Ben anasınıfı öğretmeniyim benimle geliyor canım şimdilik.seneye de ansınıfına gidecek o zaman başka bir öğretmene vericem tabi.
ben yarım gün çalışıyorum 21 ekimde başladım işe zor gelmedi bana.kayınvaldem annem sırayla bakıyor benim.geceleri onlara veriyorum ben sadece emzirmeye yanına gidip yatağıma geri dönüyorum rahatım valla.
geçmiş olsun.ben de oğlumun burnunu tam açamadım bir türlü.
oh iyi yapmışsın
doğum yapmışsın hayırlı olsun.arkadaşların dediklerini uygula ve en önemlisi stres yapma canım
hatırladım seni çok da erken doğum yapmıştın.acaba ishal olabilir mi.doktora bir sor istersen
çok güldüm.benim kız da 1 senedir falan tayttan başka bir şey giymiyor.bir de kırış kırış değil dümdüz duracakmış.tayt almaktan öldüm.
benim bebeğim de 1 haftadır yapıyor sürekli.karnımı ağrıyor,dişten mi emin olamadım bir türlü.geçen sabaha kadar yaptı hiç uyumadık.
günaydın canım.sen de işe başladın demek.annenlerle farklı şehirlerdeydiniz sanırım annen sizinle mi geldi
adiyeff özledim seni daha doğrusu herkesi ama pek kimse yok herkes facede bende ordan rahat olamıyorum evet tatlım geldim konyadan evime annem de gelecek sonra kv dönüşümlü biliyorsun doğuda olunca zor bakıcı bulmak güven meselesi