Arkadaslar tecrubeli olarak sizlere bisey danismak istiyorum.bebegim 2.5 aylik ve sadece anne sutuyle besliyorum.cok uykusuz ve huysuz oldugu icin emzik alistirmaya calistim bir kac gun once ve basardim.fakat bu seferde mememi eskisi kadar istahli almadigini gordum.acaba emziktenmi kaynaklandi bu meme isteksizligi yoksa alakasi yokmu.sonrasinda emzigi kestim ve eski huysuz uykusuz haline geri dondu.acaba tekrar emzik versemmi.benimle ayni durumu yasayan varmi.degerli yorumlariniza ihtiyacim var.
süt az değildi sanırım emmesi de gayet ii.süte alerjisi olduğu için ishal gibiydi doktorumuz kilosunu az görünce mamaya başladık ve ortaya çıktı yüzdeki kızarıklıkla. bu arada hemen farkedilmeyebilirmiş süt alerjisi doktorumuz şanlısınız dedi inşallah atlatır kuuzuumm
e peki bizimkilerin de alerjisi varsa nasıl anlıcaz allah korusun ya farkedemezsek :S
kilo alımı azsa kakası mukusluysa sıksık kaka yapıosa birde deride kızarıklık varsa tahlil yapıolar canım merak etme doktorn şüphelenmediyse sorun yoktur
3. aydan beri gözyaşı var oğlumun :)kızlar bebeklerinizin gözyaşı geldi mi benim oğlanda daha gözyaşı yok
kızlar bebeklerinizin gözyaşı geldi mi benim oğlanda daha gözyaşı yok
ben ılk 3.gun gıttım dahada gıtmedım cnm her ay denk gelırse ebe mıs bakıyor saglık ocagınd ao kaa dr her aya dedı ama gerekkk yok tl tuzagı hepsı her ay 30 -40 tl nıe vereyım kı ona bır eksıgını alırım paşamınn dımı amabir de şunu sorayım aklıma geldi. hepiniz 4. ay kontrolümüz diyorsunuz. doktorunuza mı gidiyorsunuz ? bizim doktorumuz hasta olmadığı sürece 6. ayda görüşeceğiz dedi... ????
cok aglayınca gelıyorr :)kızlar bebeklerinizin gözyaşı geldi mi benim oğlanda daha gözyaşı yok
gunaydın keyfımbılır cımmmmmmmmmm nbrrrrrrrrherkese günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bizim 40ımız çıktığından beri var gözyaşımız..
gunaydın keyfımbılır cımmmmmmmmmm nbrrrrrrrr
biz bır alt degısıp gelelım alperen lee
günaydın
keyfimbilir ve suzan
benimki de sulu göz ya
ben içli bir çocuk olsun istemem
mutlu olsun minik kuşum
bazen yetişemiyorum nasıl ağlıyor dikiyor kafayı oturup bakmak istiyor her şeye...
götürün pasta börek bakalım
ben de dünden kalan yemek yanına muhallebili havuç tatlısı yaptım
günaydıınnn cennetlik
seninkinin gaz problemi varya ondan sulugözdür o kıyamam..
ya bu oturmak istemesini nasıl anlıyorsunuz, yattığı yerden kafasını kaldırmaya çalışması mı kastettiğin?
buarada oturtmaya başladın mı?
ayy ismi bile güzel muhallebili havuç tatlısıtarifini versene nasıl yapılıyor merak ettim..
ben de geçen Kıbrıs tatlısı yaptım süper bişeymiş yaa biraz uğraştırıcı ama değiyor valla, özelliği içinde hiç beyaz un yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?