2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

belki alakası olabilir benim bebeğim de 3 aylıktan beri o kdr iştahlı emmiyor 5 dk emip bırakıyor ve 4-5 saat acıkmadan durabiliyor(bnmki doğduğundan beri emzik alıyor)..bence emziği ver ve o aydaki kilo alımına bi bak derim. eğer iyi kilo aldıysa emziğe devam edersin, almadıysa bi daha vermezsin

e peki bizimkilerin de alerjisi varsa nasıl anlıcaz allah korusun ya farkedemezsek :S

Gunaydin kizlar ek gidaya gecen arkadslar gunde bir ogun mu veriyosunuz ek gidayi ve ne zaman ogkenmi yoksa ikindi vaktimi vwriyosunuz

gunaydınlar nasılsınız bakalım 3-5-8 kişilik ark.grubumuzzz
bunada sukur gercii kayserı bol yagıslı kac gundurr bugun ark..toplantımız vardı gıdemedım kapıda araba var ama surecek ınsan yok bebek arabası ılede soguk olur pöfffffffffff...ıcınızde söfor olan yokmu gelsın alsın benı uleynnnnnnn

halen yatakdyaız bebegımle keyıf yapıyoruzz oda donenecesını ızlıyor cıngıragı ıleee
hafta sonu dügün varr sehır dısında yanı bıze 45 dk yolculuk gozukuyorr yozgat ilçesinde cunku dugunn hayırlısı grıbımız azaldı gıbı ınslllll oksurgumuzde dr gıtmeden atlattık ınslll

face de foto vıdeo su yapıyorlar cok gusel olmuslr bend eılerde vakıt bulursam yapacagım ınsl dua ıleee

bir de şunu sorayım aklıma geldi. hepiniz 4. ay kontrolümüz diyorsunuz. doktorunuza mı gidiyorsunuz ? bizim doktorumuz hasta olmadığı sürece 6. ayda görüşeceğiz dedi... ????
ben ılk 3.gun gıttım dahada gıtmedım cnm her ay denk gelırse ebe mıs bakıyor saglık ocagınd ao kaa dr her aya dedı ama gerekkk yok tl tuzagı hepsı her ay 30 -40 tl nıe vereyım kı ona bır eksıgını alırım paşamınn dımı amadr bosver eskıler ne yapıyormus o vakıtt
kızlar bebeklerinizin gözyaşı geldi mi benim oğlanda daha gözyaşı yok
cok aglayınca gelıyorr :)canım

gunaydın keyfımbılır cımmmmmmmmmm nbrrrrrrrr
biz bır alt degısıp gelelım alperen lee

kızz suzişşş hoşgeldinnnnn :)))))
ay şöför arıyorsan ben gelim alım seni götürüm istediğin yere
eğer gitceğin yerde pasta börek vs varsa ben de gelirim
demek düğün var haa.. ohhh bi de face de ona buna gezin bakalım gezin yazıyordun asıl gezici sensinn

grip için geçmiş olsun öksürük de azalmış hadi atlattınız

nolsun benden de dün akşam bi arkadaşıma gittim kız kıza sohbet ettik özlemişim ay, benim de bu akşam arkadaşlarımla toplantım var Alllaaaaaaaaaaaahhhhhh poğaçaları tatlıları salataları kekleri börekleri götürcem hepsiniiii

günaydın
keyfimbilir ve suzan
benimki de sulu göz ya
ben içli bir çocuk olsun istemem
mutlu olsun minik kuşum
bazen yetişemiyorum nasıl ağlıyor dikiyor kafayı oturup bakmak istiyor her şeye...

günaydın
keyfimbilir ve suzan
benimki de sulu göz ya
ben içli bir çocuk olsun istemem
mutlu olsun minik kuşum
bazen yetişemiyorum nasıl ağlıyor dikiyor kafayı oturup bakmak istiyor her şeye...

günaydıınnn cennetlik

seninkinin gaz problemi varya ondan sulugözdür o kıyamam..
ya bu oturmak istemesini nasıl anlıyorsunuz, yattığı yerden kafasını kaldırmaya çalışması mı kastettiğin?
buarada oturtmaya başladın mı?

götürün pasta börek bakalım
ben de dünden kalan yemek yanına muhallebili havuç tatlısı yaptım

ayy ismi bile güzel muhallebili havuç tatlısı tarifini versene nasıl yapılıyor merak ettim..
ben de geçen Kıbrıs tatlısı yaptım süper bişeymiş yaa biraz uğraştırıcı ama değiyor valla, özelliği içinde hiç beyaz un yok

kafayı kaldırdığında kucağımda oturuyorum daha korkuyorum sanırım oturtmaya

afiyet olsun kızlar bol bol süt olsun

herkese slm pıtırcıkları ve annelerini öpüorum.kızımda kaç gündür hırıltı var.dr götüremedim henüz.ıhlamur veren varmı yada başka bir bitki çayı önerisi olan.sorunlarımız ortak zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…