benimki de uykusu yoksa keyfi yerindeyse yatıyor oyalanıyor birazcık.ama mesela kanepeye yatağa yatırsam bağırıyor da yere battaniye serip yatırıyorum o zaman yatıyor biraz. tabi bir anda yatırsan bağırıyorlar.yatırıp altını açıyorum birkaç saniye duruyor sonra yanına dikkat çeken birşeyler koyuyorum onlara bakarken altını kapatıyorum.etrafı incelerken biraz oyalanıyor .emzik de işe yarıyor tabi.Kizlar gunaydin bes aylik olduk nerdeyse ama bizim oglan tek basina birakamiyorum yaa hemen sirti yere geldimi agliyo napcami sasirdim bel agrimdan inanin zor dayanıyor um hep kucak istiyo oylamaya çalışıyorum en fazla bes dk yaninda bem durursam duruyo gunduZ uykularimi cok azaldi zaten işleri resmen jet hızıyla yapiyorum tabu ac karnina karnimi bile doyurmaya vaktim yok inananin side nasil durum benim yibi olan varmi yaaa bi cozumde bulamıyorum
kızlar yaa ben daha ek gıdaya başlamadım sadece elma suyu verdim bir kaç kez çok araştırıyorum ama bir türlü cesaret edemedim doktorada daha ek gıda için gitmedim pazartesi inş.başlıcam ne yedireyim ne zaman emzireyim falan robot gibi de olmak istemiyorum ama korkuyorum kabız falan olur diye bana bi akıl verin sizler nasıl başladınız sizin topikte yeniyim notmalde haziran annesi olacaktım bebeğim çok nazlandı temmuzda geldi :)
emzirmeye şimdi olduğu gibi devam et.onun dışında günde 2-3 kez ek gıda verirsin zaten şimdilik.
sebzelerle başla.arada yoğurt verirtsin.bir süre sonra da günde bir kez meyve vermeye başlarsın.zaten başlayınca bir şekilde düzene girer merak etme canım