskiden boyle değildim tertemiz bi kadındım ,sıkma sende canını

Aşı olduk geldik kızım aile hekimindeki aylık kayıtlarına göre 1 ayda 600 gr almış sadece anne sütüyle yok yok diyorum demekki varmış sütüm.
4,5 aylığız neredeyse boyuda 64 cm olmuş.
Bakalım ayın 10 hastaneye gidicez orda kaç kilo almış olacak.

selammmm kizlar ne yapiyorsunuzzz benim kucuk cadi uyudu yemek yedimmmmmmmm camasirda koydummm benden mutlusu yok evimi de temizledimmmdaha ne olsunnnnnn

selammmm kizlar ne yapiyorsunuzzz benim kucuk cadi uyudu yemek yedimmmmmmmm camasirda koydummm benden mutlusu yok evimi de temizledimmmdaha ne olsunnnnnn

illa kıskandıracan de mi :)) benim evim b.k gibi :) çamaşır ben de yıkadım bebeğime de banyo yaptırdık ve uyudu ama yarım saat sonra uyandı :)) yine uyudu emzirirken :)) yemek yemedim daha ama güzel kekimden yedim :) iki renkli çikolata parçacıklı mis gibi kekim :))

ben de seni kıskandırayım dedim ama becerebildim mi acaba :))

bende simit yaptimmmm susamliiii yaninda elmali pastaaa yemegimide yaptim sekeerimmmm daha sayimiii bende babamiz gelsin kziimi yikiyacammmmmm birazdan havuclu kekte yaparimsanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…