herkese slm pıtırcıkları ve annelerini öpüorum.kızımda kaç gündür hırıltı var.dr götüremedim henüz.ıhlamur veren varmı yada başka bir bitki çayı önerisi olan.sorunlarımız ortak zaten :)
herkese slm pıtırcıkları ve annelerini öpüorum.kızımda kaç gündür hırıltı var.dr götüremedim henüz.ıhlamur veren varmı yada başka bir bitki çayı önerisi olan.sorunlarımız ortak zaten :)
günaydıınnn cennetlik
seninkinin gaz problemi varya ondan sulugözdür o kıyamam..
ya bu oturmak istemesini nasıl anlıyorsunuz, yattığı yerden kafasını kaldırmaya çalışması mı kastettiğin?
buarada oturtmaya başladın mı?
ayy ismi bile güzel muhallebili havuç tatlısıtarifini versene nasıl yapılıyor merak ettim..
ben de geçen Kıbrıs tatlısı yaptım süper bişeymiş yaa biraz uğraştırıcı ama değiyor valla, özelliği içinde hiç beyaz un yok
günaydıınnn cennetlik
ya bu oturmak istemesini nasıl anlıyorsunuz, yattığı yerden kafasını kaldırmaya çalışması mı kastettiğin?
ayy ismi bile güzel muhallebili havuç tatlısıtarifini versene nasıl yapılıyor merak ettim..
ben de geçen Kıbrıs tatlısı yaptım süper bişeymiş yaa biraz uğraştırıcı ama değiyor valla, özelliği içinde hiç beyaz un yok
Ya bende bunu yazacaktım buraya benim oğlumunda başı sürekli terliyo ve bu yüzden hasta oldu napcamı bilmiyorum doktora sordum önmeli değil dedi ama üstesinden nasıl gelicem bilmiyorum sürekli bez koyuyorum ama yine hasta olmasından korkuyorum. Oğlumun olduğu odayı çok sıcak tutmuyorum biraz daha azaldı gibiKizlar oglumu nereye yatirdiysamdA bas terlemesine cozum bulamadim kendi yapisi ole sanirsam ama hi yolu varmı hasta olmasindan korkuyoruz
O nasıl bişey anlamadım. Oluyorsada ben farketmiyorumkızlar bgun ilginç bişi yaşadım ilk defa işe gittim eve geldim oğlumu görür görmez göğüslerime süt indi biranda çok şaşırdım öncesinde hiç olmamıstı:))
Kızlar ben çok beceriksiz bir anneyim herhalde... çok mutsuzum şu anda... oğlum bugün gündüz sadece 40 + 20+ 30(memede) uyudu deli olacağım ben nerede hata yapıyorum ?? sizin bebeklerde böyle birşey var mı ? ne yapacağım ben ?
Hakkaten nasıl hıssedıonuz sutun geldgnı kızlar?
ya nasıl tarif edilir bilmiyorumböyle göğüslerde hafif uyuşma oluyo gibi bazen oğlum emerken iniyor süt göğüslerime o zaman oğlum kana kana içiyor sütü
Hakkaten nasıl hıssedıonuz sutun geldgnı kızlar?
belki zamanla oluşuyordur normaldir ama,gözyaşı kanalının tıkalı olması da bebekler de çok sık görülüyor.istersen bir göster canım doktora.kızlar bebeklerinizin gözyaşı geldi mi benim oğlanda daha gözyaşı yok
kıbrıs tatlısının tarifini verebilir misin merak ettimgünaydıınnn cennetlik
adiyeff bebeğin nasıl oldu?
hadi bakalım inşallah :) ateşlenmeden gelsin dişleri tek isteğim bu... ateşten korkuyorum çünkü...
bir şey soracağım bebeklerinizi ne sıklıkla yıkıyorsunuz ? ben gün aşırı yıkıyorum 1 gün yıka 1 gün yıkama. eşim 3 günde bir e çevirelim diyor. ama o zaman da çok kirleneceğini düşünüyorum. en son cmts yıkadık ellerinin arası kir dolu. eşim yoktu müsait olmadık derken bu kadar uzattık kirlettik oğlanı :))
kızlar bebeklerinizin gözyaşı geldi mi benim oğlanda daha gözyaşı yok
inş geçer en kısa zamanda yaa bizimkinin de burnu geceleri tıkalı uyuyamıyor..belki zamanla oluşuyordur normaldir ama,gözyaşı kanalının tıkalı olması da bebekler de çok sık görülüyor.istersen bir göster canım doktora.
kıbrıs tatlısının tarifini verebilir misin merak ettim
yazdığını yeni gördüm canım,ama benim oğlan hala tam iyileşemedi.gece terledikçe tekrarlıyor sanki.
alıntı yapamadım kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim benm oğlanın niye gözyaşı yok acaba merak ettim ayın 22 sinde 4 aylık olduk doktora gidince bi sorayım
kıslar günaydın öncelikle gece oğlumu tek uzun zıbın vardı üstünde altında eşortman öle yatırdım evimizde merkezi sistem olduğu için geceleri 3 ten 5 e kadar kapatmışlar doğalgazı istanbulda feci soğuktu.bebeğim üşümüş sabah buz gibiydi bide öksürüyodu inş bişey olmazbirde kıslar ben sezeryandan 4 ay sonra adet oldum yani 23 ekimde hastalandım.ama bu ay 29 u oldu hala olmadım bi hatada oldu ama düzensizlik oluyomu acaba sizin nasıl durumlar.
ben de öyle hissediyodum, ne güzel süt bi anda iniveriyodu, bişey yiyiyp içtiğimde ffilan. Ama bu aralar olmuyo, acaba bitiyo mu süt diye üzülmeye başladım.. Zaten azıcıktı o da bitmesin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?